2777
2789
عنوان

بیاین بگین شرطی که بابام برا عقدم گذاشته منطقیه یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 2192 بازدید | 149 پست
چجوری میخواد ثابت کنه ؟بزنه به نامت تموم شد دیگه نمی تونه پس بگیرهبر فرض مثال اونی که تو میگی باشه پ ...

والا منم این قانونو شنیدم نمیدونم دقیق چطوره

بابام شرط گذاشته، خواسته ی من که نیست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره من نیاز ندارمبابام مثلا میخواد حسن نیت نامزدمو محک بزنه

این محک زدن حسن نیت نیست ببخشید این کیسه دوختن درسته پدر تو چنین نیتی نداره ولی برداشت ها این میشه در ظاهر خود اون پسر میگه میخوان در اعضای دخترشون اموال منو بکشن محک مگه به دارایی و امواله؟ محک منش و شخصیت آدماست نه اموالشون درضمن مال و اموال به یک شب بنده بابای من به حدی ثروت داشت که میتونست ایران رو بخره ولی به یک لحظه تمام اموالش رفت و خودش موند و لباس تنش پس مامانم باید طلاق میگرفت چون دیگه اون خونه های آنچنانی رو نداشت؟ ولی مهم منش بابام بود که تو اوج ورشکستگی نذاشت خم به ابروی مامانم و ما بچه ها بیاد مگه محک آدما بر اثاث خونه و ثروته!!!!!

کاش میشد بشی🖤💔
والا منم این قانونو شنیدم نمیدونم دقیق چطورهبابام شرط گذاشته، خواسته ی من که نیست

من به نظرم به حرف پدرت گوش کن ولی به احتما ۹۹ درصد قبول نمیکنه اشکالیم ندارخ شما پزشکی خواستگار زیاد میاد بزات

به نظر منم چون خودتون پزشک هستین وشرایط مالی ایندتون اوکی هست زیاد رو این چیزها مانور ندین بیشتر رو شرایط دیگه سختگیری کنین چون کسی رو مهریه وخونه پافشاری میکنه که اگه خدایی نکرده در آینده به مشکل برخوردن  بتونه خودشو از اون زندگی بیرون بکشه ومستقل بشه 

من بدترینش رو گفتم ، شک رو تو دل این بنده خدا نندازین ربطی به شغل نداره .من ۲۰ سالمه

خب عزیزم اتفاقا شک رو این موقع ها ادما باید به دلشون راه بدن، نه بعد از اینکه خطبه عقد جاری شد هیچکاری نشه کرد، بعدشم شما نیاز داری چند سال با مشاغل و ادمای مختلف کار کنی و جامعه رو ببینی تا یه سری مسائل رو درک کنی و با تجربه بشی، با ۲۰ سال سن نمیشه خیلی از مسائل رو درک کرد، حداقل دانشگاه رو تمام کن، دیدگاهت عوض میشه. 

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.
والا بیشنر ارزش دخترش رو داره پایین میارهرو‌چه حسابی رو چه عقل و منطقی اقا باید قبول کنه؟

دقیقا داره خودش و دخترش رو زیر سوال میبره انگار که دارم روی دخترم ارزش گذاری میکنم و میفرومش یاد معامله کالا به کالا افتادم لعنت به این قوانین مزخرف مردسالاری ایران اه

کاش میشد بشی🖤💔
والا ما ترکیم تو ترک ها اصلا از ان خبر ها نیست حالا نمی دونم شما کدوم شهرین که مردهاش همچین جیزی رو ...

شیرازیم 

برادر منم قبول نکرد همسرشم دکتر داروساز هست وضع مالی خوبی هم داره گفت ۳۱۳ مهریه با سه دانگ خونه 

برادرم گفت سکه بیشتر از ۱۰۰ تا قبول نمیکنم ... خونه هم فعلا نه به اسم نمیکنم 

با پدرت موافقم

در این دنیا دلی بی غم نباشد...اللهم صلی علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم...دوست عزیزم ک امضامو میخونی اگه دوست داشتی ی صلوات برای سلامتی امام زمانمون بفرست ❤️❤️

پسری که چنین کاری بکنه احمقه چه ربطی به عشق و خواستن داره اون پسر چطور میتونه اعتماد کنه اموالش رو ب ...

ادما با توجه ب ارزششون حرف میزنن  و موقعیت خودشون من خودم بخوام مهریه بزنم 100 درصد سنگین میزنم چون من خودمم قراره جهازم ی خونه و ماشین باشه وقتی هممچین کاری رو من برا طرف انجام میدم اونم باید مث من باشه

فقط 32 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پشت کنکور 1405 میشه اگه تجربه ای راجب کنکور دارین لطفا راهنماییم کنین 

اره من نیاز ندارمبابام مثلا میخواد حسن نیت نامزدمو محک بزنه

به نظرم بابات حق میگه مرد که قصدش دوستداشتن واقعی باشه قبول میکنه ولی شمام خیلی بدبینی یعنی چی رمز اینستا و اینا .. ففط بگو گوشی وسیله خصوصی نیس و دوسنداری از همدیگه رمز گوشیتونو مخفی کنین چون زن و شوهر باهم چیز خصوصی ندارن