2777
2789
عنوان

مرمری ام بیاید دیگه کم آوردم (اگه می‌ترسید نخونید)

| مشاهده متن کامل بحث + 113291 بازدید | 1766 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حیف که اینجا عکس ننیاد،تا نمونه کبودیام بفرستم که بخاطر خودایمنی وپایین بودن پلاکته

نه عزیزم اشتباه میکنی اینا بخاطر اینه که جن شب ها خوصلش سر میره میاد کتکت میزنه😂اگرهم مدرک میخوای برو فیلم احضار رو ببین که طبق واقعیت ساخته شده🤣

بحث کردن با این مدل آدمها فایده ای نداره عزیزم اصرار دارن توی جهل خودشون بمونن و به قول خودت مشکل کرونا رو با روغن بنفشه حل کنن😂من برای همین توی سایت خیلی کم نظر میدم

اما مرمری رو خیلی وقته میشناسم بارها توی تاپیک هاش نظر نوشتم میدونم چقدر روی بچه هاش حساسه و بهشون اهمیت میده برای همین دلم نمیخواد مشکلی که میتونه به راحتی به کمک روانپزشک کودکان حل بشه رو ببره سمت خرافه و...

وگرنه هرکس مختاره برای زندگیش اونطوری که دوست داره تصمیم بگیره

از سال ۹۴ خواننده خاموش بودم؛سعی میکنم فقط وقتی کامنت بذارم که از نوشته ام مطمئن باشم
اتفاقا نماز خیلی تاثیر داره برا منم دعا گرفته بودن چهل روز ایت کرسی خوندم روزی تا یک جز حتما قران می ...

عزیزم من مشکل ایشونو گفتم.ماهم معتقد هستیم هم نماز میخونیم هم قرآن هم اینکه یه مدت دخترم خیلی اذیت میشد.یه دوستی تو تاپیک به استارترگفتن چون نماز نمی خونین وغسل گردنتونه بچه تون اذیته گه من گفتم این موضوع به نماز خوندن ونخوندن مرتبط نیست

چرخ بر هم زنم ار جز به مرادم گردد،من نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک💖
سلام این بنده خدا میگه مذهبی نیستم....فکر کنم به قران اینا معتقد نباشن دیگه

عزیزم همه میتونن قرآن بخونن و ازش بهره ببرن.

چرخ بر هم زنم ار جز به مرادم گردد،من نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک💖
نه گلم اشتباهه اون وباید یه عالم روپوست آهو بنویسه اون حرز نماز داره باید عالم بخونه

الان همه فقط دنبال پولن عالم غیر عالم هم نداره 

✨هرگز با یک احمق بحث نکنید زیرا تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص بدهند.

ممکنه شما اصلا نخواهید بپذیرید ولی طبق آمار های جهانی که همیشه میخواهند مسلمان ها را بدبخت و فلاکت ...

ولی بدترین آدم کشی ها تو این سال ها ب اسم مسلمونا تموم شد همون داعش و طالبان، خیلی غم انگیزه

اجنه از غسل نکردن خوششون میاد؟؟؟ خدایی شما خندت نمیگیره از حرفایی که نوشتی؟ من غسل میکنم و تو عمرمم ...

بله 

اجنه ی کافر از نجاسات خوششون میاد ( مخصوصاً اون اجنه ای که با جادو اومده باشن : که از هر ۱۰۰۰۰ مورد ۹۹۹۹ تا با جادو میان و فقط یکی بسیار بسیار به ندرت پیش میاد با میل خودش بیاد‌ . اگه با جادو اومده باشن : جهت طلسمِ بستگی یا طلسمِ جدایی و شبیه اینها = جلوی رابطه ی حلال رو میگیرن " اما جلوی رابطه حرام رو نمیگیرن هیچ خوششون هم میاد مثل زنا ، همجنسبازی ، خود ارضایی { من با چشم خودم دیدم : من پیارسال چله های باطل سحر انجام میدادم : اونموقع ها نمیدونستم خود ارضایی گناه کبیره س ؛ بعد از نماز صبح زیارت عاشورا و دعای علقمه و دعای معراج خوندم { نیتم ۷ روز بود } و در دعای علقمه به عن ذکری که رسیدم : جادوگر ؛ گیرنده ی جادو ، خادمان طلسم ( اجنه ی کافر ) رو نفرین کردم به خدای احد و واحد در دعای علقمه به عن ذکری که رسیدم و تفرینشون کردم دیدم به سایه ی توسی { یا یه ابر رقیق توسی ؛ یا دود توسی } که کنارم بود به شدت سراسیمه شد و خودش به در و دیوار می کوبید ، بعدش مامانم از آشپزخونه صدام زد دعای علقمه کم مونده بود تموم بشه زود خوندم رفتم آشپزخونه دیدم اونجا نیست و گشتم دیدم تو بالکن خوابه ( فاصله ی بالکن تا آشپزخونه از این سر خونه تا اون سر خونه س ) بابامم که تو پذیرایی خواب بود ازصدای مامانم بیدار شده بود و مات منو نگاه میکرد . مامانمم بیدار شد و نماز صبحشو خوند رفتم شروع کردم دعای معراج خوندم ( ظهرش همسایه ی دیوار به دیوارمون به مامانم گفت حاج خانون نمیدونم چه کار خیری انجام دادین بعد از نماز صبح خوابیدم خواب دیدم جلوی خونتون یه عالمه مرد ریش سیاه که لباس سفید بلند شبیه عربها تنشون بود همه شال سفید سرشون بود جلوی خونتون صف بسته بودن داشتن نماز میخوندن و در حالت قنوت بودن یا کلا در حال قنوت بودن { دقیقا میشه تایم علقمه یا معراج ؛ گویا اومده بودن کمک من و چون من و مدر و مادرم بیدار بودیم رفته بودن به خواب خانم همسایه }

نیت کرده بودم ۷ روز بخونم بعد از نماز صبح : روز دوم بعد از نماز صبح کمی دراز کشیدم و چشامو بستم تا چشامو بستم دیدم ۲ تا زن زیبا و مو باز ( یعنی چادر یا حجاب نداشتن )  موهامو نوازش میکردن خوش خوشانم شد و خوابم برد و حس کردم با خوابیدنم اون دوتا به هم دیگه نگاه کردن و خندیدن بیدار شدم دیدم ساعت ۱۰ صبحه ؛ گفتم اشکال نداره از اول شروع میکنم فرداش که میخواستم بعد از نماز صبح بخونم ، نصب شبش از شدت فشار جنسی خود ارضایی کردم ( و چون نمیدونستم گناه کببرس و همینطور نمیدونستم غسل جنابت لازم داره ) وضو گرفتم نجس نجس نماز صبح خوندم و بعدش نجس نجس اون زیارت عاشورا و علقمه و معراج رو خوندم و هیچ چیزی حس نکردم و ۶ روز نجس نجس ادامه دادم و هیچ اتفاق خاصی نیوفتاد  ( حدس میزنم چون پاک نبودم ملائکه قبول نکردم و به خدا تقدیم نکردن ) 

غرض اینه جلوی رابطه ی حلال رو میگیرن ، جلوی حرام رو نه چه بسا تشویق و وسوسه هم بکنن