2777
2789
عنوان

میخوام نماز بخونم ولی میترسم

| مشاهده متن کامل بحث + 559 بازدید | 70 پست
بله حرف شما خیلی درسته واقعا میدونید من برای کسی زندگی نمیکنم اما واقعا خیلی عذاب اوره هرچقد که بهش ...

خدا کمکت کنه عزیزم

فقط مصمم باش به این فکر کن اون دنیا  اونا به دادت نمیرسن.

خدایا به من قلبی بزرگ بده آنقدر بزرگ که همه هستی در آن جای بگیرند.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب بگن .. اهمیت نده ضمنا عزیزم بقیه اونطور که تو قکر میکنی روت تمرکز و توجه ندارن .. انقد درگیرت نمیشن 

نماز بخون بهترین عبادت یاد خداست سر چیزای هیچ و پوچ خودت رو ازش محروم نکن 

آفرین بهت ❤️🌹

من دوران دبیرستان لباسای مناسب نمیپوشیدم

موهام بیرون بود

کنکور دادم بعدش یهویی چادری شدم

نه کسی بهم گفته بود چادری شو نه چیزی

یروز ک میرفتیم بیرون لباسم کوتاه لود خونواده گیر دادن منم از حرص چادر برداشتم سرم کنم به حالت تمسخر بعد دیدم چه حس خوبی بهم داد از همونروز چادری شدم.بعدش به من میگفتن همه میرن دانشگاه ازاد میشن تو بدتر خودتو پوشوندی و... و خیلی چیزای دیگه.مسخره میکردن میخندیدن ولی من خوشم اومده بود اتفاقا منم زود تحت تاثیر قرار میگیرم ولی تو این مورد حفظ کردم تصمیمم رو.بعدترش نمازخون هم شدم انقد نخونده بودم یادم رفته بود چطوریه.هم اتاقی خوابگاهم مسخرم میکرد حرف بارم میکرد بازم سر تصمیمم موندم.قوی باش نظر لطف خدا بهت هست.نذار شیطون گولت بزنه

در انتظار معجزه ی خدا برای مادر شدن..

من هرجا و هرجمعی شده حتی اگه کسی نماز نخونه ولی من نمازمو میخونم و از مسخره شدن نمیترسم،،، خدا گفته ریا نکنید ولی طبق معمول نمازتون رو هم دلیل نداره از کسی مخفی کنید ،کار زشت نیست که مخفی کنید، مردم کار زشتشون رو جار میزنن و از مسخره شدن نمیترسن اونوقت ما از عبادت خدا بترسیم،؟؟ اُف برما اگر به خاطر مردم و حرف بقیه از خدا دور بشیم، تو باید به خودت افتخار کنی که همیشه و هرلحظه برای خدا وقت میزاری هرکی ام مسخره کنه ته دلش حسودی میکنه که چرا خودش نمیتونه نماز کنه و بهت قبطه میخوره،،،  باشد که دیگران نیز رستگار شوند عزیزم..نماز انرژی منفی دور میکنه و حالو خوب میکنه و راه راستو بهت نشون میده

برای حال خوب منم دعا کنید😊🙏

خب یبارم شمااونارامسخره کن وسعی کن ازبالا نگاه کنی مخصوصا وقتی کاری به این قشنگی می خوای انجام بدی ب ...

چشم از امروز دیگ تصمیم خودمو گرفتم و کاری نمیکنم که تو اخرت پشیمون شم 

❤️❤️

کاری که فکر میکنی درست هستش رو انجام بده ، محکم باش و نترس ، مطمئن باش نتیجه اش رو میبینی ، دوستان ن ...

چشم حتما  به یاد همتونم  

سعی میکنم و اراده کردم حتما هم قوی میشم به به لطف خدا

❤️❤️

امروز نماز فردا هزار تا چیز دیگه مهم اینه رو خودت کار کنی حرف بقیه برات مهم نباشه وگرنه زندگیت به جل ...

بله واقعا این مشکل اساسی زندگیم هست و خودم میدونم 

حالاکه  تصمیم رو گرفتم از الان به بعد شروع میکنم از چیزای کوچیک که خودمو  و عزت نفسمو تقویت کنم

❤️❤️