2777
2789
عنوان

مرمری ام بیاید دیگه کم آوردم (اگه می‌ترسید نخونید)

| مشاهده متن کامل بحث + 113268 بازدید | 1766 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نماز بخون‌ تا خلاص شی از شرشون

هر شب قرآن بخون

این دوتا رو هم نیم ساعتم طول نمیکشه

غسلاتم انجام بده

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A             حرفی سخنی 💅            https://daigo.ir/secret/8451111626

حرز امام جوادم به بازوی بچت ببند

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A             حرفی سخنی 💅            https://daigo.ir/secret/8451111626

اره عزیزم از نظر اینها، ما همگی مشکل روانی داریماینا خدا و پیغمبر قبول ندارن عزیزم، توقع داری جن و م ...

پس باید حضرت محمد ( ص ) هم روانی بوده باشه چون چند بار واسش جادو گرفتن و اثر کرده " نمیدونم جن میدید یا نه ولی مریضش کرده بوده و ۹۹ درصد جادوها رو ی.هودیهایی میگرفتن که تو مدینه ساکن‌ بودن .

مشرکان مکه جادو به اون شکل بلد نبودن ولی چشم میزدن از تعجب ( تعجب همراه با حسادت " و بدخواهی " میشه چشم زخم : آیه ی و ان یکاد ... نازل میشه

یه بارم پیامبر در مدینه بیمار میشه و در بستر بیماری میوفته و حتی میخواسته راه بره جایی رو نمیدید و تو خونه اش دستش رو به دیوار ها میکشید تا راه رو به اتاق ها و جاهای دیگه پیدا کنه پیدا کنه جناب جبرئیل میاد میگه فلان مرد ی.هودی واست جادو درست کرده و برده در فلان چاه انداخته حضرت علی ( ع ) میگه من میرم پیداش میکنم و رفت آورد و میگفت وقتی پیداش کردم حس کردم دورش اجنه س {{ خادمان اون طلسم }} با خنجر دور و برم رو میزدم و صداهای گریه و ضجه بلند میشد {{ اجنه ای که زنده مونده بودن برای دوستان جنّی مُرده شون گریه کردن‌ و زنده ها فرار میکنن }} جارو رو برمیداره و میاره پیش جبرئیل و جبرئیل دقیق یادم نیست تو اون کتاب چی نوشته بود کدوم سوره ها رو میخوند و یکی یکی گره ها رو باز میکرد با هر گره ای که باز میشد حال پیامبر خوب میشد تا اینکه کل گره ها باز شد و پیامبر که تو جاش افتاده بود برخواسته و نشست و غذا طلبید ؛ 

۲ بار جادوش کرده بودن ؛ یبارم که پبامبر حالش خراب شده بود در مدینه زندگی میکرد و در بستر بیماری بود در اثر جادو  ؛ جبرئیل و میکائیل اومدن حضور حضرت ؛ جبرئیل بالای سر حضرت میشینه و سوره ی فلق رو میخونه ، میکائیل پایین پای حضرت میشینه و سوره ی ناس رو میخونه و میگن با این دو سوره تو را در پناه خدا قرار دادیم و جبرئیل از میکائیل میپرسه کی جادوش کرده میکل میگه لبید بن اعصم ی.هودی .

بعد از اون بود که خود پیامبر حسنین رو با ۲ سوره ی مُعَوَّذِتِیْنْ { به معنی ۲ چیز که به آن پناه برند } در پناه خدا قرار میداد 

برخی محققان میگن شأن نزول ناس و فلق برای جلوگیری از سحر و جادو بوده ( ولی برخی دیگه میگن نه ؛ این دو سوره در مکه نازل شده و مکه جادوگر نداشته و فقط برای دفع بیماری سختی که پیامبر دچار سده بود نازل میشه ( اما طبعا بعدها برای دفع سحر و جادو ؛ چشم زخم ؛ و ...‌ قرائت شده ، و ۲ ملک خوندن تا سحر دفع بشه

اسی اگ بگم چ آزارهایی رسوندن بهم تو یکی باورمیکنی اگ بگم ب اندازه یک روز ک هیچ نصف روز هم آرامش نداش ...

بآورم نمیشه این منم دو هفته اس داغون شدم هیچیییی انرژی ندارم منی ک همیشه شاد و شنگول بودم منی ک فول تایمم به بچه ها اختصاص داش منی ک دائم با دوستام بیرون بودم 

منی ک هرکی باهام درارتباط بود میگفت چقدر ازت انرژی گرفتم چقدر پرهیجانی شدم مرده متحرک دائم یه گوشه افتادم توان بلند شدن ندارم فکرکنم برا اینه ‌ک شبا نمیتونم بخابم

همش میترسم چشامو ببندم و یکی ب بچم اسیب بزنه

باور نمیکنم این منم ک دیشب با درو دیوار اتاق حرف زدم نون و نمک گذاشتم و گفتم توروخدا ولمون کن برو نمیری هم خودتو ب بچه من نشون نده اذیت کنی اذیتت میکنم 

خودمم حس یه دیوونه رو دارم 

من خیلی رو بچه هام حساسم

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
دوشبه دیگه ندیده موقف خاب با چشم دنبالشون میگرده و میبینه نیستن چیزی نمیگه میخابه ولی هرساعت یبار بی ...

