2777
2789
عنوان

لباس باز جاری

3109 بازدید | 89 پست

سلام 

من نامزدم هنوز عقد نکردیم و خانومی که قراره جاریم باشن پوشش خیلی بازی دارن در حدی که توی جمع های مختلط لباسایی میپوشن تقریبا شبیه لباس زیر و نیم تنه و بیکینی و این مسئله من رو خیلی فکری کرده که ایشون این مدل پوشش رو دارن من هم قراره وارد این خانواده بشم مادر نامزدم چندان اوکی نیستن ولی نظری نمیدن اما من توی فکرم چون ایشون عضوی از این خانواده هستن.نظرتون راجب اینجور افراد چیه؟ من حساسم یا این ها خیلی بازن؟

خب ب دیگران چ ربطی داره عزیزم؟

.حسم گاهی خوبه میخوای سوالتو با حس ششم جواب بدم درخواست بده یک سوال بپرس  فقط یک سواللتو تتاپیکا جواب نمیدم چون چندین نفر ریپ میزنن قاطی میکنم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تو جمع بیکینی میپوشه؟

دیوونست ؟ یا مسته؟

دشمنانت را فراموش کن...                                                                                            تنــــــــــــــها کسی که میتواند ما را به خاک سیاه بنشاند ... یک دوست بسیار قابل اعتماد است  
از این جهت که من مذهبی نیستم اما چنین پوششی رو نمیپسندم و ندارم و این تفاوت فرهنگی اذیت کننده نباشه ...

نه بابا مگه میخوای باهاش زیر ی سقف زندگی کنی؟

.حسم گاهی خوبه میخوای سوالتو با حس ششم جواب بدم درخواست بده یک سوال بپرس  فقط یک سواللتو تتاپیکا جواب نمیدم چون چندین نفر ریپ میزنن قاطی میکنم