بابام شرط گذاشته براش باید یه خونه کامل، یا سه دونگ خونه رو به نامم کنه.چون میگه ازدواج با یه وکیل خیلی ریسکه.خودشم راضی به این ازدواج نیست.
هنوز به نامزدم نگفتم ولی یه وکیل بعیده همچین شرطی رو قبول کنه. (خودش فقط یه خونه داره نامزدم)اونقدری نداره که بگم این براش مبلغ کمی باشه. به نظرتون بابام خواسته ش منطقه
رو حرف پدرت حرف نزن بنظرم کار درستیه چون الان واقعا ازدواج ریسکهبعدشم پسری کواقعا بخوادت دونگ ک هیچی ...
پسری که چنین کاری بکنه احمقه چه ربطی به عشق و خواستن داره اون پسر چطور میتونه اعتماد کنه اموالش رو بزنه به نام کسی که دوسش داره و هنوز نمیدونه ده سال دیگه طرف چیکارا بکنه اونم توی این دکره که آمار طلاق شدیدا بالاست و خونه خریدنم توی این اوضاع اقتصادی یه آرزوی دست نیافتنی شده یکم منطقی حرف بزنید کسی که بالغه از این کارای احمقانه نمیکنه اینکه اگه عاشق باشه و فلان همش افسانس اونم تو این دوره تصمیم زندگیه زندگی هم بر اساس منطق باید پایه گذاری بشه نه احساس که اگر بخوادت فلان میکنه و بهمان پیکنه خیلیا با هپین افکار زندگیشونو نابود کردن درضمن ۲۵۰ تا سکه هم چیز کمی نیست که طرف علاوه بر اون یه خونه هم که تمام سرمایشه بزنه به نام طرف
تو خودتم بودی اگر بلوغ کافی داشتی این کارو نمیکردی پس شعار نده
ربطی به وکیل بودن یا مهندس بودن و دکتر بودن ندارهاین خانوم خودش باید طرفش رو بشناسهوکیلا خوب نیستن ا ...
مگه من گفتم خیانت، مگه الان بحث خیانته، خیلی چیزا تجربه هست، مگه مشکل زن ها با مردا فقط خیانته؟ چرا اینقدر گستره فکریتون محدوده؟ میتونم سنتون رو بپرسم؟
دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اگه میخواد دوتا داشته باشه، خب ازدواج نکنه و ده تا ده تا داشته باشه، پس چرا میخواد تعهد بده به من؟
چرا کامنتو درست نمیخونی؟ میگم دو تا رو داره یعنی دو تا جنبه داره، یعنی دو تا بعد داره، یعنی دو تا وجه داره یعنی دو تا رویکرد داره😐یکی وکیل خوب یکی یه چیز دیگه
دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.