من نامزدم هنوز عقد نکردیم و خانومی که قراره جاریم باشن پوشش خیلی بازی دارن در حدی که توی جمع های مختلط لباسایی میپوشن تقریبا شبیه لباس زیر و نیم تنه و بیکینی و این مسئله من رو خیلی فکری کرده که ایشون این مدل پوشش رو دارن من هم قراره وارد این خانواده بشم مادر نامزدم چندان اوکی نیستن ولی نظری نمیدن اما من توی فکرم چون ایشون عضوی از این خانواده هستن.نظرتون راجب اینجور افراد چیه؟ من حساسم یا این ها خیلی بازن؟
یعنی همسر استارتر خونه پدر مادرش نمیخواد بره؟بدون همسرشون برن؟ استارتر به عنوان عروس اون خوانواده نمیخواد تو جمع های دیگه حضور پیدا کنن؟ به مادرشوهرشون حداقل سالی یبار سر بزنن؟ نمیشه گفت رفت امد کنه چون بخواد نخواد میبینه !
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
شما که اینهمه تفاوت داری و نرفته داری اذیت میشی ازدواج نکن
بله این تفاوت جدیدا خیلی به چشمم میاد خصوصا که هربار پوشش بازتری رو میبینم جلوی دوستای برادر نامزدم و نامزدم و … و نگرانم کرده دلم نمیخواد بعدا نتونم ارتباط داشته باشیم یا دلخوری پیش بیاد به خاطر این مسائل.
برای خانواده ما خیلی مهمه درحدی که حتی شال هم در نمیارن جلو نامحرم همه مانتو و شال ولی خب بعضیا فرهنگشون فرق میکنه دیگه همسایه ما دوتا جاری ان جلو شوهر هم دیگه حالا نه اونجوری ولی تیشرت و شلوارک میپوشن اتفاقا خیلی آدم های خوب و محترمی هم هستن و اینجوری نیست که از سر جلف بازی اینکارا رو بکنن صرفا چون خارج بزرگ شدن عادیه براشون حالا نمیدونم برای جاری شما هم در این حد عادیه یا نه از عمد میکنه
نه اصلا قصد توهین نیست . چه مذهبی بودن چه نبودن هیچکدوم افتخار نیست به تنهایی . منظورم این بود این نیست که تعصبی باشم و یا خودم محجبه باشم خودم پوشش معمولی رو دارم مذهبی نیستم که پوششم کامل کامل باشه .
عزیزم توی جمع دوستانه هم اینجور میپوشن نه صرفا جلوی نامزد من.گاهی میگن ولی بحثشون میشه گویا میگن توی ...
خب بهشون بگید شوهر من که یک خارجی نیست. من باشم قبول نمیکنم، چون فردا میاد رنگ به رنگ س...میپوشه، همسر شما از لحاظ دیداری کاملا ارضا میشه. خواهرانه میگم، جاری با زنهای غریبه توخیابون خیلی فرق داره.
اسی من جات بودم اگه وارد این خانواده میشدم دیگه ارتباطمو باهاشون قطع میکردم قبل از عقد هم تصمیمم به نامزد و خانواده اش میگفتم که در جریان باشن و علت رو هم میگفتم
لطفا برای آمرزش روح مامانم یه صلوات بفرستید.ممنون میشم