2777
2789
عنوان

بیاین بگین شرطی که بابام برا عقدم گذاشته منطقیه یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 2192 بازدید | 149 پست
احمق تویی که دهنت بوی شیر میده میای راهکار میدی، بدبخت بیسواد مگه تو چند سالته؟ که با خودتو قاطی بزر ...

گمشو بابا معلوم نیست چیکارت کردن که انقد به همه چی شک داری من که ۲۰ سالمه و دارم درس میخونم قطعا حالم از توی روانی بهتره برو بشین یه گوشه به بدبختیات فکر کن احمق به اینو اونم راهکار الکی نده 

مگه ما فروشیم یا معامله است بخوابم مهریه بگیریم ؟ همه که مثل تو طرز فکرشون نیست بخوام فقط تیغ بزنن شوهرشون رو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گمشو بابا معلوم نیست چیکارت کردن که انقد به همه چی شک داری من که ۲۰ سالمه و دارم درس میخونم قطعا حال ...

باشه تو خوبی به سلامت پاچمو نگیر فعلا

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.
با شغل نمیشه کسی رو شناختولی کسی که شما حتی باهاش دوستی چند سال و نامزد میکنی بعداز ۲۰سال توی زندگی ...

یا خدا مگه میشه مهریه بیفته گردن دختر ؟

Tunnel Vision                                                                 

شا گفتی حق تصنیف رو نگیر🙈

گفتم چون میگه خواستگارش ممکنه با خونه مخالفت کنه اینجوری مطرح کنه خواستش رو

بگه نصف خونه به نامم بشه در عوض تصنیف رو نمیگیرم

چون اگه تصنیف رو بگیره دیگه از این خونه ای که الان هست نصفش به نامش نمیشه از اموالی که از این جا به بعد بدست میاره باید به نامش بزنه

اگه خونه موقعیت خوبی داشته باشه میصرفه که در عوض حق تصنیف اونو بگیره

نمیدانم چرا تحمل جمعیت را ندارم...تحمل زندگی فامیلی را ندارم...من آنقدر به تنهایی خود عادت کرده ام که در هر حالت دیگری خودم را بلافاصله تحت فشار و مظلوم حس میکنم..تا دور هستم دلم میخواهد نزدیک باشم و نزدیک که میشوم میبینم که اصلا استعدادش را ندارم...!

قطعا این کارو میکنه من خودم برادر دم ازدواج دارم شرط سنگین گزاشتنی قبول نمی کنه خیلی ببخشید میگه مگه ...

نه خب پسری که رفته خیار گوجه از تو سبد برداره اینو میگه دیگه

دخترا هم نباید ارزش خودشونو بیارن پایین شرط نذارن

خب خیلیا الان حاضرن بدون ازدواج دوست بشن و ازدواج سفید داشته باشن، اینطوری با منطق شما کسی دیگه کسی رو گردن نمیگیره چون افرادی هستن که بدون اینکه سخت بگیرن حاضرن زیر بار هر چیزی برن(دقیقا چیزی که توی جامعمون داره اتفاق میوفته)

یا خدا مگه میشه مهریه بیفته گردن دختر ؟

نه همچین چیزی امکان نداره

مگه اینکه مثلا به اسم دختر چک داده یا معامله ای کرده خودشو کشیده عقب ک دختر بخواد تاوان بده 

مهریه متعلق به زن بعد بیاد به خودش خسارت بده؟جهل این

بله قطعا میترسه

قطعا نمی ترسه یکی از اشناهای ما مهریه زنش خیلی سنگین بود خیانت کرد به زنش و گفت برو طلاقتو میدم میزم با اونی که دوست دارم ازدواج میکنم توهم اگه می‌ترسی از طلاقت باید قبول کنی یکی دیگر و دوست دارم و باهاش کنار بیای.

خب عزیرم چرا یکم منطقی فک نمیکنی به ماجرا؟ بله منم موافق با مهریه در ایران هستم نگفتمم کلا نباشه ولی ...

بابا نمیدونم چرا همه منو ریپ میزنن و اصن حرف منو نفهمیدن، مگه من حرفم مهریه و فلانه من میگم اصن درباره ازدواج با این ادم تجدید نظر کن، اصن به اینکه مهریه بگیری خونه بگیری و فلان کنی هم فکر نکن، کلا توی ازدواجت بررسی مجدد کن، حالا صد رحمت به شما که منطقی و محترمی، اینجا هم کلا راهکار درست خیلی کمه، طرف نوجوونه عقلش نمیرسه میاد نظر میده، البته ایشونم تحصیل کردست مشخصه که با احساس تصمیم نمی گیره، نمیدونم چرا بحث به مهریه کشیده شد، به نظرم مرد وکیل باید با زن وکیل ازدواج کنه، همشونم بد نیستن ولی اینقدر بیشتر شون‌ گند بالا اوردن که ادم به همشون بدبین میشه. 

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.
قطعا نمی ترسه یکی از اشناهای ما مهریه زنش خیلی سنگین بود خیانت کرد به زنش و گفت برو طلاقتو میدم میزم ...

خب تو این مورد خانومه خوب مدیریت نکرده و مشخصه دلش نمی‌خواسته حتما طلاق بگیره

خوبیش همینه دیگه، لااقل مهریه هست بگیری دلت خنک بشه یکم😂🤦🏻‍♀️ وگرنه همه سرمایتو گذاشتی برای یه مرد بعدم خیانت کنه بره خیلی اذیت میشی

اگه یه مهریه سنگین بگیری خیالت راحته برای بعدی هم اونقدرا نداره بخواد ولخرجی کنه چون اون سهم زنش توی زندگی بوده