بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
درسته ولی به نظرم تو هر شرایطی کاری ک حالت رو خوب میکنه چرا باید انجام ندی مگ تو واس بقیه زندگی میکنی کاری ک میدونی درسته رو انجامبده چ چیزی از نماز درست تر......
《این بار از خیابان گذشتم اما دستی نبود که دستهایم را بگیرد(هردو در نهایت میمیرند)》۲ سال خوانده خاموش بودم 🥲😂🌸بالاخره عضو شدم 🎀 میگن که شبیه دختر پروفایلمم
اخه ادمیم که خیلی تحت تاثیر حرفا قرار میگیرم میبینم یکی اینطوری میگه نا امید میشم ادامش نمیدم
خب یبارم شمااونارامسخره کن وسعی کن ازبالا نگاه کنی مخصوصا وقتی کاری به این قشنگی می خوای انجام بدی بعدشم بستگی به خودت داره من یه همکار مانتویی تقریبا بدحجاب وکلاس بالا داشتم یعنی لارج وعالی بود داشت قهقهه می زد یهو موبایلش اذان پخش می کرد سریع پامیشد ازقبلم وضوداشت سجادشو ازکیفش در میاورد وای مساد به نماز یعنی همه خودشونو جمع می کردن به نظرم این نماز که به قول اسلام اقامه میشه خیلی بهترازنماز داخل خونه وبااکراهه