2777
2789
عنوان

مرمری ام بیاید دیگه کم آوردم (اگه می‌ترسید نخونید)

| مشاهده متن کامل بحث + 113274 بازدید | 1766 پست
عزیزم طوطی جن داره ..جز حیوونایین که جن دارن ...طوطیو از خونت ببر بیرون ردش کن...مشکل شما فقط و فقط ...

قبل وجود طوطی هم پسرم میدید

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....

حزر رو از جای معتبر گرفتی و اینکه به گردن نوزاد آویزون کردی؟ اگه حزر خوب باشه حتما باید اثر میکرد چون من خودمم حزر دارم شبا نمیتونستم بخوابم الان راحت میخوام و اینکه حزر باید بنام باشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سریع برید پیش روانپزشک و متخصص اعصاب و روان، شما مثل اینکه بیماری اعصاب و روان دارن اعضای خونواده،ی بیماری اسکیزوفرنیا باعث دیدن این جور چیزا میشه، داداش منم جن و پری میدید وقتی داروهاشو  میدیم بهش دیگه نمیبینه

سلام عزیزم چیشد؟راهکار ها تاثیر داشت؟

دوشبه دیگه ندیده موقف خاب با چشم دنبالشون میگرده و میبینه نیستن چیزی نمیگه میخابه ولی هرساعت یبار بیدار میشه اطرافشون چک میکنه و مجدد میخابه انگار نگرانه باز بیان خودمم شبا اصلا نمیتونم بخابم همش نگرانم من بخابم و بهش آسیب بزنن 

روزا همش کسلم و سردرد دارم خیلی خیلی بده بی خوابی

بقره رو قطع کردم  بجاش ۴قل و آیت الکرسی میخونم خودم

دم غروب اسپند دود میکنم سنجاق زدم ب لباسش موقع خاب صورت و دستاشو تمیزه تمیز میکنم نون و نمک و قرآنم بالا سرشه 

باورم نمیشه دارم این کارارو میکنم حتی دیشب بلند تو اتاق حرف زدم گفتم تو روخدا برو پی کارت خودتو به پسرم نشون نده وگرنه مجبورم منم اذیتت کنم 

دیوونه شدم دیگه 😐

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
سلام مرمری جان خوبی؟ به نتیجه ای رسیدی که چکار کنی؟ کاری کردی از پیشنهادهای دوستان؟ بیا بهمون خبر بد ...

دوشبه دیگه ندیده موقف خاب با چشم دنبالشون میگرده و میبینه نیستن چیزی نمیگه میخابه ولی هرساعت یبار بیدار میشه اطرافشون چک میکنه و مجدد میخابه انگار نگرانه باز بیان خودمم شبا اصلا نمیتونم بخابم همش نگرانم من بخابم و بهش آسیب بزنن 

روزا همش کسلم و سردرد دارم خیلی خیلی بده بی خوابی

بقره رو قطع کردم  بجاش ۴قل و آیت الکرسی میخونم خودم

دم غروب اسپند دود میکنم سنجاق زدم ب لباسش موقع خاب صورت و دستاشو تمیزه تمیز میکنم نون و نمک و قرآنم بالا سرشه 

باورم نمیشه دارم این کارارو میکنم حتی دیشب بلند تو اتاق حرف زدم گفتم تو روخدا برو پی کارت خودتو به پسرم نشون نده وگرنه مجبورم منم اذیتت کنم 

دیوونه شدم دیگه 😐پژمرده شدم هیچ انرژی ندارم

مگه بچه رو ببری دعا نویس اینجوری میشه؟

بله چون بچه ها پاکن  زود جذب میکنن و انرژی میوفته روشون  یا بتر اینکه خیلی از دعا نویسا از بچه  واسه دعا استفاده میکنن یا حتی از لباسش

