2777
2789
عنوان

لباس باز جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 3110 بازدید | 89 پست

من تو خونه ی خودم راحت میپوشم جلو مهمان البته راحت در حد خیلی نرمال خونه دیگران خیلی رعایت میکنم خوشم نمیاد پشت سرم چرت و پرت بگن

جاریتونم تو خونه خودش آزاده لخت بگرده ولی خونه ی دیگران باید احترام بزاره ب قانونش ک البته وظیفه بزرگتراس همسرشو گوشزد کنن 

این تیپو هیچکس جلو همسرش نمیپسنده زن دیگه ای بزنه 

کاربری سال نودوهفتم ب چوخ رفت😊روحش شاد.. سرشارم از مشکل.. اینقد مشکلات وحشتناکی دارم ک خودمم میترسم بهشون فکر کنم. دوس داشتی برام دعا کن🙏🏻🌺
چیزی که هست شما با ایشون خیلی مقایسه میشیداگر توان روانی تحمل مقایسه های زیاد رو دارید و قدرت روحتون ...

بله درست میگید. البته به جز این مسئله عنوان کردم که مسائل دیگه نظیر رفت و آمد و قرار گرفتن باهاشون توی جمع های مختلف به عنوان هم عروس و در آینده فرزند داشتن هم فکرم رو درگیر کرده 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برای خانواده ما خیلی مهمه درحدی که حتی شال هم در نمیارن جلو نامحرم همه مانتو و شال ولی خب بعضیا فرهن ...

نمی‌دونم فکر نمیکنم از عمد بکنن هرچند توی جمع های دوستانه حتی کسایی که پوشش بازتری از من دارن باز به ایشون نمیرسن از نظر پوشش اما فکر نمیکنم عمدی باشه به نظرم مدلشون هستش . 

والا من با خانواده ای وصلت کردم ک فقط بینیشون دیده میشد الان چادر سر نمیکنن ک هیچ هر روز ی جاشونو عم ...

اینطوری هم خیلی بده ها واسه منم پیش اومده خاله ها ودایی های همسرم اوایل ازدواج به پوششم گیر میدادن حالا منم بخدا پوشیده و مذهبی بودم یعنی ساق دست مینداختم موهام اصلا پیدا نبود مانتو تنگ نبود کوتاه نبود فقط گاهی چادر نمیپوشیدم وایی حالا که بچه های خودشون بزرگ شدن بیا ببین دخترا که ماشاا....نگم برات دایی هم یه زنی گرفته بیا و ببین خخخ اون یکی دایی هم خدایا توبه دخترش با یه بچه به همسرش خیانت کرد.

لطفا برای آمرزش روح مامانم یه صلوات بفرستید.ممنون میشم

اسی من جات بودم اگه وارد این خانواده میشدم دیگه ارتباطمو باهاشون قطع میکردم قبل از عقد هم تصمیمم به ...

نه من نمیخوام اینجور مسائل باشه بین من و خانواده همسرم یعنی یا کلا ازدواجی صورت نگیره یا اگر میگیره از اولش این قطع ارتباطات نباشه من خودم توی خانواده ای بزرگ شدم که چه از سمت پدری چه مادری هیچوقت این مدل قطع ارتباطات و درگیری و … نبوده هیچوقت دلم نمیخواست برای خودمم بوجود بیاد خودش بعد از ازدواج ممکنه توی زمان های مختلف دلخوری پیش بیاد اینکه از اولش با این مسائل باشه که واقعا اذیت کننده و ناجوره به نظرم. 

نه من نمیخوام اینجور مسائل باشه بین من و خانواده همسرم یعنی یا کلا ازدواجی صورت نگیره یا اگر میگیره ...

دیگه هم خدا هم خرما نمیشه.اگه میتونی باید برات مهم نباشه.چون شوهرش راضیه خودشم دوست نداره امرونهی بشنوه خودتم که نمیخوای قطع رابطه کنی.حداقل ارتباطتو کمتر کن و طاقت بیار چاره ای نیس

نه من نمیخوام اینجور مسائل باشه بین من و خانواده همسرم یعنی یا کلا ازدواجی صورت نگیره یا اگر میگیره ...

بنظرم بهتر از اینکه هر دفعه شما خود خوری کنی و اعصاب و ارامشتو به فنا بدی

اینطوری هم خیلی بده ها واسه منم پیش اومده خاله ها ودایی های همسرم اوایل ازدواج به پوششم گیر میدادن ح ...

دقیقا

من چند باری رفتم زادگاه همسرم 

فامیلاشون ب پوششم گیر دادن

در صورتی ک فقط جلو موهام کمی پیدا بود مانتومم کوتاه نبود اصلا 

یا ساق پام دیده بشه

دیگه نرفتم اونجا تا اذیت نشم 

ولی الان میبینم خودشون خداروشکر چی شدن

جلو ما فقط چادر سر میکنن

یهویی و اتفاقی دیدم ک چادر ندارن😂🤣🤦🏻‍♀️

مهم نیست بیخیال

🎐 تـمام تـمركـزت را روى مـقصـد بگـذار، حتـى اگر مسيـر امـروزت طوفـانى سـت..🌱
دقیقامن چند باری رفتم زادگاه همسرم فامیلاشون ب پوششم گیر دادندر صورتی ک فقط جلو موهام کمی پیدا بود م ...

حالا بزار یه چی تعریف کنم من یمدت اوایل ازدواج مجبور بودم از همسرم دور باشم تا درسم تموم بشه بیام شهر همسرم بعد دایی اش میگفت من جای تو باشم زن صیغه میکنم بعد چند سال میگم دختر خودش تو زرد از آب در اومد به شوهرش خیانت جنسی میکرد با یه بچه.ویا یه زندایی  همسرم میگفت وای چقدر تو مظلومی زنت پیشت نیست واشک تمساح می‌ریخت پیشش واسه مظلومیتش حالا خودشو الان ببینی شوهره بیچاره رو ماه به ماه تنها میزاره میره سفر.خداروشکر همسرم دهن بین نبود اما خوب بالاخره این حرف ها یکجایی گوشه ذهنشون یه اثراتی میزاره دیگه

ایشون نه برای راحتی اینکارو میکنه نه اینکه بگی از بچگی اینطور بوده و مدلشه

فقط برای رقابت با خارجکی ها همچین پوششی داره

وگرنه میبینیم دیگه همون خارجیام لباس باز در حد بیکی فقط توی سواحل میپوشن وگرنه در حالت عادی یا تیشرت و شلوارن یا باز تر بشه پیراهن بالای زانو 

اسی باشوهرت در این مورد صحبت کردی؟نظر ایشون چیه راجب جاری یا مثلا در آینده رفت و آمد نداشته باشین

رفت و آمد رو که نمیشه نداشته باشیم .ایشون ۴سال و خورده ای هست توی خانواده‌شون حضور دارن ولی نامزد من توجهی ندارن کلا اهمیت نمیدن بهشون خودشون خوششون نمیاد این اندازه باز ولی چیزی هم نمیگن .رابطشون خواهر برادریه چون یکم اختلاف سنی بین نامزدم و جاریم زیاده