2777
2789
عنوان

میخوام نماز بخونم ولی میترسم

| مشاهده متن کامل بحث + 559 بازدید | 70 پست
من هرجا و هرجمعی شده حتی اگه کسی نماز نخونه ولی من نمازمو میخونم و از مسخره شدن نمیترسم،،، خدا گفته ...

خیلی ممنون پیامتون خیلی مفید و خوب بود 

انشالله که خدا قوتی به من بده که نمازمو به موقع بخونم 

و اون کسایی که مسخرم میکنن رو خود خدا به راه راست هدایتشون کنه بدی اونارو من نمیخوام هیچوقت

❤️❤️

وای چه بد تلاش کنید عین قبلنا نمازتون رو بخونید بله من تصمیمم رو گرفتم و شروع میکنم التماس دعا

من نمازامو میخونم همیشه از سنی که به تکلیف رسیدم

این قضیه هم موقعی که فکر میکردم خدا فراموشم کرده 

عاشق بستنی زعفرونــــی😎

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه نماز بخونی قراره مسخره ت کنن؟اگ نماز خوندن مسخره س من مسخره ترین ادم دنیامبنظرم نماز فقط واسه مذ ...

من اخه اون موقع نماز میخوندم میومدن میگفتن که :نماز میخونی و چادر سرت کردی؟

چرا قران میخونی ؟؟؟؟؟؟؟؟ 

بعدش میخندیدن و این موضوع تو کل فامیل بخش میشد و هرکی منو میدید اینارو میگفت  

منم مذهبی نیستم و فقط میخوام نمازم رو بخونمو ایمانم رو قوی کنم

❤️❤️

من اخه اون موقع نماز میخوندم میومدن میگفتن که :نماز میخونی و چادر سرت کردی؟چرا قران میخونی ؟؟؟؟؟؟؟؟ ...

هرکی بهت گفت بگو اره مشکلش چیه 

من هرکی بهم چیزی میگ باقاطعیت جوابشو میدم میگم اگ ضرری هم داشته باشه ب من میرسه 

اهمیت نده عزیزم لطفا 

من خودم 1سال باخدا قهر کرده بودم نمیخوندم مجدد شروع کردم از وقتی زندگی پس از زندگی رو دیدم

ولی واقعا ب ادم ارامش میده40روز بخونی دیگ خجالت میکشی نخونی حس میکنی خدا ازت ناراحته ک باهاش حرف نمیزنی

منم زمانی که شروع کردم مثل شما بودم و بعدش گفتم خدا مهم تره یا بقیه حتی حرفم شنیدم هرجا برم جانمازم ...

بله قطعا قطعا خدا خیلی مهمه

و خدا بهم این چند مدت خیلی نشونه ها داد و راهنماییم کرد 

که خودم خیلی تعجب کردم و این نشونه هارو دسته کم نمیگیرم 

❤️❤️

احسنت بهت چی کار بقیه داری اصلا اینجوری فکر نکن چون خودت به خودت موج منفی میزنی حرف مردم برات مهمه ی ...

بله خانواده ام که خیلی به نماز خوندن تشویق میکنن ولی خب خودشون انجام نمیدن ولی به امید خدا من  اونارو به نماز خوندن دعوت میکنم

❤️❤️

هرکی بهت گفت بگو اره مشکلش چیه من هرکی بهم چیزی میگ باقاطعیت جوابشو میدم میگم اگ ضرری هم داشته باشه ...

ممنونم بابت پیامتون .

اتفاقا زندگی پس از زندگی رو شروع کردم به دیدن و واقعا دیدن اینها خودش یه تلنگره 

خداروشکر که دوباره شروع کردید 

❤️❤️

ممنونم بابت پیامتون .اتفاقا زندگی پس از زندگی رو شروع کردم به دیدن و واقعا دیدن اینها خودش یه تلنگره ...

فداتشم قشنگم

شماهم ان شاءالله شروع کنی تا خودت نخای اراده نکنی هیچ کاری انجام نمیشه

بله خانواده ام که خیلی به نماز خوندن تشویق میکنن ولی خب خودشون انجام نمیدن ولی به امید خدا من اونار ...

انشاالله تو پیش قدم باش آنها هم کم کم به خودشون میان شروع میکنن باید ی نفر باشه که نشون بده کم کم تحرک پیدا میکنن 

اهل جنوبم   گذشته ام بهم درس داد که هیچ کس شبیه حرفهاش نیست 💔