2777
2789
عنوان

لباس باز جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 3131 بازدید | 89 پست
هیچکس هیچیش نمیگه؟شوهریمادرشوهریاگر قاعده ی زندگیشون اینطوریه باید یه همسر اینجوری هم برای شوهر شما ...

حقیقتا مادرشوهرم دخالت نمیکنن اونقدر توی انتخاب پسراشون و ایشون انتخاب برادرشوهرم بودن دوست بودن باهم و برادر شوهرم کمی لجبازن و کلا نظری نمیدن مادرشوهرم توی این مسائل ولی شنیدم گاهی نامزدم گفته که مامانشون غیرمستقیم در نبودشون اشاره کردن که خوششون نمیاد از این میزان پوشش 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پوشش هرکس ب خودش مربوطه

بنظرتون زشت نیست یکی با دامن و سوتین جلوی بقیه بگرده؟ اگر بعد ها روی بچه ی استارتر تاثیر بزاره چی؟  محدود کردن رفت امد هم تا یه جایی میشه بلاخره خونه مادرشوهرش ک باید بره اونجا ک هست نمیشه گفت پوشش هرکس به خدش مربوطه

ایشالا ک خیره

خودش ک ....شوهرش نقش سیب زمینیو ایفا میکنه؟؟؟؟؟مگه میشه اخه من دراین حد باشه کسی خیلی بدم میاد سعی م ...

بله منم چندان نمیپسندم خیلی با خودم میگم به خودش مربوطه خودشون اوکین به من چه ولی برام عادی نمیشه و نگران آینده میشم به خاطر این تفاوت. 

مذهبی نیستم  باحجاب نیستم   اما از عریان شدن و  بدن نمایی واسع خودم   بشدت بیزارم ولی  بقیه لختم بشن برام اهمیت نداره شما هیچ کاری بااون نمیتونی کنی  کاملا عادی برخورد کن  وپوشش مخصوص خودتو داشته باش

ما را به جرم خوردن مِی حَد زدند و بعد؛دیدنددر پیاله ی ما غیر آب نیست!!!:((

خب غریبه که نیس بلاخره ولی پوششی که ایشون میگنم عجیبه من فک کردم در حد تاپ و شلواره😂😂

چرا عزیزم اتفاقا استارتر غریبس هنوز جاریش هم نشده

اره واقعا عجیبه

ایشالا ک خیره

بله نه من نظر نمیدم به هیچ عنوان اما برای خودم گفتم که من با ایشون توی جمع های مختلف قرار خواهم گرفت ...

عزیزم لطفا تو تصمیمت دقت کن ایشون بعد ها قراره به عنوان بزرگتر الگوی برای بچه ی شما قرار بگیره ایا میپسندید این وضعیت رو؟ اگر دائما جلوی همسر شما اینطور بگردن مشکلی ندارید؟ من بودم قبول نمیکردم چون بلاخره بعدا مشکلاتی برا منم ایجاد میشد

ایشالا ک خیره