2777
2789
عنوان

مرمری ام بیاید دیگه کم آوردم (اگه می‌ترسید نخونید)

| مشاهده متن کامل بحث + 113269 بازدید | 1766 پست
جالبهیه درصد احتمال نمیدی بچه بزرگت به داداشش اینا رو گفته باشه و کوچیکه ترسیده باشه و تلقین کنه؟؟

😂با این جزئیات ریز؟معلومه ک نگفته این بچه ها دائم بامنن

پسر من نزدیک به ۸سالشه و ۲تا ۴سال خیلی میدید هنوز از خودم گاهی میپرسه اونا چی بودن

ولی هیچوقت نیومده ب برادر دوسالش بگه داداش من اینو با فلان مشخصات دیدم اون فقط دوسالشه ها  دوسال

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
جالبه برام عزیزانی ک دم از قرآن و خدا میزنن حرف خود قرآن رو نقض میکنن خب تو قرآنم اومده ک هستن چیزای ...

اسی به سروش تو اینستا پیام بده به وسیله یه دستگاه با این موجودات ارتباط میگیره میفهمی چرا اذیتت میکنن دعوا نویسم نیست یوتیوبره تو یوتیوب هم کانالش هست https://www.instagram.com/vahshatangizirani

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جالبهیه درصد احتمال نمیدی بچه بزرگت به داداشش اینا رو گفته باشه و کوچیکه ترسیده باشه و تلقین کنه؟؟

کاملا درکت میکنم ک باور نداری حق هم داری 

ولی خب وجودشون رو نمیشه انکار کرد 

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
عزیزم چجوری مبخونیش ؟ هر روز یه بار یا هر روز چند تا بند با معنی؟

روزایی که سرم خلوته صوتی رو میذارم و خودم هم خط میبرم و میخونم

کل هفتاد بند رو در طول روز 

ولی روزایی که سرم شلوغه صوتش رو پخش میکنم و کارای خونه رو انجام میدم یه ساعت طول میکشه تموم بشه

اتفاقا الان میخوام برم صوتی رو بزارم کارام رو انجام بدم

قبلا آهنگ میذاشتم الان نه .خیلی خیلی حس خوبی دارم

خود منم از زمانی که فرزند دومم رو باردار شدم مشکلی نبود که سرم نیاد تا الان که ۲ سال شده به امید خدا ...

اره عزیزم طلسم داشتی، تجربه منو خوندی بالا نوشتم؟ منم مثل تو شدم، اومدن موقع خواب زدن تو چشم و دهنم، یه عالمه زدن... بعدش رفتن، یمدتم کابوس میدیدم که یه عده اومدن خونمون، دارم بیرونشون میکنم با لگد

بعضی جن هام هستن هرجا بری باهات میان حتی اگه خونه ات رو عوض کنی همه که اسکیزوفرنی ندارن .

ولی تو یه خانواده با علایم مشابه، بسیار محتمل هست. حالا قدیم علمش رو نداشتن، به هذیان و توهم میگفتن جن... به هر حال صلاح مملکت خویش خسروان دانند. چه بسیار بیمارانی که هرگز دنبال دوا و درمان نمیرن. اتفاقا یکی از نشانه هاش همین عدم بینش هست

۶صبح از آدمی ک بیخابی کشیده و ذهنش بهم ریخته غلط املایی میگیرن؟

کبوتر سفید بیارید تو خونه پر بدید اجنه رو فراری میدن و سوره جن بخونید البته که من حدس میزنم مشکل از جای دیگه ست واقعیت شاید قدیم میگفتم اعتقادی به اجنه ندارم ولی باید یه عالم بیارید تو خونتون حس میکنم انرژی یکی از وسائل خونه ست 

مجسمه‌ تو خونه اگه داری بنداز بره

وقتی بچه دار می شوی در واقع دنیا از تو یک گروگان دارد

شوهرمم دیدهو خانم همسایه ک بسیار مومنهاونام مشکل روانی دارن؟

اره عزیزم از نظر اینها، ما همگی مشکل روانی داریم

اینا خدا و پیغمبر قبول ندارن عزیزم، توقع داری جن و ماورا قبول داشته باشن؟ ساده لوح ترین ادمها اینایی هستن که ماورا رو قبول ندارن و همه چیز رو میخوان با عقل کوچک و دانش کم انسانی توجیه کنن... دنیای به این بزرگی هزاران راز کشف نشده داره اما اینا اصرار دارن که عقل کل هستن

تنها دعایی که میتونم برای این افراد بکنم اینه که ان شالله خودشونم تجربه کنن و برای رفع مشکلشون مجبور بشن برن پیش دعانویس و باطل السحر قرانی و ...‌اینها اونوقت یادشون بیاد یه روز تو نی نی سایت امثال مارو مسخره میکردن خودشونم مثل ما شدن

دقیقا همینه ماهم نماز میخونیم وان شا الله غسل گردنمون نیست ولی اذیت میشیم.خیلی مرتبط نیست

اتفاقا نماز خیلی تاثیر داره برا منم دعا گرفته بودن چهل روز ایت کرسی خوندم روزی تا یک جز حتما قران میخوندم استغفار یاسین نماز استغفار نماز اول وقت ک باطل شد خدا رو شکر حرزم خریدم حرز خیلی خیلی خوبه

کجا برم آخه دوتا خونه عوض کردیم اونا با منن از بچگی دیوانه شدم دیگه گاهی از خودمم میترسم دیگه اتفاقا ...

متاسفانه بچه هاتون از شما ارث بردن

بیماری ماورایی هم منتقل میشه

و احتمالا شما هم از مادر یا پدر یا اجدادتون ارث بردین

سایت طب روحانی و راهکارهاش به نظرم خوبه اما زمانبر هست

طب سنتی هم خوبه میشه بیمازیهای ماورایی رو با اصلاح سبک زندگی کنترل کرد. تغذیه، خواب و انجام دستورات خدا میتونه مشکلاتتون رو کم کنه.

واین نیز بگذرد....