2777
2789
عنوان

مرمری ام بیاید دیگه کم آوردم (اگه می‌ترسید نخونید)

| مشاهده متن کامل بحث + 113291 بازدید | 1766 پست
یاد گریه امیرکبیر افتادم

بخدا گربه هم داره مخصوصا وقتی تاپیکای حس ششم و ف.  ال را میبینم قلبم درد میگیره از اینهمه جهل و خرافه پرستی .حالا اگه به سوال علمی مربوط به بارداری یا ...هر  چیز دیگه ای بود یک کامنت هم نداشت ماشاالله همه اطلاعاتشون فقط در مورد امور ماورایی و اجنه و اینا خیلی زیاده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخدا گربه هم داره مخصوصا وقتی تاپیکای حس ششم و ف. ال را میبینم قلبم درد میگیره از اینهمه جهل و خراف ...

اره کلا علاقه دارن راجع ب این چیزا صحبت کنن و همه علامه ان اون دکتر بدبختم ک بیست سال درس خونده چیزی حالیش نیس  ننه قمری همسایه بغلی بلده اینارو درست کنه😵‍💫

♾️🖇❤️

لطفا اگه كسي فارغ تحصيل ٩٩ ب بعد  دانشگاه علوم پزشكي روزانه حالا هر رشته اي فرق نداره  و گواهي موقت ليسانس گرفته بياد تاپيك اخرم يا جوابي ب اين كامنت بده سوال دارم. ممنون

البته انقد ك اينجا همه گفتن برو دعا نويس بعيد ميدونم  كسي باشه 😄

بله خودمم عكس پروفايلم حذف كردم تا خود سايت برام عكس بذاره

دعا نویس ها با جادوگرها فرق دارن دعانویس ها سید هستند یا سید نیستن ولی خیلی مشکل مردم روحل میکنن الا ...

سخنراني استاد فاطمي رو گوش كن دعا نويس همون جادوگر هست همه هم اسم سيد ميزارناعتماد جلب كنن اين كارا حرام و باطل هست و پليدي و موجودات ماورايي ميارن تو زندگي مردم يك مشكل حل ميكنه اعتماد كني صدتا مشكل ديگه مثل سرطان و اختلاف و دعوا ميارن اصلن نبايد مراجعه كرد همسايه قديمي پدربزرگم داشت با اجنه درارتباط بود بعد پسرش كار پدر انجام داد اسمش كاووس بود بعد انقلاب گذاشت سيد محمد يك كلاه سبز هم ميذاشت سرش ولي ما ميدونستيم چه خانواده لجني هستن چون پنجاه سال بيشتر ميشناختيم پس اصلن نزديك هم نشيد 

اسی چون کمک خواستی بهت میگم میدونم مسخره میکنن میدونم تو باور مردم من هنوز خرافات خیلی قدرتش بیشتر از علمه 

ببین موجودات ماورایی اجازه آسیب زدن به کسی رو ندارن یعنی نمیتونن آسیب فیزیکی به کسی بزنن 

انرژی درمانی وطلسم دعانویس وچاکراه همش وهمش چرت وپرت البته ببخشید 

من عمم ی مریصی داشت ولی تو اون زمان چون علم روان پزشکی وجود نداشت همه میگفتن فلانی بده بداخلاقه بعدمیگفتن وا اگر ببریمش دکتر کسی نمی‌گیردش دیگ😑بیچاره اگه الان بود تو بیمارستان اعصاب وروان بستری میشد کارهایی می‌کرد ک بهت بگم پشمات از چند جهت میریزه غیر قابل باور هست  بیچاره ی عمر بهش انگ سلیطه بودن زدن و دست آخرم سرطان گرفت مرد 

الان بچه هاش این بیماری رو دارن 

اون فقط ی اختلال روانشناختی داشت ک احتیاج به درمان مداخله پزشکی داشت ولی ی عمر زجر کشید و حرف شنید وبهش برچسب زدن آخرشم جوونمرگ شد 

ببین بچه های کوچولو کلا همه اشون ی جا خیره میشن و به ی چیزی اشاره میکنن ولی ما میگیم وای جن دیده وفلان ولی این چیزی هست ک تو بیشتر بچه ها هست من خودم بچگی دوست خیالی داشتم باهاش همه جا میرفتم همه چی میگفتم 

ولی اینکه بدنش کبود میشه جیغ میزنه داد میزنه وحشت زده از خواب بیدار میشه حتما حتما ی مشکلی داره خواهش میکنم بصورت جدی با ی روانشناس کودک  مشورت کن 

ببین مشکل عمه ام بصورت خیلی جزئی به من ارث رسیده ولی هیچ کسی اینو نمیدونه و منم خودم با بالا رفتن سنم فهمیدم ک اون مشکل در منم هست ولی بصورت خیلی جزئی ومختصز 

چون خودت این مشکل رو داشتی بچه هاتم دارن حتما حتما بای روان پزشک خوب مشورت کن و با ی روانشناس کودک هم حتما حرف بزن شاید بچت. مشکل خاصی داره 

میدونم شرایطت خیلی سخت دشوار وناراحت کنند‌س چون گفتی با پخش قرآن واینا حل نشده این یعنی یمشکل جوی روانشناختی وجود داره 

مشکل شما از کودکی باهات بوده والان خوب شدی مشکل من تازه از سن بالا شروع میشه 

امیدوارم بزودی بهبود حاصل بشه 

سخنراني استاد فاطمي رو گوش كن دعا نويس همون جادوگر هست همه هم اسم سيد ميزارناعتماد جلب كنن اين كارا ...

