2777
2789
عنوان

چرا بعضیا اینقد گوشت تلخن🤔

202 بازدید | 16 پست

اونروز با یکی از دوستام چت میکردم،گفتم کجا خوشی😂؟

بدش اومد،برگشت گفت آره خیلی خوووووشم..بیا نصف خوشیامو بدم به تو😑

گفتم باشه،چیشده مگه؟گفت خواهرم لگنش شکسته همش میرم خونه اونا بهش میرسم.منم گفتم نمیدونستم و خدا سلامتی بده.

حالا هروقت خودش منو میبینه میخواد منو قورت بده که کجایی؟چند وقته نیستی؟هیچ‌معلومه کجایی؟

منم که ۸ماهه باردارم،دانشجو هم هستم از۸کلاس دارم تا۱.از اینورم مشغول کارای دکتر رفتن و خرید سیسمونی ام.ولی من ازش حالشو میپرسم میخواد منو قورت بده.این سری اینجور کنه منم مثل خودش برخورد میکنم

بی عشق زیستن را،جز نیستی چه نام است؟                          یعنی اگر نباشی،کار دلم تمام است...🌺⭐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا احساس کردم خیلی مجبوری باهم در ارتباطید

دیدم اخلاقش به من نمیخوره یکم ازش فاصله گرفتم که نه قهر باشم و نه خیلی دوست

بی عشق زیستن را،جز نیستی چه نام است؟                          یعنی اگر نباشی،کار دلم تمام است...🌺⭐

گوه تو این ادما

خیلی عتیقس.اونقد که شوهرش لی لی به لالاش گذاشته عادت داره برینه به همه

دیدم اخلاقش به من نمیخوره یکم ازش فاصله گرفتم که نه قهر باشم و نه خیلی دوست

خب دیگ اگ بهم نمی‌خورید اجباری نیس ادامه بدید 

چون هر رفتارش شمارو ب نوعی اذیت میکنه ب دلیل عدم تفاهم 

میشه برا قبولیم دعا کنید❤️🙏

یه دختری تو مطب دیدم واسه ناباروری شمارمو گرفت همیشه پیام میداد بهم میگفت تو چرا پیام نمیدی و اینا منم فگتم باشه یه چند باری حالشو پرسیدم گفت iuiمیکنم و اینا منم کلی دلداری دادمش خلاصه کفت که با حرفات ارامش میگیرم ومنم دلم سوخت واسش دیگه همیشه جواب پیاماشو دادم چند روز پیش پیام دادم گفتم چخبر ای یو ای چطور بود گفت فک نکنم مثبت بشه علایم ندارم و اینا گفتم خدابزرگه واست دعا میکنم، گفت برو واسه خودت دعا کن 😐ببین چنان بهم برخورد که دیگه جواب پیاماشو ندادم و گفتم پشت دستم داغ بشه دیگه جواب تورو بدم عقب مونده، ادم حالا هرچقدر هم ناراحت باشه مث ادم جواب میده، خوبه حالا کلی اصرار میکرد من بهش پیام بدم

تو جون منی، همه وجود منی، تو عمر منی،همیشه تو ذهن و قلب منی، باهات حرف میزنم، بغلت میکنم، میبوسمت، حتی اگه هیچوقت بهت نرسم کوچولوی مامان😔♥ من مادر بچه هایی هستم که هیچوقت نداشتم💔روزیکه تو رو بغل کنم بهترین روز دنیاست فندق من😘به امید اون روز زنده ام،من و بابایی خیلی وقته منتظر توییم،ما تو را خواهیم دیداگر خدا معجزه کند......                                                                                                                                       

یه دختری تو مطب دیدم واسه ناباروری شمارمو گرفت همیشه پیام میداد بهم میگفت تو چرا پیام نمیدی و اینا م ...

بعضیا اصلا اخلاقشون خیلی مضخرفه

خب دیگ اگ بهم نمی‌خورید اجباری نیس ادامه بدید چون هر رفتارش شمارو ب نوعی اذیت میکنه ب دلیل عدم تفاهم

کلا ماهی یه بار بازور میبینمش

بعضیا اصلا اخلاقشون خیلی مضخرفه

خیلی بخدا، حالا من همش سعی میکردم باهاش طوری حرف بزنم امیدوار بشه و اینا دیدم اون شعورش پایینه، گفتم به درک بعضیا لیاقت ندارن

تو جون منی، همه وجود منی، تو عمر منی،همیشه تو ذهن و قلب منی، باهات حرف میزنم، بغلت میکنم، میبوسمت، حتی اگه هیچوقت بهت نرسم کوچولوی مامان😔♥ من مادر بچه هایی هستم که هیچوقت نداشتم💔روزیکه تو رو بغل کنم بهترین روز دنیاست فندق من😘به امید اون روز زنده ام،من و بابایی خیلی وقته منتظر توییم،ما تو را خواهیم دیداگر خدا معجزه کند......                                                                                                                                       

خیلی بخدا، حالا من همش سعی میکردم باهاش طوری حرف بزنم امیدوار بشه و اینا دیدم اون شعورش پایینه، گفتم ...

آره بابا بلاکشم کن نفهمو.منم میتونستم اینو میزاشتم کنار ولی نمیشه،شوهرامون دوستن،همسایه ایم راه نداره.

حس میکنم مشکلاتی دارن که انقد بد اخلاقی میکنن با افراد نزدیکشون

لطفا اگه مادری خوب به حرفم گوش کن. دخترت رو به اندازه پسرت محدود کن . دخترت رو تحقیر نکن. دخترت رو عقده‌ای و افسرده نکن بحث نکن. در آخرم هی نگو بهم احترام بزار تو حتما محترم نیستی! و سنت فقط یک عدد تو شناسنامه‌‌ست . بهشت هم زیر پای مادران نیست. نمازتم درست نیست اگه قلب بچتو شکستی. نارضایتی فرزند از والدین خطرناک تره. تو دعوا بهش نگو نه ماه به شکم کشیدمت عزیزم تو باز حق انتخاب داشتی اون طفلی که یهو چشاشو باز کرد دید تو مادرشی! اگه دخترت حرفامو دید و گفت واااا چه اسکله بدون که مادر خوبی هستی و برو تو آینه خودتو یه ماچ محکم کن💖 

حس میکنم مشکلاتی دارن که انقد بد اخلاقی میکنن با افراد نزدیکشون

آره،وگرنه من رفتار بدی انجام ندادم.حتما یه کمبودی داره که اینجور واکنش نشون میده