2777
2789

ما خونمون ۵۰۰ متره 

چرا انقد ۲۰۰ متری واسه بعضیا عجیبه ؟!

لطفا زیر ۲۵ سال به علت تجربه کم تو تاپیک من نظر ندن ممنون ...خواننده خاموش از خیلی سال پیش .. :)

ماهم همینطور

من بابامم واسه داداشمم خونه ساخته

خب میدونی هزینه ها رفته بالا

کسانی که یه سرمایه ای دارن میتونن خونه بسازن

کاربری دست چند نفره به خدا کمبود شماره بود ؛ هر فردم شعور اینو داره که تو تاپیکای مخصوص به سنش شرکت کنه❤️دهان شما خروجی افکار شماست وقتی باز میشود سریعترین راه برای درک شخصیتتان دراختیار مخاطب قرار میگیرد مواظب ویترین شعورتان باشید،تا افکار و وجودتان خریدارهای بیشتر داشته باشد!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو تهران گرونه

ما ک شهرستانیم عادیع

مثلا خونه ما ۲۵۰متر زیربنا دوسه تا دسشویی وحیاط و دوتا اشپزخونه و...

توتهران اصن نمیشه همچین چیزی خرید گرونه

ما رفقای زیادی نداریم فقط ادمای زیادی میشناسیم 🫠

ماهم همینطورمن بابامم واسه داداشمم خونه ساختهخب میدونی هزینه ها رفته بالاکسانی که یه سرمایه ای دارن ...

اره درسته البته قدیم همه چی ارزون بود

نسل جدید دیگ نمیتونن حتی ی واحد اپارتمان بخرن 

لطفا زیر ۲۵ سال به علت تجربه کم تو تاپیک من نظر ندن ممنون ...خواننده خاموش از خیلی سال پیش .. :)

ماهم ۴۰۰ ولی خودمون ساختیمخیلی گرون شدن و ۱۵۰ به بالا خیلی گرونه مگر ارثی چیزی

اره دقیقا 

خونه دیگ مگ ارث برسه کسی نمیتونه بخره

خب خیلیا همون 100 مترشم ازخودشون نیست مستاجرن براهمین براشون تازگی داره تازه تو یه تاپیکی یه نفرگفت فک نکنمم کسی که 200،300 متر خونه داره تو نینی سایت باشه🤣 ولی ربطی نداره واقعا همهههه جور ادممی اینجا هست... مبارکت باشه خونتون، من خودم مستاجرم برای خودمم تازگی داره کسی که میگه خونم 200 ب بالاست 

حس اون عنکبوتی رو دارم که نمیدونه چیتار کنه  🚶‍♀️🚶‍♀️🐈‍⬛

ما تو شمال خونه هامون همه بزرگ و حیاط داره خونه مامان

خونه خودم اپارتمانی هست با حیاط بزرگ ولی متراژ خونه کمه

گرون شده و دست نیافتنی

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......از بس که جوان مرد کسی پیر نشد 😔😔

خب خیلیا همون 100 مترشم ازخودشون نیست مستاجرن براهمین براشون تازگی داره تازه تو یه تاپیکی یه نفرگفت ...

عزیزم 

انشالله بزودی ی خونه قشنگ دقیقا همون ک میخای میخرید 

این که میگین 400 500 متر چن طبقه رو همو حساب میکنین یا ی طبقه با این زیر بنا ؟

ی طبقه با این زیربنا 

ینی ویلایی

ما تو شمال خونه هامون همه بزرگ و حیاط داره خونه مامانخونه خودم اپارتمانی هست با حیاط بزرگ ولی متراژ ...

خوش ب سعادتتون ک شمال هستید 😍❤️