2777
2789
عنوان

از تاناکورا برگشتنی باید دستامونو بشوریم ⁉️⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 2108 بازدید | 112 پست
از کجا میفهمین معلمم😅 راستی کلا شخصیت مدرسه با شخصیت خودم جداست اینا یه رازه

خب میگی از مدرسه که میام 😐😐

خر ک نیستیم. ما عقل داریم جانم😐😐😐

بغلِ طُ از جنسِ نرمِ بهشته 🙃💙   کاپ_کیک_عصبانی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظرم خب یه کوچولو میکروب هم برای بدن لازمه

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ... .خداروشکر تورکم 😎مردان با غیرت زنان باوقار♥️ تورک اولماق چوخ چتین‌دیر چون بیر دونیا قاباغندا دایانب تورک اولماماق اوندان دا چتین‌دیر چون بیر تورک قارشیندا وار 😎🙂 حافظه ام در حد ماهی ضعیفه 😄همه نام کاربریا و پروفایلاتون آشنا میاد اما نمی‌دونم کدوم تاپیک بودیم  دعوا کردیم یا قربون صدقه هم رفتیم 😭پس اگه حافظه ات قویه به روم نیار هر تاپیک یه شروع دوباره س🙈 تورکم ، مازندرانی نیستم . 🤘🏻🐺 تبریز اورمو زنجان اردبیل همدان قزوین تهران خراسان قشقایی یاشاسن بوتون تورکلر ... تنها حالی که خدا بهم داد تورک بودنم بود 😎

من حتی برم فروشگاه عادی میام دستامو می‌شورم .اگر خرید هم کرده باشم قبل استفاده می‌شورم بعد تنم میکنم ..اون لباس تا برسه فروشگاه و بعدم رو رگال هزااار دست چرخیده .و رو رگالم هزار نفر تا حالا دست زدن بهش و وارسی  کردن 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

به نظرم خب یه کوچولو میکروب هم برای بدن لازمه

چند روز یبار حموم میری؟

من حس میکنم بیشتر از یه کوچولو میکروب داری 😂

ببخشیدا ولی خود میکروب باید بیاد یکم باکتری ازت قرض بگیره

بغلِ طُ از جنسِ نرمِ بهشته 🙃💙   کاپ_کیک_عصبانی 
من حتی برم فروشگاه عادی میام دستامو می‌شورم .اگر خرید هم کرده باشم قبل استفاده می‌شورم بعد تنم میکنم ...

مگه میکروب چقدر بدون میزبان زنده میمونه 

دست زدن بعد چند ساعت میکروبه مرده

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ... .خداروشکر تورکم 😎مردان با غیرت زنان باوقار♥️ تورک اولماق چوخ چتین‌دیر چون بیر دونیا قاباغندا دایانب تورک اولماماق اوندان دا چتین‌دیر چون بیر تورک قارشیندا وار 😎🙂 حافظه ام در حد ماهی ضعیفه 😄همه نام کاربریا و پروفایلاتون آشنا میاد اما نمی‌دونم کدوم تاپیک بودیم  دعوا کردیم یا قربون صدقه هم رفتیم 😭پس اگه حافظه ات قویه به روم نیار هر تاپیک یه شروع دوباره س🙈 تورکم ، مازندرانی نیستم . 🤘🏻🐺 تبریز اورمو زنجان اردبیل همدان قزوین تهران خراسان قشقایی یاشاسن بوتون تورکلر ... تنها حالی که خدا بهم داد تورک بودنم بود 😎

چند روز یبار حموم میری؟من حس میکنم بیشتر از یه کوچولو میکروب داری 😂ببخشیدا ولی خود میکروب باید بیاد ...

🤣🤣🤣🤣 هفته ای دو بار زمستون / هفته ای سه بار تابستون

بعد بیاد چونه بزنه بره ی آبی بزنه ب دستاش🤣🤣🤣اون زن تو ۲۴سال آزگار نتونست ما از راه دور بتونیم 🤣 ...

من تا آخرین توان چونه میزنم 🤣🤣🤣

مگه میکروب چقدر بدون میزبان زنده میمونه دست زدن بعد چند ساعت میکروبه مرده

آنقدر هست خواههررررر .من خودم خیاطی کار میکنم میبینم چقدررر لباس دست به دست میشه و هزار جا میزاریم تا کامل بشه برسه دست خریدار عمده اونم بده مشتری 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

من حتی برم فروشگاه عادی میام دستامو می‌شورم .اگر خرید هم کرده باشم قبل استفاده می‌شورم بعد تنم میکنم ...

من یه موقع خرید میوه و تره بار میرم ، دستکش یه بار مصرف میپوشم چون به پیاز و سیب زمینی و میوه و... دست میزنی  کثیف میشه و بعد اون دست به فرمون ماشین یا لباس آدم میخوره ، با این وجود بازم تا میرسم دستام رو میشورم. 

حتی فروشگاه هایپر هم میرم یه دستکش میپوشم چون دسته چرخ های فروشگاه هم روزانه هزار نفر آدم دست میزنن و معلومه که آلوده هست‌ ، و ممکنه بعد خرید آدم دلش بخواد چیزی بخوره ، اینجوری خیالم راحته دستم تمیزه