2777
2789
عنوان

پسرم بستری هست بیمارستان

1603 بازدید | 125 پست

تبش شدید بود گفتن بستری شه بهتره 

از دیشب تا حالا دارم خودمو صد جور لعنت میکنم که چرا اوردم اینجا تو منبع ویروس و باکتری ها 

یه هم اتاقی داره سرفه که میکنه جیگرم میسوزه میگم ویروس جدید نگیر

لعنت به من که انقد بی فکرم

ترسیدم تو خونه😭😭

الانم خیلی میترسم 

تنهام 

شوهرم دیشب تو ماشین بود در بیمارستان الان رفته سرکار خودم تنهام😭پسرمم خوابه

وقتی بچه دار میشی ، دنیا ازت یه گروگان داره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند بود تبش مگه؟وقتی بستری کردن حتما با دارو نیومده پایین خاستن سرم آمپول بگیره دیگه تب خطرناکه عزیز ...

نزدیک ۴۰😭

گلم بچه شما اونجا آنتی بیوتیک میگیره و به راحتی مریض نمیشه بماند خیلی از بچه ها مثل بچه من حساسیت ریه داره و کل پاییز و زمستون همش سرفه میکنه درکل سعی کن تو راه رو بیمارستان نبریش پرده تون هم بکش 

ولی افرین به شوهرت ک نرفت خونه شوهر من بود خواب هفت پادشاه میدید تو خونه ک آزاد میشد

وقتی بچه دار می شوی در واقع دنیا از تو یک گروگان دارد

اگه تبش با دارو قطع نمیشد شک نکن که کار درستی کردی چون الان تحت نظره و احتمال اینکه تشنج کنه کمه

نمیشد دو روزه داره دارو میخوره 

نزدیک ۴۰😭

کم بود ک با شیاف میتونستی پایینش بیاری من با تب ۴۲ بیمارستان نبردم همین هفته پیش ۶ شبانه روز تب بالا داشت تو خونه نگه داشتم 

وقتی بچه دار می شوی در واقع دنیا از تو یک گروگان دارد

گلم بچه شما اونجا آنتی بیوتیک میگیره و به راحتی مریض نمیشه بماند خیلی از بچه ها مثل بچه من حساسیت ری ...

نذاشتمش بره

خواست بره انقد گریه کردم که نره🙄