2777
2789
عنوان

پسرم بستری هست بیمارستان

| مشاهده متن کامل بحث + 2092 بازدید | 127 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دعای حضرت فاطمه برای تب

بِسْمِ اللهِ النُّورِ بِسْمِ اللهِ نُورِ النُّورِ بِسْمِ اللهِ نُورٌ عَلى نُورٍ بِسْمِ اللهِ الَّذى هُوَ مُدَبِّرُ الاُْمُورِ بِسْمِ اللهِ الَّذى خَلَقَ النُّورَ مِنَ النُّورِ اَلْحَمْدُ لِلّهِ الَّذى خَلَقَ النُّورَ مِنَ النُّورِ وَاَنْزَلَ النُّورَ عَلىَ الطُّورِ فى کِتابٍ مَسْطُورٍ فى رَقٍّ مَنْشُورٍ بِقَدَرٍ مَقْدُورٍ عَلى نَبِی مَحْبُورٍ اَلْحَمْدُ لِلّهِ الَّذى هُوَ بِالْعِزِّ مَذْکُورٌ وَبِالْفَخْرِ مَشْهُورٌ وَعَلَى السَّرّاءِ وَالضَّرّاءِ مَشْکُورٌ وَصَلَّى اللهُ عَلى سَیِّدِنا مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.

دعای حضرت فاطمه برای تببِسْمِ اللهِ النُّورِ بِسْمِ اللهِ نُورِ النُّورِ بِسْمِ اللهِ نُورٌ عَلى نُو ...

ممنون عزیزم

وقتی بچه دار میشی ، دنیا ازت یه گروگان داره

💖💕

الان تبش قطع شد؟ بچه همین عزیزم تا بیاد بزرگ بشه اینقدر تب میکنه اینقدر مریض میشه از الان نشین حرص خوردن مثل من شکسته میشی

وقتی بچه دار می شوی در واقع دنیا از تو یک گروگان دارد

الان تبش قطع شد؟ بچه همین عزیزم تا بیاد بزرگ بشه اینقدر تب میکنه اینقدر مریض میشه از الان نشین حرص خ ...

اره قطع شد 

تا بزرگ شه دیونه میشم 😬😬وای بچه دار شدن عجیب ترین چیز جهانه 

مگه میشه چنین حس هایی و تجربه کنی اونم بخاطر یکی دیگه 

چقدر مسخرهاگه وضعیت بچه اورژانسی نبود دلشون درد نمیکرد بستریش کنن اتفاقا ویروس جدید فقط تب هست بدون ...

شما مسخره نیستی اوکی

اره قطع شد تا بزرگ شه دیونه میشم 😬😬وای بچه دار شدن عجیب ترین چیز جهانه مگه میشه چنین حس هایی و تجر ...

الهی شکر حتما مرخص کن ببر

وقتی بچه دار می شوی در واقع دنیا از تو یک گروگان دارد

اتفاقا خوب کاری کردی بردیشنترس طفلک خودش ویروس رو گرفته جدید دیگه نمی گیرهتب بالا احتمال تشنج داره ...

الان ب باباش احتیاج دارم ؟زنگ بزنم بیاد 

گفت تا قبل ده میام میترسم دکتر زود بیاد

با همین فرمون برگ جلو 10 سال دیگه که درگیر چندین مدل بیماری جسمی و روحی شدی میگی بهم گفتن من نفهمیدم ...

الان ب باباش احتیاج دارم ؟زنگ بزنم بیاد 

گفت تا قبل ده میام میترسم دکتر زود بیاد

الهی شکر حتما مرخص کن ببر

امضاشما و اسی یکیه میدونستی

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.