2777
2789
عنوان

زندگیم داره بهم میخوره تورخدا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 52656 بازدید | 610 پست

شوهر منم کم و بیش اینجوری بود تا اینکه هی گفتم بچن از پله ها میوفتن من نمیتونم مسئولیت قبول کنم یه موقع تصادفی چیزی میشه صدتا صاحب پیدا میکنن مسئولیت دارن و ...و البته یکمم بچه ها زبون درازی کردن خودشم سرش شلوغ شد خداروشکر دیگه مثل قبل نیست وگرنه تو ماشینم مینشستم یکیش میومد روپام مینشست😑یا میخواستن صندلی جلورو قرق کنن ،فوق العاده هم بیتربیت و نکبتن یعنی حالم ازشون بهم میخوره چون بزرگتر عنشون میزاشت دهنشون جلو مهمون میومدن تو طاقچه که زیر سه تا پرده بود دست میکشیدن میگفتن زن عمو تمیز نمیکنی مامانم خیلی تمیزه،یا وسایلای خونمو برمیداشتن از عمد میزدن زمین یا خراب میکردن میگفتن مگه چیه چه اشکالی داره بشکنم که دیگه آخری کادو مادرشوهرم بود از دستشون گرفت حرفشون زد تا آدم شدن،یا به من سلام نمیدادن اصلا ولی به هرکی کنارم بود و تو جمع بود سلام میدادن و ... خودمم انقدر رو ندادم و در باز نکردم که گورشون گم شد تقریبا ولی طبقه پایینن از شرشون خلاصی ندارم،یا دامادمون واسه بچه داداشش اینجوری بود که اونم با داداشش به مشکل خورد کلا از این شهر رفتن البته آبجیمم بچه دار شد واسه همین اون دختر از سر شوهرش افتاد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی میگه ببین شوهرت بچمو برد بیرون ببین چقدر دوستش داره

خب تو هم بگو خوش به حال من که شوهرم انقدر بچه دوسته فقط فک کن خودم بچه دار شم شوهرم برای بچه اش چکارا می کنه .بچه ات رو منم دوست دارم کلا بچه ها لطیفن و دوست داشتنی 

همین چند تا جمله کافیه تا بفهمه به یه ورت هم نیست خودت هم حسودی نمی کنی 

هیچ وقت فکر نکن خدا فراموشت کرده ،خدا به همه کس و همه چیز حواسش هست ❤️
تو خودتو بخاطر شعور من ناراحت نکن گم شو برو بیرون

شما که اصلا کسی نیستی  که من بخام خم به ابرو هام بیارم،  دکمه بیرون  رفتن من هم دست شما نیست خداراشکر ، پست  ببندید در اون دهن رو آتیش پاره😂🦴

اشتباه فکر نی کنی با اطمینان و یقین کامل میگم آدمیزاد یه جونوری هست که بعد از خودش موفقیت و ثروت رو ...

منم میخام پسره رو.دوست داشته باشم بغلش کنم اما وقتی میبینم نمیزاره دست به شوهرم بزنم بدم میاد میگم وقتی خودم بچه ندارم که اذیتم کنه و نزاره برم پیش شوهرم جرا بچه یکی دیگه اینکارو بکنه

نگران نباش بچه خودت که به دنیا بیاد اون کمرنگ میشه

حساسیت نشون نده بدون اینکه بخوای بهش زور بگی بگو بهتره که این بچه کمتر شه وابستگیش به تو چون بچه خودمون بیاد این ضربه میخوره یا حتی بچه خودمونم صربه میخوره بچه جاش باید پیش پدر و مادرش باشه یعنی چی😒 بهش خیلی قاطع بگو ولی نه از روی ضعف،از روی قدرت بگو یعنی حرفتو بزن و دیگه درگیرش نباش اگه دوباره دیدی اینکارو میکنه بدون دعوا تعجب کن بگو مگه نگقتم وابستگیشو کم کن ،یه جوری که انگار یه کار بی عقلانه ای انجام داده برخورد کن ،

درضمن تو بارداری و اصلا استرس برات خوب نیس تا میتونی براش نازو عشوه بیا کار براش درست کن اینو هوس کردم بخر نمیدونم بریم کلاسای بارداری ببرم دکتر

بریم خرید برای بچه، اسم انتخاب کنیم  با بچه حرف بزنه صدای قلبشو گوش کنید یکاری کن برای بچه ذوق داشته باشه 

میشه بگی

خب ببین اول باید بدونم تنها مشکلت همینه؟

منظور همسرت چطور باهات وقت میگذرونه 

رفتاری داره که بفهمی دوست داره 

اهل تفریح و بیرونو خوشگذرونی هست؟

بهد این که چند وقته ازدواج کردین

هرکدومتون چند سالتونه 

همه اینا روی این رفتارا یا حساسیت های تو تاثیر داره که بدونم شاید بتونم بهتر کمکت کنم حداقل استرست رو کم کنی

خوب وقتی میخام برم بغل شوهرم و اون نمیزاره چی؟اینو چیکار کنم وقتی هرچی میگم ببرش خونه خودشون بازم می ...

چند وقت با شوهرت رابطه نداشته باش باهاش گرم نگیر علتشو پرسید بگو جلو بچه ک نمیتونم باهات راحت باشم چند وقته متوجه شدم نسبت بهت دارم سرد میشم دلم رابطه نمیخواد دست خودم نیست  

شما کلا تو احساس های خودتون گم شدید تا حالا شده منطقی با شوهرتون صحبت کنید، در مورد بچه و علاقه خودت ...

اره میگه خیلی دوست دارم و حتی که الان وجود نداره میدونم که از هر بچه بیشتر دوستش دارم و میخام واسم بچه بیاری و منم خیلی دوست داره