2777
2789
عنوان

هماتوم 60 سی سی در بارداری

100 بازدید | 18 پست

هفته دوازدهم بارداریم پنج روز خونریزی دارم که دو روز اول شدید و لخته خون دفع می شد.سه روزه خون قهوه ای و سیاه رنگ دفع میشه کسی بوده با این شرایط حاملگی ادامه پیدا کنه و بچش سالم باشه؟

سرم بالاست چون بالا سرم خداست👑

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دقیقا باید استراحت مطلق کنیاز هر استرس ناراحتی دور باشی عزیزم

استراحت نسبی دارم چون واقعا نمیشه استراحت مطلق داشته باشم مثلا دیروز و امروز خودم نهار گذاشتم مامانم بعداز ظهرا میاد ظرفا رو میشوره و جمع و جور میکنه استرسم سعی میکنم کنترل کنم یک هفته دیگه باید برم ان تی

من داشتم هفته ۹. یک سوم ساک بارداری رو گرفته بود لکه بینی در حد دو سه بار داشتم‌ با شیاف و استراحت ر ...

نه من اوضاعم خرابه ۸۰ درصد ساک بارداری هماتوم گرفته شما استراحت مطلق داشتی؟

استراحت نسبی دارم چون واقعا نمیشه استراحت مطلق داشته باشم مثلا دیروز و امروز خودم نهار گذاشتم مامانم ...

به شوهرت بگو برات یا غذا بخره یا کمک کنه

بچه اونم هست دیگه 

به مادرت هم بگو بیشتر بهت کمک کنه

من ۴ ماه کامل هفته ای چند روز میرفتم خونه خواهرم هم غذا آماده میکردم هم کاراش رو میکردم

مراقب خودت خیلی باش

به شوهرت بگو برات یا غذا بخره یا کمک کنهبچه اونم هست دیگه به مادرت هم بگو بیشتر بهت کمک کنهمن ۴ ماه ...

شوهرم کمک میکنه اما غر میزنه مامانم سه روز اول اینجا بود گفت میخوام برم منم هیچی نگفتم گفت روزی یک ساعت میام کاراتو میکنم شما فرشته بودی عزیزم مث شما کم پیدا میشه