2777
2789
عنوان

🤾رکورد سلامتی🤾

| مشاهده متن کامل بحث + 11917 بازدید | 1750 پست

سلام رفقا 

صبحانه نان و گوجه و خیار و پنیر یکم خانه عسل 

ناهار پلو کته و خورشت مرغ و و سالاد شیرازی 

شام سوپ ورمیشل

میان وعده ها انار و بیسکوییت ساقه طلایی 

کالری مصرفی ۱۱۵۱

⭐⭐ پشتیبان گروه ۲ ستاره⭐⭐ وزن شروع ۸۰ وزن هدف ۶۵ وزن فعلی ۷۸.۸۵۰

@خانومه_مانكن‍ @فرفرری‍آتنا تا وقتی زیر گروه من بودی خوب کاهش داشتی چیشد فریبا چاقت کرد؟؟🤣🤣🤣

وایییی😂😂😂😂😂😂

به مناسبت تولدم رفتیم مسافرت قشنگ ترکیدم

تا اخره این هفته‌ام یکی دوتا دیگه قراره کیک بیاد برام بخوریم این هفته هفته‌ی تولده بگذره قشنگ کم کنم تموم شه از اضافه وزن راحت شم😩

یعنیا من فقط بیام زیره این ۸۰ لعنتی یک ساله تو دهه ۸۰ گیر افتادم

عضو گروه چهار ستاره⭐️⭐️⭐️⭐️ وزن شروع ۸۹.۴۰۰ وزن جدید ۸۴.۵۰۰ وزن هدف ۷۵ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از ۲۱شهریور تا امروز که ۱۴ مهر هست ۵کیلو کم کردی؟

اره

البته اون ۶۴ کاذب بوده

روز قبل وزن‌کشی کالری شماری نکرده بودم وزنمم یهو رفت بالا 

یهو اومد پایین

🤸🏻‍♀️

🤨

سلام 

صبحانه :شیرینی زبان 

میان وعده خرمالو

ناهار :سوپ و بربری

شام کته و تن ماهی

میان وعده :موز سیب یه نصفه و تخمه کدو ۳۰ گرم و نخود چی کشمش ۱۹ گرم 

آب ۶لیوان 

۲۰ د حلقه 

۳۰ د پیاده روی 

۱۴۸۰

پشتیبان گروه⭐️ 0️⃣⭐️ستاره🤝ما به زودی مانکن میشیم خانما ان شا الله با صبر و استقامت و آرامش🧞وزن اولیه ۸۲وزن هدف ۶۵ یه دوره ۱۴ کیلو کم کردم متاسفانه برگشت ولی اینبار قول میدم تمام تلاشم رو به کار بگیرم چرا که هیچ چیز مهم تر از سلامتی و ظرافت نیست برای یک خانم............هدف اول ۷۵ دوم ۷۰ سوم ۶۵...یه ماهه وزنم داره بالا پایین میشه از ۸۲ تا ۸۰ و خورده ای ولی شروع اصلی دوره ۲۶ شهریور 

سلام عزیزمرسیدن بخیرنوش جون

سلام قشنگم گزارش امشبم 

کیک تولدمه  این هفته هرکی بیاد خونم با کیک میاد  😁

صبحانه:بربری+پنیر+انگور

ناهار:قیمه+پلو

عصرونه:ساقه طلایی+نارنگی

شام:زرشک پلو مرغ ربی

بعد شام:کیک تولد

مصرفی:۱۵۲۸

مجاز:۱۵۲۰

عضو گروه چهار ستاره⭐️⭐️⭐️⭐️ وزن شروع ۸۹.۴۰۰ وزن جدید ۸۴.۵۰۰ وزن هدف ۷۵ 

از ۲۱شهریور تا امروز که ۱۴ مهر هست ۵کیلو کم کردی؟

سلام عزیزم🥰

صبحونه سه کف بربری،گردو ،نصف قوطی کبریت پنیر یکم کره🫠

میانوعده نصف سیب

ناهار دو کفگیر برنج خورشت کرفش 

میانوعده بادام  دو قاشق از غذای آوین (خوراک ماش)

شام جوجه گوجه کبابی ۶کف دست نان لواش 

میانوعده نصف سیب نارنگی هلو

کالری ۱۴۰۰حدودا 

ورزش خونه داری و بچه داری😂😂

رژیم شیردهی و مانکن ۱۸۰۰‌کالری بهم دادن ولی خب انقد نمیخوام بخورم.

فردا دقیق تر وارد میکنم انشالله🙃

معلومه سیبامو با کی شریکم یا توضیح بدم😂😂🙃

تموم تلاشمو کردم رژیمی طور باشم اینکه بهویی قرار بود مهمون بیاد و مشغول سابیدن خونه شدمم بی تاثیر نبود ولی خب راضی ام از خودم دیروزمو نگم برات🤣🤓

عضو گروه ۴       وزن فعلی 64/800     وزن هدف ۵۹ ‌        من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...🥺🙏 

@خانومه_مانكن‍ @فرفرری‍آتنا تا وقتی زیر گروه من بودی خوب کاهش داشتی چیشد فریبا چاقت کرد؟؟🤣🤣🤣

😂😂😂

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

ارهالبته اون ۶۴ کاذب بودهروز قبل وزن‌کشی کالری شماری نکرده بودم وزنمم یهو رفت بالا یهو اومد پایین

خیلی خوب داری کم میکنی

ماشاءالله به خودت و ارادت

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

سلام قشنگم گزارش امشبم کیک تولدمه این هفته هرکی بیاد خونم با کیک میاد 😁صبحانه:بربری+پنیر+انگورناه ...

مبارکه

صد و بیست سالگیت ان شاءالله.

نوش جون

سلام قشنگم گزارش امشبم کیک تولدمه این هفته هرکی بیاد خونم با کیک میاد 😁صبحانه:بربری+پنیر+انگورناه ...

حداقل پلوی شام و حذف کن وقتی کیک داری گلی

سلام عزیزم🥰صبحونه سه کف بربری،گردو ،نصف قوطی کبریت پنیر یکم کره🫠میانوعده نصف سیبناهار دو کفگیر برن ...

😂😂

نوش جونت عزیزم

خیلی اضافه نداری پس ‌به نظر من با ورزش باید کمش کنی

خب به چند برسم که کامل تخت بشه ؟

لطفا اگر کتاب ، فیلم و سریال و موسیقی خوب و قشنگ سراغ دارین بهم معرفی کنین ممنون میشم 💜              وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره