2777
2789
عنوان

زندگیم داره بهم میخوره تورخدا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 52656 بازدید | 610 پست

بااجازه...ببخشید اما فقط برای رضای خدا لینک پخش میکنم تا شاید برسه دست کسی که نیاز داره

دیوار مهربانی...🥰

مهربان باشیم...😊

هر چی نیاز نداری بذار❤️

هرچیزی نیاز داری بردار🌹

لینک گروه دیوار مهربانی

https://rubika.ir/joing/HBHABFFH0UPZDLSCYKKXQZIYIMSUZVSI

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو حساسیت نشون بدی میشه نقطه ضعف و بدتر اذیتت میکنن بنظرم الکی حساس شدی درکت میکنم .

یه سوال دارم که چرا منزل مشترک رو انتخاب کردی ؟

چرا خونه دربست و راه جدا و دور از فامیل نداری ؟ 

من جای تو بودم به برادر شوهرم بیشتر نزدیک میشدم که هم جاریم حساس بشه و هم شوهرم رفت و امد کمتر بشه البته باید با مشاور صحبت کنی نظر شخصی خودمو گفتم

ببین دختر خوب ،وقتی شوهرت نیست سر یه چیز الکی باجاریت یه دعوا راه بنداز وجیغ جیغ کن،وبهش بگو از این ...

چقدر بیفرهنگ ودل کثیف وچرتو مزخرفی که یه بچه معصومو اینجوری خطاب میکنی روان پریشی تو یکی مثل اسی ک مشکلش جاریشه سر بچه درمیاره

۴ ماه اره میخام بیارم که حواس شوهرم پرت شه ولی فکر نکنم پرت شه اینبار بچه دیگشم میاد بدتر

شوهرمن آنقدر به خواهرزاده ام وابسته بود همه فکر میکردن پدرو پسرن وقتی خودمون بچه دار شدیم وابستگی‌شون کم شد

مردِ کوچکم روزی تکیه گاه  امنی برای یک زن میشوی شانه هایت  پناهگاه  میشوند ودستانت امنیت بخش  دستانی  دیگر ومن آن  روز مث  امروز و همیشه به  داشتنت افتخار میکنم‌و دختر قشنگ ترین ناز خداست و تجلی عشق و شاهکار خلقت
حسودی، سعی کن ب حسای منفیت غلبه کنی و إلا زندگیتو نابود میکنه

حسادت کجا بود

دیگه ۲۴ ساعت پسر جاری پسر جاری 

مسخرشو دراورده

دست شوهره رو میگیره اون بچه گریه میکنه بعد شوهره زن بدبخت و دور میکنه؟

اخه یه حرفی بزنید عادلانه باشه

اینا پدر حسادت و دراوردن با کاراشون

حسادت نکنه پس چکار کنه

۴ ماه اره میخام بیارم که حواس شوهرم پرت شه ولی فکر نکنم پرت شه اینبار بچه دیگشم میاد بدتر

عزیزم لینک کانال بانوان سیاهدانه رو برا میخواستم بفرستم ولی ارسال نمیشد سایت اجازه فرستادن لینک رو نمیده حتما سرچ کن خودت و ببین انشاالله با اومدن بچه خودتون مطمئن باش شوهرت مهر بچه داداشش از دلش میره 

این نیز بگذرد.... 

بزار بچه خودت دنیا بیاد اسم برادرزاده اش هم یادش میره حالا ببین کی گفتم.کمی صبر داشته باش حرص و جوش الکی هم نخور.من بهم ثابت شده این قضیه.طرف حتی برا بچه خواهرش پوشک و شیرخکشم میخرید بس که عاشقش بود

خیلی میگه ببین شوهرت بچمو برد بیرون ببین چقدر دوستش داره

خب اساس مشکلت جاریته توام نقطه ضعف دادی دستش اگ سیاست داشتی جای حرص وجوش میگفتی اره خب حداقل برادر زادش تمرین میشه واسش، واسه بچه خودمون