2777
2789
عنوان

بیاین بگین شرطی که بابام برا عقدم گذاشته منطقیه یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 2192 بازدید | 149 پست

خب سه دونگ به نامت کنه

از اونور حق تصنیف رو نگیر

چون اگ این حق رو بگیری، دیگه از خونه ای که قبلا خریده چیزی به نامت نمیشه

اما اگه خونه ش جایه خوبیه و متراژش هم اوکیه نصفش به نامت بشه

تعداد سکه ها رو اگه میتونی کم کن مثلا همون ۱۱۰ یا ۱۱۴

خودتم که پزش‌کی و استقلال مالی داری

نمیدانم چرا تحمل جمعیت را ندارم...تحمل زندگی فامیلی را ندارم...من آنقدر به تنهایی خود عادت کرده ام که در هر حالت دیگری خودم را بلافاصله تحت فشار و مظلوم حس میکنم..تا دور هستم دلم میخواهد نزدیک باشم و نزدیک که میشوم میبینم که اصلا استعدادش را ندارم...!

دقیقا داره خودش و دخترش رو زیر سوال میبره انگار که دارم روی دخترم ارزش گذاری میکنم و میفرومش یاد معا ...

این حرفی که پدرشون زده کاملا به نفع دخترشونه هیچ مرد سالاریم توش نیست😐😐😐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مثل اینکه قانون حبه کردن هستمرد ثابت کنه صرفا اینا رو هدیه داده و پولی رد ‌و بدل نشده، میتونه پسشون ...

نمی‌دونم 

ولی این بنده خدا نتونست پس بگیره مجبور شد تو سن چهل سالگی بیاد بشینه تو خونه ی مادرش 

شیرازیم برادر منم قبول نکرد همسرشم دکتر داروساز هست وضع مالی خوبی هم داره گفت ۳۱۳ مهریه با سه دانگ خ ...

والا تعجب میکنممممم

این جا بگی خونه طرف فرار میکنه 

تبریزم ما 

واقعا برام عجیبه 

بیام شیراز شوهر کنم پس😂😂😂😂😂

خب سه دونگ به نامت کنهاز اونور حق تصنیف رو نگیرچون اگ این حق رو بگیری، دیگه از خونه ای که قبلا خریده ...

چه ربطی داره ۳ دنگ از خونه ی قبلی رو به نام بزنن

بعد تصنیف اموال هم برای اموالی هست که در آینده به دست میارن

عزیزم می‌خوام هیچوقت دیدگاهم عوض نشه که با یه شغل شخصیت طرف رو بشناسم .

😂

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.

خب درسته که وکیلا هزارتا راه بلدن

مثلا همین خونه ای که بنامت کنه میتونه ۱ روزه ازت پس بگیره

شما اگر در مقابل  مهریه بگیری منطقیه

ولی اگر همه چیزو باهم بخوای مسخره ست

مثلا اونم اینهمه سال تلاش کرده زحمت کشیده خونه خریده

از کجا بفهمه تو چجور زنی که هستی که حالا بیاد هنوز هیچی نشده کل اموالشو بنامت کنه

شاید اصلا زن خوب و وفاداری نبودی

چطور اعتماد کنه! 

حالا چند سال زندگی کنی..بچه بیاری

خودت و ثابت کنی که طرف دلش بخواد چیزی بنامت کنه

نکه اول کاری😐😐😐

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
خب عزیزم اتفاقا شک رو این موقع ها ادما باید به دلشون راه بدن، نه بعد از اینکه خطبه عقد جاری شد هیچکا ...

دقیقا👌🏻👌🏻

والا من دانشجوی حقوق دیدم اینقدر حواسش جمع بود تازه میخواست یه کاری کنه بعدا مهریه بیوفته گردن دختره

اینقدر که با سیاستن

اینکه بابا میگه تو وکیلا دغل بازی و....زیاد دارن نشد دلیل طرف خیلی ببخشید میبینی نونواس ولی بد ذات ودغل بازه نمیشه به صرف اینکه یکی دونفر توی یه شغلی ناتو از اب دراومدن شما بگی همه همینن بازم میگم اگه از نظر مالی در اینده تاحدی  تامین هستی این کارو نکن ولی نه اگه میبینی امکان داره به مشکل بربخوری یه زمانی ونتونی مستقل بشی فکر بدی نیس 

ادما با توجه ب ارزششون حرف میزنن و موقعیت خودشون من خودم بخوام مهریه بزنم 100 درصد سنگین میزنم چون ...

جهیزیه ربطی به مهریه نداره

در ضمن از نظر ارزش تمام انسانها برابرن قرن ۲۱ هستیم و اینو تمام جهان میدونن

من خودم در آینده درآمد خیلی بالایی دارم ولی این ارزش من رو کمتر یا زیادتر از دیگران نمیکنه و ربطیم به مهریه آنچنانی نداره اتفاقا افراد نوکیسه مهریه زیادی دارن چون پشتوانه ای ندارن شما اگر جهیزیه چندین میلیاردی و ماشین فلان قیمتی داری نباید از بی پشتوانه شدن بترسی خود من اگر خواستم جدا بشم به اموال شوهرم نیاز ندهرم چون خودم اونقدری دارم که بتونم یه زندگی مستقل داشته باشم

آدما کالا نیستن که قیمت داشته باشن و ارزش متفاوتی داشته باشن

کاش میشد بشی🖤💔