من این هاروکه میشناسم همه سرشناس گره از کار مردم باز کردن مشکل مردم روحل کردن مثل مشکل این خانم خیلی ها می‌ره برای حل مشکل خودم به شخصه توخواب انگار دارن خفه میکن خیلی می ترسیدم دیگه بخوابم ترس داشتم تا پیش یه دعا نویس که سید بود از فامیلامون بود رفتم دعا کرد خوب شدم الان فوت کرده ولی گره از کار مردم باز می کرد

من این هاروکه میشناسم همه سرشناس گره از کار مردم باز کردن مشکل مردم روحل کردن مثل مشکل این خانم خیلی ...

بله گفتم كه مشكلي حل ميكنن مشكلات بيشتر بدتر ميارن مثلن مشكل الان حل ميكنن دور از جون سرطان ميگيره بچه يا اختلاف و دعوا و مشاجره و كينه دقيقا ضرب المثل اومد ابروش درست كنه زد چشمش كور كرد ميگه تشك اكثرا زيرشون هست كه اگه زيرش بگردي قران نجس شده نشستن روش اجنه كافر دارن ما هم كه مسلمون هستيم خيرخواه ما نيستن برا اجنه مسلمان هم كه اين گزينه قفله ميگم الان دفترمراجع تقليد هم زنگ بزنيد ميگن دوري كنيد اين كارها خطرناك هست 

الهی آمین برای دلت حتماایت الکرسی میخونم🙏

اجرت باسیدالشهدا

یارب نظرتوبرنگردد///خدایا به خداوندی خودت قسم بریدم دیگه مارو ازاین کابوس نجات بده توراجان ابوالفضل (ع) مارو ازاینجانجات بده برگردون شهرخودمون😭😭😭😭😭😭😭😭توروخدا دعام کنیدانتقالیم جور شه♡ خون میچکد از دیده در این کنج صبوری؛این صبر که من میکنم افشردن جان است🩹💔خدایامیشه بغلم کنی؟؟؟؟؟ خستممم کمکم کن... یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)😭مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج  السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع) امام رضای رئوف و مهربون♥خدایاشکرت♥

کجا برم آخه دوتا خونه عوض کردیم اونا با منن از بچگی دیوانه شدم دیگه گاهی از خودمم میترسم دیگه اتفاقا ...

رقیه شرعی پخش کن کنار آب بریز پای گلدونا

رحیم کم عقل،چمن کم عقل ،نقی کم عقل(ارسطو پایتخت😊)(محض یادآوری .خلاصم کن از عشقایی که گاهی هست و گاهی نیست⚘بی خیال نه دنیا انقد وفا میکنه نه آدما اونقدر عمر.این نیز بگذرد.. بزرگترین معجزه و کمک الهی عقله و فکر ازش استفاده نکنیم حق اعتراض و ناشکری نداریم.😊کتابای خوب؛زنان زیرک ،زندگی خود را دوباره بیافرینید.کتابخانه نیمه شب،هبوط،از حال بد به حال خوب...لا اله الا الله زیاد بگید مشکلاتتون حل شه.اگه دلت شکسته قدرتو نمیدونن تنهایی مهجوری عب نداره غصه نخور چیزای خوب تو این دنیا همیشه مهجورن مثل مسجد،نماز و حتی خود خدا 😢وقتی میری دندانپزشکی،کلینک کاشت مو و فیشیال و... وقیمت ها رو میبینی.تازه قدر نعمت های رایگان خدا رو میدونی 😊🙃...افوض امری الی الله ولله بصیر بالعباد..برای کسی بمیر که برات تب کنه..وله که معلوم نیست چی میشه بپیچونی بهتر از بحثه

نمیدونم چی بگم ولی حق میدم ک درک نکنیدحرف شما متین من مشکل دارم و ارث ب بچه هامم رسیده چرا مادرم خون ...

عزیزم نمیخواد بقیه رو توجیه کنی من میدونم ک هست چون چندماهه باهاشون دیت و پنجه نرم کردیم..خدانصیب گرگ بیابونم نکنه. تا نخورن نمیفهمن دورازجونشون

یارب نظرتوبرنگردد///خدایا به خداوندی خودت قسم بریدم دیگه مارو ازاین کابوس نجات بده توراجان ابوالفضل (ع) مارو ازاینجانجات بده برگردون شهرخودمون😭😭😭😭😭😭😭😭توروخدا دعام کنیدانتقالیم جور شه♡ خون میچکد از دیده در این کنج صبوری؛این صبر که من میکنم افشردن جان است🩹💔خدایامیشه بغلم کنی؟؟؟؟؟ خستممم کمکم کن... یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)😭مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج  السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع) امام رضای رئوف و مهربون♥خدایاشکرت♥

اسی اگ بگم چ آزارهایی رسوندن بهم تو یکی باورمیکنی اگ بگم ب اندازه یک روز ک هیچ نصف روز هم آرامش نداشتیم تومیفهمی.من خودم همه ی ازمایش ها دادم ی پروسه ی عظیم پزشکی رو به سلامتی پشت سر گذاشتم ازهمه ی لحاظ و مورد تایید قرارگرفتم تا تونستم استخدام دولت شم. اینوگفتم ک بدونن دیوونه و افسرده و خیالاتی و نمیدونم فلان ویتامین کمه خون کمه اینه اونه نیست .من هیچ تصوری ازاین موجودات نداشتم اصلا فکرشم.نمیکردم ی روز باهاشون درگیرشیم. ولی شدیم. ولی هستن.این مردم عادتشونه انگ میچسپونن ب ادم میگن دیوونه ست میگن خیالاتیه برو روانپزشک برو روانشناس و.. نیازی نیست این پیامهارو ریپلای بزنی. توراه خودتوبرو