2777
2789

من.لباس پوشیدن .طرز حرف زدن ورفتار کردن و...

یاد کسانی‌ که هرگز تکرار نمی‌شوندوهیچ حضوری جبران نبودنشان را نمی کند دردلمان بیداد می کند، باهدیه فاتحه وصلوات روحشان راشاد کنیم🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همسرم تحصیل کرده هست از نظر شرایط شغلی مالی هم از شرایط خانواده خودم خیلی بالاتر هست ولی من زیبا هستم و آروم و احترامش دارم و اون اینا رو میخواد 

هیچ مشکلی نداریم خداروشکر 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

دوس داره چادربپوشم  من حجابم کامله ولی چادر نمیپوشم چون بنظرم وقتی حجابم کامله لزومی نداره دوبرابر چیزی ک خدا گفته رو انجام بدم  این نظر شخصی منه   کنار اومده ولی بازم میدونم ته دلش میخواد     سرکار هم اوایل دلش نمیخواست برم  اما بهش گفتم میتونی ماهی حداقل ۳تومن بدی ک نرم  ولی میدونستم قسطا زیاده باید برم کمک خرجش بشم و اونم پذیرفت دیگه

یه مورد خیلی ساده بگم البته نه در مورد خودم

شهر ما عروسی رو قدیما خانواده عروس میگرفتن  هم عقد هم عروسی!!!   الان یه خورده مدرن شدن هزینه عروسی نصف نصف هست 

دوستم یه شهر دیگه عروس شهر ما شده بود

یکبار گفت آره  واسه جاری ام خیلی عروسی مفصل تر گرفتن( البته جاری خیلی باهاس اختلاف ستی داشت)  آخر ته و توش در آوردم فهمید جاری پدرش کل هزینه عروسی رو داده

برلی او پدرشوهر هزینه کل عروسی رو داده 

یه مورد خیلی ساده بگم البته نه در مورد خودمشهر ما عروسی رو قدیما خانواده عروس میگرفتن هم عقد هم عرو ...

و تازه شهر ما رسم یلدایی آوردن و عید قربون مثل شهر های دیگه که همه چی خرید میکنن نیست شاکی بود برام هیچکاری نکردن  فقط یه تیکه طلا آوردن ( البته طلا گرون نبود اون موقع)

که بهش گفتم والا اینا رسم نیست اینحا

همینطور پاگشا اصلا کادو نمیدن اونم رسم نیست 

من با پارتنرم خودمون اوکی ایم با هم ولییی خانواده ها زمین تا آسمون رسم و سومات فرق داره لباس پوشیدن حرف زدن همه چی قصدمون جدیه ولی سر این موضوعات میترسیم خانواده ها مخالفت کنن یا ب مشکل بخوریم

از سال ۹۸ عضوم سومین کاربری🫠 یه صلوات برای قبولیم تو کنکور بفرستین🥺🦋✨️

خانواده هاتون فرق دارن؟

نه هر دو از نظر مردمی بی حاشیه هستیم و بی بند وباری نداریم 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

خانواده شوهرم من کلا باگ دارن وای ،مهمون نواز نیستن اصلا

خانواده شوهر من هم  

مثلا خیلی از مراسماتی که میگیرن برای ازدواج فقط چای میدن با شکلات در این حد ساده میگیرن 

ولی ما پذیرایی خیلی برامون مهم عروسیهامون چند توع غذا میدیم 

بعد اینا زورشون میومد برای عروسی من یک نوع غذای خوب بدن 

خانواده شوهر من هم مثلا خیلی از مراسماتی که میگیرن برای ازدواج فقط چای میدن با شکلات در این حد ساده ...

من اصلا شهرشون رو دوست ندارم بخاطر آدمای سردش ،بجوش نیستن 

مادرشوهر من اکر یکساله نری بعد بری یه چای بزور میذاره اصلا تدارک نمیبینه درصورتی ما مهمون سر ده هن بیاد میوه و سفره مون رنگیه

سختمه میرن اونجا ولی بخاطر شوهرم تحمل میکنم