2777
2789
عنوان

نمیتونم خونه جدا بگیرم مستقل بشم❌ مجبوری ازدواج کردم🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 385 بازدید | 28 پست
نه زندگی طبقه پایین خانوادش اذیت کنندست

بدی ازشون دیدی؟ 

تحت تاثیر صحبت های اینجا نباش 

یه نسخه برای همه صدق نمیکنه

اگر در رابطه با روانشناسی ؛ حال خوب؛ خودشناسی و... کتاب و پادکست میشناسید خوشحال میشم بهم معرفی کنید♥️💚    اگر اونقدر بی خانواده هستید که میخاید تاپیک های قبلی رو بگردید و توهین کنید ریپلای نزنید لطفا♥️                                                                            اگه توی تاپیک های من اظهار نظر کردید لطف خودتون رو میرسونید ولی اگر جوابی ندادم و فقط لایک کردم لطفا ناراحت نشید من معمولا توی شرایط بد روحی اینجا تاپیک میزنم و ممکنه از حوصلم خارج باشه جواب تک تک رو بدم عشقای دلم ❤️🥺                                                                                           

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوشی زده زیر دلت همین

پذیرفتن خیلی مهمه! بپذیریم که یه چیزی تموم شده، بپذیریم فلان جا اشتباه کردیم، بپذیریم که فلان جا حق داشتیم، بپذیریم یه سری چیزا همینه که هست، بپذیریم برای یه سری چیزا باید تلاش کرد و جنگید، پذیرفتن موقعیت و طبق اون رفتار و احساس کردن خیلی مهمه.

اگر خانواده اش اذیتش نمیکنن برو مگه چاره ای دیگه داری شوهرت بد شانسی اورده سند مشکل خورده همین ک کمک ...

نه اذیت نمیکنن ولی حس میکنم نمیتونم راحت زندگی کنم 

برای شفای خواهر دوقلوی معلولم صلوات بفرستی ممنون میشم💖

لگد به بخت خودت نزن که بعدا پشیمون بشی وقتی شرایطت اینطوری هست قبول کن و زود برو سرخونه زندگیت اگر فقط این مشکلته

خیلی بهتر از اواره بودن و خونه این و اون بودنه که

خونواده شوهر هم که حمایتت میکنن دیگه چی میخوای

تا با تو خندیدم خود را خدا دیدی، از نسل خاکی ها خود را جدا دیدی🩶

بدی ازشون دیدی؟ تحت تاثیر صحبت های اینجا نباش یه نسخه برای همه صدق نمیکنه

نه اصلا بدی ندیدم 

ولی راحت نیستم که 

دور بودن خیلی بهتره 

نه اصلا بدی ندیدم ولی راحت نیستم که دور بودن خیلی بهتره

صلاح مملکت خویش خسروان دانند 

یه چیزایی تو ذهنته بهتره بری مشاوره 

اگر در رابطه با روانشناسی ؛ حال خوب؛ خودشناسی و... کتاب و پادکست میشناسید خوشحال میشم بهم معرفی کنید♥️💚    اگر اونقدر بی خانواده هستید که میخاید تاپیک های قبلی رو بگردید و توهین کنید ریپلای نزنید لطفا♥️                                                                            اگه توی تاپیک های من اظهار نظر کردید لطف خودتون رو میرسونید ولی اگر جوابی ندادم و فقط لایک کردم لطفا ناراحت نشید من معمولا توی شرایط بد روحی اینجا تاپیک میزنم و ممکنه از حوصلم خارج باشه جواب تک تک رو بدم عشقای دلم ❤️🥺                                                                                           

فکر نکنم موقعیت بهتری براتون پیش بیاد خب به مرور خونه پیدا می کنید دیگه حوصله داری خونه عمه باشی تاپ ...

من دارم تجربه میکنم چون خودم خیلی اذیت شدم خونه عمه عمو‌ 

میترسم برم طبقه پایینشون 

کلا زندگی نزدیک فکو فامیل خیلی سخته 

من دارم تجربه میکنم چون خودم خیلی اذیت شدم خونه عمه عمو‌ میترسم برم طبقه پایینشون کلا زندگی نزدیک فک ...

دورت بگردم برای همه اینطور نیست درضمن شما کسی رو ندارین که رفت آمد کنه باهاتون که مادرشوهرتون غرغر کنه 

از اول زیاد رو نده اما احترام نگهدار باور کن هیچکس انقد بد نیست 

💚🌱

به هزار مشکلی که زندگی مستقل داره هم فکر کن.مستقل بودن خوبه ولی با جیب پر یا درآمد خوب که تا چیزی پیش اومد پول بدی یکی کارتو راه بندازه نه که بخاطر پولش و ارزونتر شدنش منتظر بشی کسی برات انجام بده یا اینو اون برات واسطه بشن. سختی از این دست زیاده من تجربش کرد.خرابی خونه و وسایلش و لوازم زندگی و...

من تاپیکات رو یادمه 

برو خداروشکر کن چنین خانواده ایی ب تورت خورده 

یکم وضعیت شوهرت خوب شه بعدا مستقل میشید

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️)