2777
2789
عنوان

یادمه

67 بازدید | 4 پست

زمانی که همکلاسیم پیشنهاد داد چند روز قبل جنگ بود منم پذیرفتم ولی خب امتحانا افتاد شهریور من تو این دو ماه به دلایلی که یا اون شهرستان بود یا من اومدن بیرون برام سخت بود چون خانواده کمی تو بیرون رفتن سخت گیر بودن دیت نرفیتیم تا امتحانا شروع شد روزی که هر دومون امتحان داشتیم من با شوق گفتم الان بهم پیام میده بیا فلان جا همو ببینیم برای دیت اول 🥰😍🌈 امتحان تموم شد اومدم بیرون هی منتظر موند منتطر موندم اخر خودم پیام دادم بعد یه ساعت گفت کار داشتم رفتم خونه😭 گفتم بزار یه فرصت دیگه بدم امتحان بعدی امتحان بعدی شد امتحانمون ساعت ده تموم میشد خب من تا اخرین لحطه تو جلسه امتحان بودم طرف یه بار زنگ زده ساعت ۹ ۵۷ دقیقه منم سر جلسه بودم بعد اومدم بیرون بهش زنگ زدم گفت رفتم 😐 خب میزاشتی ده و ۵ دقیقه زنگ بزنی تو که میدونی من تا اخرین زمان سر امتحان میشینم خلاصه که بازم نیومد منو ببینه حتی یه پیام هیچی کلا تلاشی نکرده بود شایدم از قصد اون زمان زنگ زده بود که بگه اره تو نخواستی

خلاصه همون شبم ازش پرسیدم دوستم داری گفت نمیدونم و منم گفتم حالا که دیگه بهم حسی نداری دلیلی برای تو رابطه موندن نیست اونم سین زد تا الان که نزدیک ابانیم پیامی نداد🙂

خلیج فارس فارس بوده فارس هست و فارس خواهد ماند 🇮🇷کجای کاری پری خانم 😂

آخه پسر دانشجو آدمه که بخوای بهش حتی فک کنی؟

یه مشت چص بچه مفلس کان برهنه از پس دختر نگه داشتن برمیان؟

حتی ارزش نداره بهش فک کنی

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه پسر دانشجو آدمه که بخوای بهش حتی فک کنی؟یه مشت چص بچه مفلس کان برهنه از پس دختر نگه داشتن برمیان ...

سلام خوبید

خلیج فارس فارس بوده فارس هست و فارس خواهد ماند 🇮🇷کجای کاری پری خانم 😂