2777
2789
عنوان

مرمری ام بیاید دیگه کم آوردم (اگه می‌ترسید نخونید)

| مشاهده متن کامل بحث + 113268 بازدید | 1766 پست
این کار واسه رفع طلسم جادو چشم زخم هم خوبه؟؟

برای اینکه موجودی وارد خونه نشه

یارب نظرتوبرنگردد///خدایا به خداوندی خودت قسم بریدم دیگه مارو ازاین کابوس نجات بده توراجان ابوالفضل (ع) مارو ازاینجانجات بده برگردون شهرخودمون😭😭😭😭😭😭😭😭توروخدا دعام کنیدانتقالیم جور شه♡ خون میچکد از دیده در این کنج صبوری؛این صبر که من میکنم افشردن جان است🩹💔خدایامیشه بغلم کنی؟؟؟؟؟ خستممم کمکم کن... یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)😭مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج  السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع) امام رضای رئوف و مهربون♥خدایاشکرت♥

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم یه راهی بهت معرفی کنم که میدونم مشکلت صد در صد خوب میشهببین جاریه من ۷۸ سال باردار نمیشد ...

میشه شمارشو به منم بدی 

از من میشنوی هیچ عشق تو دنیا نیس فقط عشق مادر به فرزند خدابه بنده🫡

بآورم نمیشه این منم دو هفته اس داغون شدم هیچیییی انرژی ندارم منی ک همیشه شاد و شنگول بودم منی ک فول ...

نه عزیزم تودیوونه نیستی. منم ازم انرژی خوردن طوری ک دخترم میگفت باهام بازی کن بغلم کن بیفت ب جونم شوخی کن بام به ولای علی به خدای محمد قسم جونی نداشتم ک باهاش ی شوخی کوچولوکنم حتی قلقلکش بدم. اونها توخواب سعی داشتن بهم آزاربرسونن. واگذارشون میکنم به خدا..

حالا ک دعاگرفتم یکم اوضاع خوبه و یکم جون ب بدنم برگشته و توخواب دیگه اذیت نمیشم . منم اون روزی باهاشون حرف زدم گفتم چرا انقدراذیتمون میکنین؟ عرضه دارین یکم کمک مون کنین خونه رومرتب کنین و خخخ البته ب شوخی میگفتم اخه جونی برا ادم نمیذارن.

یارب نظرتوبرنگردد///خدایا به خداوندی خودت قسم بریدم دیگه مارو ازاین کابوس نجات بده توراجان ابوالفضل (ع) مارو ازاینجانجات بده برگردون شهرخودمون😭😭😭😭😭😭😭😭توروخدا دعام کنیدانتقالیم جور شه♡ خون میچکد از دیده در این کنج صبوری؛این صبر که من میکنم افشردن جان است🩹💔خدایامیشه بغلم کنی؟؟؟؟؟ خستممم کمکم کن... یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)😭مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج  السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع) امام رضای رئوف و مهربون♥خدایاشکرت♥

اسی راستی من تو اسپندی ک دود میکنم برگ بو هم میسوزونم میگن کندر هم خوبه بسوزونی.

چکارکنم بتونم بخابمذهنم خسته اس دوهفته نخوابیدم درست

منم تا حدی مثل شمام [ صبح ها که از خواب پا میشم قرص ایبوپروفن ۴۰۰ میخورم واسه سر دردم ] البته نه با اون شدت چون من نمیترسم ازشون و فحششون میدم بهشون میخندم میگم اون دنیا داغتون میکنن چرا مسلمان نمیشید اونا از ترس ما تغذیه میکنن و قدرت میگیرن 

اون لعنتیها تو تاریکی هم قدرت میگیرن ( تاپیکشو دارم در کاربر @سایوجان  : از تنها چیزی که بدشون میاد چراغ روشنه ؛ چراغ رو روشن کردم دیگه حسشون نکردم ) 

قبل خواب اون اذکار و آیه ها رو میخونم مخصوصا آیه ی فَسَیَکْفيكَهُمُ اللهُ و هو السميع العليم تا شعال۴_۵ متری میان نزدیک نمیتونن بشن و از دور فحش میدن 🥴 

حرز امام رضا رو گوش کن + صوتشو پخش کن + غذاهای مقوی ( مثل گوشت گوسفند ؛ ارده ، شیره ؛ هر از گاهی ) 

راه کارهای آشپزخانه ی بهشتی رو انجام بده ( مخصوصا هر روز غذای نذری بخورید : قبل غذا یا صبحانه وضو بگیر بگو این خوراکی رو به نیت فلان امام نذری میپزم با صلوات و اینا به نیت قربه الی الله : این جوری اعضای خانواده هر روز غذای نذری میخورن مخصوصا در رو  شهادت یه معصوم ، روز تولدش غذای یادشیرینی پختی اونو به نیت نذری بپز 

سلام چیزای که میگین بیشتر به دعا طلسم میخوره هرچند که چشم زخمم بی اثر نیست

سلام عزیزم یعنی واقعا همچین ادمایی هستن برای کسی دعا بگیرن

اگه واقعی باشه من هیچوقت ازش نمیگذرم بهترین دوران زندگیمون اینقدر بهمون سخت گذشت

شما پیشنهادی داری برا خلاص شدن؟

لبخند بزن چون لایق لبخندی😊تو لایق یه زندگی شاد هستی😌زندگیت به لبخندای تو احتیاج داره به قوی بودن تو . . .🌻💛