2777
2789
عنوان

مرمری ام بیاید دیگه کم آوردم (اگه می‌ترسید نخونید)

| مشاهده متن کامل بحث + 113268 بازدید | 1766 پست
چرا همه چی رو به روانشناس ربط میدین یعنی مادرشم باید بره پیش روانشناس ؟ البته حق دارید تا تجربه نکن ...

بله هردو باید برن.ژنتیکی هست.باورم نمیشه تعداد کسانی که گفتن به پزشک مراجعه کنه چقدر کمه. 

میشه ادرس دعا نویسرو بگی . درخواست دادم بهت ممنون

همدانی اگه همدانی یه تو خود همدان توفلکه فردوسی بلوار چیت سازیان کوچه سیمین از هرکی بپرسی خونه رونشان میدن نمی دونم پاکش چنده چند نفر هم توروستاهای اطراف راه ملایر همدان به ملایر روستای منگاوی یه سید خیلی خوبه از موسوی هاست روستای الفاوت اونم سید از هرکی تو روستا بپرسی آدرس میدن این دو روستا همسایه هستن روبه روی هم انشاالله مشکلت حل بشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همش برام سواله خارجی‌ها (غیر مسلمون)که نه قرآن میخونن نه غسل میکنن نه اسپند دارن چجوری دور میکنن ماو ...

از کجا می دونید مشکلات ماورایی ندارند؟

بعدهم اونا اگر اسفند و ...ندارند این همه دعانویس و طلسم و جادو و فالگیر و ....تو شهرهاشون ندارند همه این مشکلات به خاطر مراجعه به دعانویس هاست که اون دریچه ارتباطی بین آدما و اجنه را باز می کنند

الان همین استاتر میگه مادر بزرگش خیلی اهل دعا و طلسم و کوفت و زهر بود....

میشه یه صلوات یا فاتحه برای پدر آسمانی و عزیز من 💔🥺 و اموات خودتون بفرستید؟ باور دارم که به لطف خدای رحمان و با مدد انفاس پاک شما عزیزان، روح عزیزان آسمانی در پناه آرامش و آمرزش خدای غفور قرار می گیره (ان شاء الله). خدای مهربان، حافظ شما و  عزیزانتون باشه.🤲💚
عزیزم من خیلی متوجه پستتون نشدم ولی گفتم مشکلمو بگم شاید طبق گفتتون بتونید راهنماییم کنیدمن نزدیک ۶س ...

میشه از دعا هم باشه برو طلسم رو باطل کن تا می تونی زیارت عاشورا و سوره واقعه رو هرشب بخون

سلام نمیدونمولی توی مسجد حالش بدشد تشنج کرد

تشنج هم متاسفانه آسیب شیاطین که گاهی ممکنه تشنج تنها باشه و گاهی علائم بیماری بدتری مثه هیدروسفال یا تومور یا کیست یا خونریزی مغزی و......که شنیدم درکل بیماریهای مربوط به سر و مغز آسیب شیاطین که هم دعا لازمه هم دارو

سلام عزیزم برو پیش آقای عبدالله علی مهاجر کلیپ هاش رو از توی یوتیوب یا اینستا ببین اون به کمک آقا امام زمان اون جن هارو می‌کشه و حتی میگه کی اینارو فرستاده 

گریزانم از این خانه،ولی :چه کس موهای طفلم را پس از من میزند شانه؟……
خواهر اصلش نماز و واجبات و محرماتهبه خصوص نماز اول وقتیک نفر رفته بود پیش یک عالمی، عالم گفته بود ای ...

اره درسته ادم با ایمان انجام واجبات سپر بلا میشه ولی نمیشه هم گفت که دیگه صددرصد اتفاق نمیفته برا اینجور ادما، نعوذبالله مگه پیامبر ترک واجبات کرده بود که دعا و چشم زخم بهش اثر میکرد؟؟ خدا خواسته نشون بده اینچیزا براهمه هست و بفکر راه و چاره باشین بنده هاش

میشه از دعا هم باشه برو طلسم رو باطل کن تا می تونی زیارت عاشورا و سوره واقعه رو هرشب بخون

اخه اینقدر اینجا گفتن سمت دعانویس نرو ادم میترسه بدترشه

دعااینا زیاد میخونم نمیدونم چی بشه

لبخند بزن چون لایق لبخندی😊تو لایق یه زندگی شاد هستی😌زندگیت به لبخندای تو احتیاج داره به قوی بودن تو . . .🌻💛 
خواهر اصلش نماز و واجبات و محرماتهبه خصوص نماز اول وقتیک نفر رفته بود پیش یک عالمی، عالم گفته بود ای ...

درمورد مراسم روضه هم دوتا خانم میشناسم که یه عالم بهشون گفته براتون طلسم های خیلی بدی گرفتن همین روضه ها سپرتون شده البته اذیت میشدن خیلی ولی احتمالا طلسم مرگ بوده که اینجور بهشون گفتن، و اون یکی با اینکه روضه هفتگی ولی طلسم و حال بد و.......انجام واجبات به معنای بی اثر بودن طلسم و اسیب شیاطین نمیشه ممکنه شدتش کمتر بشه مثلا برا یکی طلسم مرگ گرفته بودن حالش خیلی بد بوده که میگفته دارم میمیرم تا اینکه دعانویس خوب پیدا میکنن حالش خوب میشه اگع باطل کردن طلسم و رفع اسیب شیاطین راه و چاره نداشت پس اون اشخاص باید میمردن 

عزیزم من خیلی متوجه پستتون نشدم ولی گفتم مشکلمو بگم شاید طبق گفتتون بتونید راهنماییم کنیدمن نزدیک ۶س ...

سلام چیزای که میگین بیشتر به دعا طلسم میخوره هرچند که چشم زخمم بی اثر نیست

بخورحضرت مریم برای استجابت دعا و رفع

حسد

چشم زخم

طلسم

بیماریهای صعب العلاج 

بیماریهای ماورایی

مشکلات مغزی

و.......

بزنین اینترنت کامل بخونین درموردش ولی از هرجایی تهیه اش نکنید چون بعضی تقلبی و هزینه ی خیلی بالا

سعی کنین از نمایندگی های طب اسلامی شهرتون تهیه کنید

یسری آداب داره که بزنین اینترنت هست که مثلا شخص بیمار نباید خودش بخور دود کنه باید کسی دیگه براش انجام بده

اگه بتونین مراسم های که نمایندگی شهرتون برگزار میکنن شرکت کنین که بهتره ولی اگه شرایطش ندارین بخرین خودتون تو خونه دود کنین دعاش هم اینترنت صوت ایت الله تبریزیان بزارین و بخور دود کنین

حرز جامع همراه از ایت الله تبریزیان اینم گمونم اینترنت باشه،پرینت بگیرین نحوه ی پرکردن جاخالی هاش که اسم شخص با اسم پدر یا مادر باید نوشته بشه تو پاورقی توضیح داده

ولی حتما حتما حرز ابودجانه و حرز امام علی هم پرینت بگیرین به دیوار خونه و تو بالشت و بازوی شخص ببندید