2777
2789

سلام  ما محل سکونتمون یجوریه ک کلی سگ ولگرد هست  بعد یه توله دوماه ازین بومی ولگرد اومده نزدیک خونمون همونجا‌مونده  یک پاشم شکسته  چند روزه روزی دوسه وعده برنج و مرغ پخته و آب سرد میبرم براش اما خب خیلی هزینش میشه تازه برنج شمالی هم هست و رون مرغ باید بدم یا بال و کتف مرغ🥲🥲 توروخدا شما باشید چیکارمیکنید

اسم کاربری همینطوری ثبت شده

به این پیجای حامی حیوانات اطلاع بده

فقط 13 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به پناهگاه استانمون گفتم میگه باید ۳تومن بدی باید واکسیناسیون سه دوره اش، چون بدون واکسن میمیره چون کلییی بیماری هست تو سگامون، 

بهم گفته یا واکسنش بزن یا اگه واکسن نزدی و اوردیش دیگه شانسیه شاسد بیمار شه بمیره شایدم دووم بیاره

نمیدونم چیکارکنم از یطرف پناهگاه اگه ببرم گفت غذاش هرروز  بهش میدن خودشون و من نیاز نیس هزینه برنج و مرغ کنم دیگه

از یطرفم میگه بخاطر بیماری ممکنه بمیره

ببر دکتر بچه رو پول نداری قرض بگیر بعدا بهشون میدی ببر درمانش کن

هزینه دکتر دامپزشک میدونی چقد زیااااده فقط ویریتش ۸۰۰

هر دوز واکسن بالای ۱تومن

سرم زدن ۷۰۰-

به پناهگاه استانمون گفتم میگه باید ۳تومن بدی باید واکسیناسیون سه دوره اش، چون بدون واکسن میمیره چون ...

نبرش گناه داره اگه میتونی فعلا خودت نگهش دار

هیچ گاه چشمانت را برای کسی که مفهموم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن. 

😫مجبورم همینکارکنم

دستت درد نکنه خدابهت خیر بده فدات شم

اگه تو. رشت باشی یه جارو میشناسم که ویزیتش ارزون

هیچ گاه چشمانت را برای کسی که مفهموم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن. 

چی میزنی ؟قبل حرف زدن فکر هم میکنید ؟؟؟چیو قرض کنه؟ برای یه حیوون؟؟چطور پس بده اونوقت ؟؟؟؟؟

وای دقیقاااا منم حقیقتا ناراحت شدم 

اخه بخدااا من کلی دندون خراب دارم تو اوج جوونیم زیر سی سالمه کلی دندونام افتاده نیاز ب ایمپلنت داره اما پول ندارم🥲🥲