بگو در غیر اینصورت مجبورم واگذارت کنم به حضرت علی و حضرت سلیمان علیهم السلام ( مثل سگ از این ۲ بزرگوار میترسن ) 

فقط برات دعا میکنم ..
خیلی سخته
کل دنیا و کل این زندگی کوفتی سخته
چه برسه به اینکه یکی درگیر این مشکلاتم بشه
خدا بهت صبر بده

خواستار تمام کردن ؛ اما محکوم به ماندن ...                                                                                                          چنل تلگرامم : @espre_so

بگو در غیر اینصورت مجبورم واگذارت کنم به حضرت علی و حضرت سلیمان علیهم السلام ( مثل سگ از این ۲ بزرگو ...

چکارکنم بتونم بخابم

ذهنم خسته اس دوهفته نخوابیدم درست

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....

کاربری میگفت ( به من نه ها به یکی دیگه : حرز امام رضا علیه السلام رو گوش کن‌ + صوتشو پخش کن آنقدر راحت میخوابی کیف میکنی ) 

+ فنگ شویی با گیاه بامبو ( تک تک تیترهاشو بخون : هر شاخه برای یهه امری مناسبه مثلا تک شاخه در گلدان ، ۲ شاخه در یه گلدان دیگه ؛؛؛؛ ...‌ ۵ شاخه برای دفع انرژی های منفی در اثر سحر و جادو هست ،،، تا ۹ شاخه 

+ اسپند عاطل و باطل ( همون اسپند رنگیا ؛ اگه در عطاری ها پیدا نشد از مشهد بخر یا از باسلام و ترب و اینجور جاها سفارش بده بیارن " قشنگ حس میکنی انرژی مثبت زیاد شده ) فعلا همراه با اسپند چوب دارچین بسوزون ( دارچین به ادویه ی انرژی مثبت معروفه : چون دیر میسوزه چوبای نازکشو انتخاب کن بشکن بریز تو اسپند دود کن قرمز که شد اسپند بپاش توش و دود کن ) 

همینجوری این اذکار پایینی رو روزانه یک سری یا هر چقدر دوست داشتی بگو ، و همینطور قبل دود کردن اسپند کمی بردار بهش : 

* یک ذکر صلوات جهت دفع شیاطین انسانی ، 

* یک ذکر بسم الله و بالله بسم الله ما شا الله لاحول و لا قوةالا بالله العلی العظیم جهت دفع شیاطین جنّی { برای چشم زخمم خیلی خوبه دست راستت رو بزار رو سرت و تو دلت این ذکر رو بگو هیچ نیازی هم نیست لبت تکون بخوره تو دلتم بگی عالیه }  ، 

* یک آیه الکرسی ( فقط آیه ی ۲۵۵ سوره ی بقره ) ، 

* یک وان یکاد ، 

* ( در صورت تمایل ۴ قل ) 

بخون به اسپند دود کن 

من مشکل شمارو داشتم البته نه به این شدت فقط نماز خوندن راه حل مشکلت هست

من بعد یک هفته شروع کردن نماز خوندن راحت شدم

پروردگارا شکرت کی جز تو میتونست مرهم دله شکسته من باشه؟ ممنون بابت هدیه قشنگت😍             تیکر تولد گل پسرمه 😍😍😍😍

سلام عزیزم یه راهی بهت معرفی کنم که میدونم مشکلت صد در صد خوب میشه

ببین جاریه من ۷۸ سال باردار نمیشد  بعد کارشون داشت واقعا به طلاق میکشید مادر شوهرم شماره یه دعا نویس رو داد به جاریم و برادرشوهرم گفت با این تماس بگیرید 

خدا شاهده سر ۴۰ روز جاریم باردار شد ،جاریم که ۷۸ سال کل دکترای تهرانو زیر پا گداشته بود سر ۴۰ دوز گفت باردارم

حالا این یکیش

دومیش دخترداییم به دوست پسرش خیانت کرده و بود و کات بودن هر چی التماس میکرد پسره بر نمیگشت و بلاک کردخ بودش ،شمارههمین دعا نویسو ازجاریم گرفتم ،دوست پسر شو اورد سر سفره عقد  

و از خواهرم بگم که چند سال بود روانی شده بود و ومشت مشت قرص اعصاب میخورد  مامانم واسشجادو گرفت و مشکلش حل شد 

فک کن خواهرم به خاطر وسواس نیومد مارو ببینها ضاهش داغون بود