2777
2789
عنوان

لباس باز جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 3120 بازدید | 89 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو جمع خانوادگیشه اگه راحت نباشه کجا راحت باشه

عزیزم استارتر خوانواده جاریش هست؟ هرجا و مکانی پوشش مناسب داره یا مادرشوهرش خوانوادش هست ک‌مثلا با شورتک و کراپ تاپ‌بگرده جلوش؟

ایشالا ک خیره

یعنی تو جمع خانواده بیکینی میپوشع؟ شوهرش اوکیه؟ درسته پوشش به خود ادم ربط داره ولی منم انقد باز دیگه خودم جای طرف معذب میشم. من دختر عموهای شوهرم پوشش باز دارن برام مهم نیست ولی انقد دیگه برای خودم قابل تحمل نیس

این دیگه خیلی عجیبه 

شما حق داری حساس نیستی . شوهرش چه نقشی داره؟ سیب زمینیه؟

زنی را می شناسم من که شعرش بوی غم دارد ولی می خندد و گويد که دنيا پيچ و خم داردزنی با تار تنهايی لباس تور می بافد زنی در کنج تاريکی نماز نور می خواند
تو جمع بیکینی میپوشه؟دیوونست ؟ یا مسته؟

توضیح دادم چند پیام پایین تر . بله پوششون حدودا در این حده من شنیدم از حرفا که ایشون کلا خوششون نمیاد کسی بهشون بگه لباس پوشیده تر بپوش حتی برادر نامزدم . میگن مگه چیه خارج همینجوری میپوشن همسراشون گیر نمیدن.این چیزی هست که شنیدم 

من نمی‌دونم تا چه حد میتونم توی نی نی سایت توضیح بدم اما در حد دامن کوتاه با نیم تنه یا س*وتین

هیچکس هیچیش نمیگه؟

شوهری

مادرشوهری

اگر قاعده ی زندگیشون اینطوریه باید یه همسر اینجوری هم برای شوهر شما انتخاب میکردند نه شما رو

دشمنانت را فراموش کن...                                                                                            تنــــــــــــــها کسی که میتواند ما را به خاک سیاه بنشاند ... یک دوست بسیار قابل اعتماد است  

عزیزم این مسئله حتی برای شما که به گفته خودت خیلی مذهبی نیستی دراینده مشکل افرین میشه ،چون برای شما مهمه ، باید قبل از ازدواج حتما یه فکری برای این مسئله بکنی اگر نه شرایط بیان داری نه میتونی باهاش کنار بیای ازدواج نکن با این اقا چون خواه ناخواه به زندگیت اسیب میزنه ،اینایی هم که میگن به کسی چه و جمع خانواده هست و اینا همش چرته ،تو روزگاری که برادر به خوارش رحم نمیکنه ،داریم روزی صدتا تاپیک اینجوری میبینیم دیگه ،اصلا اینجور پوشش حتی جلوی برادر هم درست نیست چه برسه برادرشوهر و ...

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 

یه جواب نه بده و یه عمر بقیه رو اذیت نکنید

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

نظرم اینه اون خانواده هم رو پذیرفتن و اگه میخوای توی جمعشون شرکت کنی به لباسش کاری نداشته باش

اگه مشکل داری هم‌میتونی رفت و آمد نکنی

🌸لطفا لایک نکنید اینجوری اعلام ریپلایتون بین لایک ها گم‌میشه.🌸وقتی بهت گفتم《باشه عزیزم.》 ببین چقدر احمقی که ازت نا امید شدم.