دیگه سنگینی میوفته روش

چندتاتکه زغال روبزارروی شعله تاقرمزبشن وقتی اذان مغرب روگفتن.یک ربع بعداز اذان مغرب ذغال روداخل یه ظرف بزاروروش اسپندبریز.بالاس سرخودت ووزیربلوزبگیروبرای بچه هاوهمسرت هم بچرخون..روی اسپندایه الکرسی بخون

اسپندبریزبعدگوشه های خونه..حمام ودستشویی کل خونه بچرخون بعدبزارجلوی درورودی ازداخل تازغال خاموش بشه

ساعت یازده بده همسرت،ببره بریزسرکوچتون یاخیابونی که حداقل سه تافرعی داشته باشه

ساعت دوازده شب یه تشت اب سه تاقاشق سرکه سفید،یه قاشق نمک دریاغسل ترتیبی انجام بده وصلوات بفرست

به مدت چندروز صدای اذان باصدای بلندداخل خونه پخش کن

ویک بارسوره ی بقره روپخش کن باگوشی

درآخر(حرزابودجانه یاابی دجانه روسرچ کن ازاینترنت سرچ کن بنویس همراهتون داشته باشید

هیچ کس نزدیکتون نمیشه

دوشبه دیگه ندیده موقف خاب با چشم دنبالشون میگرده و میبینه نیستن چیزی نمیگه میخابه ولی هرساعت یبار بی ...

خوب این نشونه خوبیه نگران نباش خودتو نباز .باور کن قران خوندن کار بدی نیست فکر کنی مثلا چون نماز نمیخونی قران نمیخونی اگر الان بخونی بی کلاسیه .همه راه ها رو برو 

ببخش میپرسم خودت روانپزشک رفتی قبلا؟ 

اگر بتونی سوره بقره و سوره جن رو مدام تو خونه صوتش رو پخش کنی مثلا گوشی رو بذاری روی یه جای بلند حتی شده با صدای کمی بلند که فقط خودت یکم بشنوی خیلی خوب میشه روزی چند بار سوره جن رو اینجوری صوتش رو‌پخش کن

چه جالب امشب سرتا پا سرمه ای تنش بودخونه هم عوض کردم اوکی نشدمن خونه مادرمم میدیدم به وضوح😭

میشه بگی چجوری و چی میدیدی؟

از کار خیر بقیه ایراد نگیرید،یکی به حیوونا کمک میکنه یکی به انسانها یکی به طبیعت....مهم اینه یه قدم برداری برای زیباتر کردن دنیا🙂
خوب این نشونه خوبیه نگران نباش خودتو نباز .باور کن قران خوندن کار بدی نیست فکر کنی مثلا چون نماز نمی ...

ن گلم نرفتم من از بچگی تا تقریبا ۱۵سالگی میدیدم ۱۵سالم بود ک چیزی دیدم ک چنان وحشت کردم تا دوسال کاملا از سایه خودمم می ترسیدم با مادرم تا دسشویی و حمام میرفتم ثانیه ای تنها نمیموندم جالبه با این وجود هیچکس تو خونمون نمی‌دید 

خلاصه بعد دوسال بهتر شدم ترسم ریخت و ازون ب بعد دیگه نترسیدم و دیگه هم ندیدم تا الان ک ۳۰سالمه 

کاملا حس میکنم هستند ولی مهم نیس شده یه اتفاق روزمره فقط نگران بچه هامم

ن گلم نرفتم من از بچگی تا تقریبا ۱۵سالگی میدیدم ۱۵سالم بود ک چیزی دیدم ک چنان وحشت کردم تا دوسال کام ...

نگران نباش چون هر چی بترسی و نگران باشی بدتره .همین قران پخش کن و میگن سرکه طبیعی انگور بخورید چند قطره تو پارچ اب بریز که طعمش هم عوض نکنه تو خورشتها بریز دوقاشق سرکه .در و پنجره رو موقع اسفند دود کردن باز بذار چند دقیقه .اینا رو چند روز جدی انجام بده ولی با قوت قلب و بدون ترس .با بچه هات بازی کن یه حالت بدو بدو و ورزش مانند باشه