2777
2789
عنوان

بیاین بگین شرطی که بابام برا عقدم گذاشته منطقیه یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 2192 بازدید | 149 پست
من اگر مرد بودم یا برای پسرم و برادرم اصلا اجازه نمیدم خونه به اسم همسرش کنه مگر اینکه چندسال از زند ...

دقیقا منم نمی زاشتم درسته خودمم زنم ولی برادرمم دوست دارم خیلی ریسک بزرگیه اونم تو این گرونی

دختره ب خودش مطمئن نبود و اونم میترسید ک تعدادی ک خودشون میگن قبول کنن و انتطار داشتن ک پسر قبول کنه ...

نامزد منم گفت هر چقد بخوای مهرت میکنم ولی بهم قول بده که سر چیزای کوچیک نخوای طلاق بگیری خودت میدونی با سختی همچیمو بدست اوردم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه مهریه هم سرجاشه،در حد۲۵۰ تا

زیاده واقعا بازم با توجه به شرایط خودتون بسنجید🙏

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

تر و خشک که نباید باهم بسوزن فکر الکی نندازین تو سر این بنده خدا

تر و خشک چیه، پدر ایشون ادم دنیا دیده ایه که با ازدواج با وکیل مخالفه، بعضی مشاغل فساد توش زیاده، بعدشم توی ازدواج نباید عینک خوش بینی بزنی، اتفاق باید عینک بدبینی بزنی و محافظه کاری کنی تا ریسک بدبخت شدن بیاد پایین.

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.
دقیقا منم نمی زاشتم درسته خودمم زنم ولی برادرمم دوست دارم خیلی ریسک بزرگیه اونم تو این گرونی

آره خیلی ریسکه 

برادر جاریم خونه و ماشین به اسم همسرش کرده بود ۸۰۰ تا هم سکه 

گذاشت اجرا مهریه ش رو هم پسره مجبور شد مهریه رو هر ماه بده هم خونه ماشین از دستش رفت 

پسر عموی همسرمم همینطور 

تر و خشک چیه، پدر ایشون ادم دنیا دیده ایه که با ازدواج با وکیل مخالفه، بعضی مشاغل فساد توش زیاده، بع ...

ربطی به وکیل بودن یا مهندس بودن و دکتر بودن نداره

این خانوم خودش باید طرفش رو بشناسه

وکیلا خوب نیستن اوکی 

مهندسا و دکترا آدمای خوبین خیانت نمیکنن؟!

آره خیلی ریسکه برادر جاریم خونه و ماشین به اسم همسرش کرده بود ۸۰۰ تا هم سکه گذاشت اجرا مهریه ش رو هم ...

والا ما ترکیم تو ترک ها اصلا از ان خبر ها نیست 

حالا نمی دونم شما کدوم شهرین که مردهاش همچین جیزی رو قبول میکنن

واقعا چرا همه اینو میگن؟اینقد شنیدم خودمم میگم نکنه کارم اشتباست،ولی خیلی دوسش دارم و مهربونه

چون اصولا کسی که وکیله دو تا رو میتونه داشته باشه. اون روی دیگش چندان چیز جالبی نیست.

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.
آره خیلی ریسکه برادر جاریم خونه و ماشین به اسم همسرش کرده بود ۸۰۰ تا هم سکه گذاشت اجرا مهریه ش رو هم ...

مثل اینکه قانون حبه کردن هست

مرد ثابت کنه صرفا اینا رو هدیه داده و پولی رد ‌و بدل نشده، میتونه پسشون بگیره

بابام میگه اگه اهل زندگی باشه و نخواد فردا پس فردا طلاقت بده، چه فرقی داره خونه به اسم تو باشه یا او ...

چه ربطی داره مگه به واسطه پزشک بودنت آینده آت تامین نیست ؟

یه نظرم وقتی دو طرفین شاغل اند نباید چشمشون به مال همدیگه باشه.

Tunnel Vision