من نامزدم هنوز عقد نکردیم و خانومی که قراره جاریم باشن پوشش خیلی بازی دارن در حدی که توی جمع های مختلط لباسایی میپوشن تقریبا شبیه لباس زیر و نیم تنه و بیکینی و این مسئله من رو خیلی فکری کرده که ایشون این مدل پوشش رو دارن من هم قراره وارد این خانواده بشم مادر نامزدم چندان اوکی نیستن ولی نظری نمیدن اما من توی فکرم چون ایشون عضوی از این خانواده هستن.نظرتون راجب اینجور افراد چیه؟ من حساسم یا این ها خیلی بازن؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
یعنی تو جمع خانواده بیکینی میپوشع؟ شوهرش اوکیه؟ درسته پوشش به خود ادم ربط داره ولی منم انقد باز دیگه خودم جای طرف معذب میشم. من دختر عموهای شوهرم پوشش باز دارن برام مهم نیست ولی انقد دیگه برای خودم قابل تحمل نیس
توضیح دادم چند پیام پایین تر . بله پوششون حدودا در این حده من شنیدم از حرفا که ایشون کلا خوششون نمیاد کسی بهشون بگه لباس پوشیده تر بپوش حتی برادر نامزدم . میگن مگه چیه خارج همینجوری میپوشن همسراشون گیر نمیدن.این چیزی هست که شنیدم
عزیزم این مسئله حتی برای شما که به گفته خودت خیلی مذهبی نیستی دراینده مشکل افرین میشه ،چون برای شما مهمه ، باید قبل از ازدواج حتما یه فکری برای این مسئله بکنی اگر نه شرایط بیان داری نه میتونی باهاش کنار بیای ازدواج نکن با این اقا چون خواه ناخواه به زندگیت اسیب میزنه ،اینایی هم که میگن به کسی چه و جمع خانواده هست و اینا همش چرته ،تو روزگاری که برادر به خوارش رحم نمیکنه ،داریم روزی صدتا تاپیک اینجوری میبینیم دیگه ،اصلا اینجور پوشش حتی جلوی برادر هم درست نیست چه برسه برادرشوهر و ...
"هر کسی را ملاقات میکنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمیدانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاشها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلیها در این دسته جا میگیرند 😊