2777
2789

نامزدم هنوز عقد نشده 

من پدر مادر ندارم 

مادربزرگمم دوماه پیش فوت شد بعد اون جایی نداشتم برای موندن خونه دست عموهای معتادمه سابقه تجاوز بود از سمت عموم ادمای غریبه معتاد میاوردن خونه مجبور شدم برم خونه این عمه اون عمه بمونم 

خواهر دوقلوی معلوبمم فرستادن بهزیستی 

من شاغلم معلمم تعهد خدمت دارم نمیتونستمم برم یه شهر دیگه حداقل عموهام پیدام نکنن پول هم ندارم که جای امنی برم خونه بگیرم شهرستانم هستیم به راحتی پیدام میکردن چون بیکارن حتی الانشم به بهوونه های مختلف پول میگیرن حداقل دستشون بهم نمیرسه 

اگه خونه میگرفتم امتیت نداشتم خواهرمم باید نگه میداشتم نمیفرستادنش بهزیستی اونم نمیتونستم میدونم خیلی سخته هرچند الانشم دوریش سخته

نامزدم و خانوادش ادمای خیلی خوبی هستن تک فرزند تو این مدت من تازه معنی خانواده رو فهمیدم خانوادش و خودشم تحصیل کردن خیلی وقتا باباش حمایتم کرده مامانش کنارم بوده 

ولی مشکل دارم 

تو فکر بهم زدنشم 

خودشو دوست دارم

اما قرار بود زمینشو بفروشه خونه بخریم سند زمین به مشکل خورد جدیدا الان کلا بحثو عوض کردن خانوادش که بیاین یه مغازه دیگه و کل اون قیمت زمین و ویلا رو به نامت بزنیم (به پسرشون میگن) ولی نفروش بیا طبقه پایین ما که دست مستاجر زندگی کنین 

دلیل مادرشم اینه که بالاخره بچه دار میشین کمک میکنین ستاره شاغله ناهار میاین پیش ما 

خونه دارین دیگه (خونه هست قدیمیه دست مستاجر یکیشم که تهران فکر فروش ندارن) 

انقدری ناراحت شدم 

حتی درست نتونستم مخالفت کنم 

از دیروز حرف نمیزنم باهاش

کاش ازدواج نمیکردم کلا کاش یه خانواده درست داشتم مستقل میشدم

پشیمونم

برای شفای خواهر دوقلوی معلولم صلوات بفرستی ممنون میشم💖

خوب مشکل کجاست ؟ میخوان کمک کنن 

کودکانه دوستم بدار ‌                                                                             مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزدلم شرایطتت واقعا سخته

ولی الان وقت فکر کردن به «ای‌کاش» نیست. باید ببینی الان مهم‌ترین اولویتت چیه

یه رابطه خوب داری، یه همسر حامی داری و قراره خونه خودت رو بزودی داشته باشی

آیا انقدر اوضاع بده که حاضری دوباره برگردی خونه اول؟ بری خونه عمه و عمو... تازه تک و تنها و بدون هیچ پشتوانه‌ای؟

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

نمیخوام با اونا زندگی کنم کاش از اول میگفتن قبول نمیکردم

اگر آدمای خوبی ان قبول کن خانواده که میگی نداری اونا میشن خانوادت 

کودکانه دوستم بدار ‌                                                                             مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن

به نظرم با این شرایطی که داری و خوبی خانواده شوهرت قبول کن

فقط با مظلومیت به شوهرت بگو چون تو محیط شلوغی زندگی کردم خیلی دلم میخواد تو محیط آروم زندگی کنم اگه میتونی برام فراهمش کن