2777
2789
عنوان

زندگیم داره بهم میخوره تورخدا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 52656 بازدید | 610 پست
جاریه دیده با حرفاش میتونه حالشو بد کنه از رو کمبود اینکارارو میکنه ک زندگیه اینو خراب کنه اینم نبای ...

دقیقا 

جاریش میبینه این تازه عروس هست میخاد نارااحتش کنه 

صددرصد از روی کمبود وعقده  این کارا رو می‌کنه البته جاری اگه این کارا رو نکنه که دیگه جاری نمیشه گفت

ببین اولا که باید روی خودت کار کنی این خیلی طبیعیه که شوهر آدم بخواد بچه برادرش رو ببره بیرون بچرخون ...

خوب وقتی میخام برم بغل شوهرم و اون نمیزاره چی؟اینو چیکار کنم وقتی هرچی میگم ببرش خونه خودشون بازم میارتش چی؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برید کشو های بعد تاپیک هارو بخونید می‌فهمید، چی به چیه اصلا یه ایده هایی میدن آدم شاخ در میاره

چقدر یه کرد می‌تونه بیکار باشه که نصف شبی پیامهای خانوما رو بشینه به.نه 

واقعا برات متاسفم 

دقیقا جاریش میبینه این تازه عروس هست میخاد نارااحتش کنه صددرصد از روی کمبود وعقده این کارا رو می‌کن ...

بعضی از عروس اولیا چون سر عروسیشون یه چیزایی بوده ک دوست نداشتن یا براشون نگرفتن عقده هاشونو سر عروس دومیه ک اون چیزا رو گرفته درمیارن و حسودی میکنن شدید

نمیتونم بخدا دارم میمیرم میخام خودکشی کنم بخدا میکنم حالم بده نمیتونم ببینم اینقدر اهمیت میده به بچه ...

تنها راهش اینه بچه داربشی الانم یه مدت صبورباش بعد بچه خودت دیگه هیچ بچه ای به چشمش نمیادالبته ما یه همسایه داشتیم مثل شما تویه ساختمون بودن عروس بزرگ دختر داشت عروس کوچیکه پسر انقدر داداش بزرگه عاشق پسرداداشش بود یسره تو بغلش بود تااینکه زنش آی وی اف کرد پسرآورد الان تازه بیخیال شده شوهرش

غبارغم برود،حال خوش شود..