2777
2789
عنوان

کسی تعبیر خواب بلده

31 بازدید | 6 پست

مادرم خواب دیده من یه سنگ قبر سیاه رنگ رو دارم می‌شورم که عکس یه کرد غریبه داره 

سنگ روی گور نبوده ها دستم گرفته بودم داشتم شستشو میدادم

اگر کسی می دونه راهنم کنه 

ببین اینجور خوابارو تعریف نکن که تعبیر کنن به هیچ کس نگو

زندگی همچون بادکنکی است در دستان کودکی که همیشه ترس از ترکیدن آن لذت داشتنش را از بین میبرد..                  / درخواست دوستی ندید قبول نمیکنمممم./  اکانت دست 2 نفره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

استرس گرفتم

نه به آب بگو ببره دیگه به کسی نگو چطور خوابو تعبیر کنن مخصوصا بدا رو اتفاقه میوفته

زندگی همچون بادکنکی است در دستان کودکی که همیشه ترس از ترکیدن آن لذت داشتنش را از بین میبرد..                  / درخواست دوستی ندید قبول نمیکنمممم./  اکانت دست 2 نفره

ممنون دعا کن اتفاقی نیافته

ایشالله هیچی نیست🤲