2777
2789
عنوان

لباس باز جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 3099 بازدید | 89 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابا داره میگه یه چیزی مثل بکینی مثال میزنم یعنی ران هاش دیده میشه عزیزان 

شما گیر دادین حتما شورت میپوشه 🤣🤣🤣

و شما اسی لطفاً وارد اون زندگی نشو حساسی اگر هم ازش سری و بهتری و اعتماد به نفس داری وارد شو و نترس خود به خود با فرهنگ اونا جور در میای غصه نخور 

خیلی بازه ولی شوهرش هیچی نمیگه پیش برادراش اینجوریه "

عزیزم توی جمع دوستانه هم اینجور میپوشن نه صرفا جلوی نامزد من.

گاهی میگن ولی بحثشون میشه گویا میگن توی خارج هم به همین شکل همسراشون گیر نمیدن . این نظرشونه.

خودش ک ....شوهرش نقش سیب زمینیو ایفا میکنه؟؟؟؟؟

مگه میشه اخه من دراین حد باشه کسی خیلی بدم میاد سعی میگنم جایی ک هست نباشم زیاد

ماهی ها گریه شان دیده نمی‌شود . . . ! گرگها خوابیدنشان ، عقابها سقوطشان و انسان ها درونشان . . .👌🏻
عزیزم استارتر خوانواده جاریش هست؟ هرجا و مکانی پوشش مناسب داره یا مادرشوهرش خوانوادش هست ک‌مثلا با ش ...

خب غریبه که نیس بلاخره 

ولی پوششی که ایشون میگنم  عجیبه من فک کردم در حد تاپ و شلواره😂😂

تو جمع خانوادگیشه اگه راحت نباشه کجا راحت باشه

دیگه در حد بیکینی؟ 

تو جون منی، همه وجود منی، تو عمر منی،همیشه تو ذهن و قلب منی، باهات حرف میزنم، بغلت میکنم، میبوسمت، حتی اگه هیچوقت بهت نرسم کوچولوی مامان😔♥ من مادر بچه هایی هستم که هیچوقت نداشتم💔روزیکه تو رو بغل کنم بهترین روز دنیاست فندق من😘به امید اون روز زنده ام،من و بابایی خیلی وقته منتظر توییم،ما تو را خواهیم دیداگر خدا معجزه کند......                                                                                                                                       

توضیح دادم چند پیام پایین تر . بله پوششون حدودا در این حده من شنیدم از حرفا که ایشون کلا خوششون نمیا ...

همینه که تو ایران آزادی نشه بهتره 

تو کله پوکش باید فرو کرد اونا تو ساحل بیکینی میپوشن نه پیش فک و فامیل تو مهمونی خونوادگی !

زنی را می شناسم من که شعرش بوی غم دارد ولی می خندد و گويد که دنيا پيچ و خم داردزنی با تار تنهايی لباس تور می بافد زنی در کنج تاريکی نماز نور می خواند

اون آزادی رو با بی بندو باری اشتباه گرفته

روشن فکرای عزیز لطفا نگین پوشش به خودش ربط داره در صورتی ربط داره که تو چهار دیواری خودش باشه نه بقیه

روزی که من نبودم برای شادی روح من به حیوانات غذا بدهید 

بیکینی؟ مگه‌میشه؟ یعنی‌مثلا جلو‌پدرشوهرش یا همسر شما با شورتک‌ لی میگرده؟ یا کراپ تاپ‌میپوشه؟ خیلی ب ...

بله 

نه من نظر نمیدم به هیچ عنوان اما برای خودم گفتم که من با ایشون توی جمع های مختلف قرار خواهم گرفت به عنوان هم عروس بعد ها زنموی بچه من میشن و… 

پوشش هرکس ب خودش مربوطه

دیگه خود. امریکا هم. تو مهمونی بیکینی نمیپوشن هرچیزی یه. جایی داره

تو جون منی، همه وجود منی، تو عمر منی،همیشه تو ذهن و قلب منی، باهات حرف میزنم، بغلت میکنم، میبوسمت، حتی اگه هیچوقت بهت نرسم کوچولوی مامان😔♥ من مادر بچه هایی هستم که هیچوقت نداشتم💔روزیکه تو رو بغل کنم بهترین روز دنیاست فندق من😘به امید اون روز زنده ام،من و بابایی خیلی وقته منتظر توییم،ما تو را خواهیم دیداگر خدا معجزه کند......