2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من میگم میشه خیلی راه ها هست یکیش ک من خودم خیلی دوست دارم: اینایی ک کسب و کارشونو تو اینستا شروع می ...

شما شروع کن به ما هم نشون بده شاهنامه آخرش خوشه 

کاربر اقام 

اون موقع هم اندازه خودش گرونی بود

والا اگه بود اون زمان ما مزدا نیو خریدیم ۱۳۰ میلیون .الا چند میلیارد شده .یه اپارتمان ۱۵۰ متری خریدم ۳۰۰ تومن تو بهترین منطقه الا زیر ۹ تومن نیست 

یه سطح خوب از زندگی 

خونه از خودت و ماشین برای رفت و آمد داشته باشی 

تو کار کن خونه نمیتونی بخری زمینش رو بخر 

پس انداز کن خرج رفت و آمد نکنی بتونی با یه ماشین هزینه رفت و آمد بی وسیله ای رو کم کنی

با مرور و کار کردن زیاد می‌رسی بالخره

این رسیدن راه حتی یک ساله دوساله نیست عمر آدمی رو میگیره خصوصا تو این شرایط ولی می‌رسی

دیدم که میگم

قبلا نا راحت تر میشد  مثلا برادر شوهرم از زیر صفر شروع کرده سال ۸۰  الان ماشاالله همه چیز داره  خونه بزرگ  دوتا ماشین  پول و طلا باغ و زمین.    

سرمایه اولش سخت اونو به دست بیاری بعدش دیگه کم کم پول خودش پول میاره  

ولی الان فکر نکنم بشه همه چیز خیلی سخت شده  

یه سطح خوب از زندگی خونه از خودت و ماشین برای رفت و آمد داشته باشی تو کار کن خونه نمیتونی بخری زمینش ...

با حقوق 20 میلیونی میتونی زمین بخری کجا زمین میدن 🤣🤣🤣

کاربر اقام 

نه دوست عزیز میشه فقط تو رویا

دوست گرامی اقشار و صنف های مختلفی از جامعه اینجا عضو هستن طبیعی نظرات متفاوت باشه پس بدون توهین به گروه های دیگه نظراتتون رو بیان کنید و اگه نظری مخالف شماست درجا نگید روشنفکر بازی به معنای کلمه روشنفکر رجوع کنید