2777
2789
عنوان

میخوام نماز بخونم ولی میترسم

| مشاهده متن کامل بحث + 559 بازدید | 70 پست

عزیزم چقدر خوب که تصمیم به این کار گرفتی

بنظرم درباره آثار و برکات نمازخوندن خوب مطالعه کن،  بعد شروع کن تا در وجودت بهشون پی ببری

اینجوری اولا از مسخره شدن نمیترسی،  دوما با یقین جوری صحبت میکنی که بقیم گزایش پیدا میکنن. 

[QUOTE=388866272]عزیزم رضای خدارو برا تمسخر بنده خدا میخوای از دست بدی.اولا ک کسی مسخره نمیکنه بعدم بکنه مهم خداست عز ...[/QUOTE

دور و اطرافم کسی نماز نمیخونه بخاطر همین خیلی براشون عجیبه و با خنده شون مسخره م میکنن واقعا عذابم میده

❤️❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درسته حرفتون و خیلی اینارو به خودم میگم

عزیزم ارتباط با خالق که خجالت نداره 

تو خلوت بخون خب 

شوهر من وقتی ببینه شروع میکنه فحاشی به دین من هر وقت نیست میخونم 

خود خدا میدونه برا چی نمیتونم نماز و اول وقت بخونم حتما درکم میکنه

عزیزم ارتباط با خالق که خجالت نداره تو خلوت بخون خب شوهر من وقتی ببینه شروع میکنه فحاشی به دین من هر ...

بله من تو خلوت میخونم ولی یهو میبینی میان تو اتاق و میگن :ای وای چادر سرت کردیییی نماز میخونی و بعدش😂

❤️❤️

عزیزم چقدر خوب که تصمیم به این کار گرفتیبنظرم درباره آثار و برکات نمازخوندن خوب مطالعه کن، بعد شروع ...

بله خوندم راجب نماز ...

حتی من به مادرمم میگم بیا باهم مثلا نماز بخونیم هی امروز فردا میکنه 

❤️❤️

سلام عزیزم من شرایطم شاید با شما فرق داره

درسته ولی به نظرم تو هر شرایطی کاری ک حالت رو خوب میکنه چرا باید انجام ندی مگ تو واس بقیه زندگی میکنی کاری ک میدونی درسته رو انجام‌بده چ چیزی از نماز درست تر......

یا صاحب الزمان عج ادرکنی💚

بله خوندم راجب نماز ...حتی من به مادرمم میگم بیا باهم مثلا نماز بخونیم هی امروز فردا میکنه

تو‌بخون اونم ان شاءالله میخونی استارت بزن تو میتونی و بعد‌نماز میبینی حالت چقد خوب میشه مهم حال تو هست نه اینکه بقیه چی گفتن چی فکر کردن

یا صاحب الزمان عج ادرکنی💚

منم مثل توام

میترسم بیرم اون دنیا یهو خدا هم بگه 

مگه دوستات جهنم نیستن 

توهم خب خجالت میکشی

پاشو. برو جهنم🤌🏻

《این بار از خیابان گذشتم اما دستی نبود که دست‌هایم را بگیرد(هردو در نهایت میمیرند)》۲ سال خوانده خاموش بودم 🥲😂🌸بالاخره عضو شدم 🎀 میگن که شبیه دختر پروفایلمم

درسته ولی به نظرم تو هر شرایطی کاری ک حالت رو خوب میکنه چرا باید انجام ندی مگ تو واس بقیه زندگی میکن ...

بله حرف شما  خیلی درسته واقعا 

میدونید من برای کسی زندگی نمیکنم اما واقعا خیلی عذاب اوره هرچقد که بهشون میگی که چرا مسخره میکنی و اینا تنها جوابشون خندس

❤️❤️

اخه ادمیم که خیلی تحت تاثیر حرفا قرار میگیرم میبینم یکی اینطوری میگه نا امید میشم ادامش نمیدم

خب یبارم شمااونارامسخره کن وسعی کن ازبالا نگاه کنی مخصوصا وقتی کاری به این قشنگی می خوای انجام بدی بعدشم بستگی به خودت داره من یه همکار مانتویی تقریبا بدحجاب وکلاس بالا داشتم  یعنی لارج وعالی بود داشت قهقهه می زد یهو موبایلش اذان پخش می کرد سریع پامیشد ازقبلم وضوداشت سجادشو ازکیفش در میاورد وای مساد به نماز یعنی همه خودشونو جمع می کردن به نظرم این نماز که به قول اسلام اقامه میشه خیلی بهترازنماز داخل خونه وبااکراهه

حق باشماست