2777
2789
عنوان

لباس باز جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 3123 بازدید | 89 پست
می‌تونه رفت و آمد نکنه

یعنی همسر استارتر خونه پدر مادرش نمیخواد بره؟بدون همسرشون برن؟  استارتر به عنوان عروس اون خوانواده نمیخواد تو جمع های دیگه حضور پیدا کنن؟ به مادرشوهرشون حداقل سالی یبار سر بزنن؟ نمیشه گفت رفت امد کنه چون بخواد نخواد میبینه !

ایشالا ک خیره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما یکی هست تو فامیلا 

کراپ میپوشه تو جمع با دامن کوتاه جوراب رنگ پا 

اولش یکم همه ناراحت بودن الان بهش عادت کردن

مدلش اونجوریه خب

فقط شوهر خواهر پسره تو جمع نمیاد اصلا چون مذهبیه 

دیگه باید عادت کنی

🎐 تـمام تـمركـزت را روى مـقصـد بگـذار، حتـى اگر مسيـر امـروزت طوفـانى سـت..🌱

چیزی که هست شما با ایشون خیلی مقایسه میشید

اگر توان روانی تحمل مقایسه های زیاد رو دارید و قدرت روحتون بالاست به نظرم جاری اثری به زندگی شما نمیتونه داشته باشه

خدایا من از تو ، تو را خواهم و بس
شما که اینهمه تفاوت داری و نرفته داری اذیت میشی ازدواج نکن

بله این تفاوت جدیدا خیلی به چشمم میاد خصوصا که هربار پوشش بازتری رو میبینم جلوی دوستای برادر نامزدم و نامزدم و … و نگرانم کرده دلم نمیخواد بعدا نتونم ارتباط داشته باشیم یا دلخوری پیش بیاد به خاطر این مسائل. 

برای خانواده ما خیلی مهمه درحدی که حتی شال هم در نمیارن جلو نامحرم همه مانتو و شال ولی خب بعضیا فرهنگشون فرق می‌کنه دیگه همسایه ما دوتا جاری ان جلو شوهر هم دیگه حالا نه اونجوری ولی تیشرت و شلوارک میپوشن اتفاقا خیلی آدم های خوب و محترمی هم هستن و اینجوری نیست که از سر جلف بازی اینکارا رو بکنن صرفا چون خارج بزرگ شدن عادیه براشون حالا نمی‌دونم برای جاری شما هم در این حد عادیه یا نه از عمد میکنه

برای یک زندگی معمولی 🖤

هر ادمی ک امروز یجوره فردا ممکنه یجور دیگه باشه.اگه میخوای همه به مدل شما باشن باید وارد خانواده ی س ...

والا من با خانواده ای وصلت کردم ک فقط بینیشون دیده میشد 

الان چادر سر نمیکنن ک هیچ هر روز ی جاشونو عمل میکنن🤦🏻‍♀️😂

فقط زبونشون واسه ما دراز بود

خوبه میگن مسخره کنی سرت میاد 🤣

🎐 تـمام تـمركـزت را روى مـقصـد بگـذار، حتـى اگر مسيـر امـروزت طوفـانى سـت..🌱
مذهبی نبودن افتخار نیست هاااا

نه اصلا قصد توهین نیست . چه مذهبی بودن چه نبودن هیچکدوم افتخار نیست به تنهایی . منظورم این بود این نیست که تعصبی باشم و یا خودم محجبه باشم خودم پوشش معمولی رو دارم مذهبی نیستم که پوششم کامل کامل باشه . 

عزیزم توی جمع دوستانه هم اینجور میپوشن نه صرفا جلوی نامزد من.گاهی میگن ولی بحثشون میشه گویا میگن توی ...

خب بهشون بگید شوهر من که یک خارجی نیست. من باشم قبول نمیکنم، چون فردا میاد رنگ به رنگ س...میپوشه، همسر شما از لحاظ دیداری کاملا ارضا میشه. خواهرانه میگم، جاری با زنهای غریبه توخیابون خیلی فرق داره.

اسی من جات بودم اگه وارد این خانواده میشدم دیگه ارتباطمو باهاشون قطع میکردم قبل از عقد هم تصمیمم به نامزد و خانواده اش میگفتم که در جریان باشن و علت رو هم میگفتم

لطفا برای آمرزش روح مامانم یه صلوات بفرستید.ممنون میشم