2777
2789
عنوان

شوهرم زد دهنم خون اومد

44304 بازدید | 150 پست

قضیه از این قراره که حقوق شوهرم کلا میره به بدهی هاش و حتی کم میاره چهارتومن تو ماه

من میخواستم یه وام خونگی بزارم با حقوق خودم شوهرم گف نزار پول نداریم کمک خرج من باش 

اینم بگم این و مامانش سر جهبزیه خیلی اذیتم کردن که کمه فلانه و.... اصلا ازش راضی نیستم

منم گفتم پول خودمه میخوام بزارم انتظار داره کل حقوقمو بزارم وسط که من نمیخوام بزارم 

گذشت حاضر شدیم اون بره سرکار منم بزاره خونه مامانم 

برکشت به من گف من نمیبرمت خودت برث. تو که پول نمیدی 

اشغالارم برنداشت 

منم برداشتم زدم بیرون 

منتطر شدم نیومد دنبالم 

منم زنگ زدم گفتم خاک تو سرت بخاطرپول نیومدی دنبالم منو اینجوری ول کردی داد زدم

یکم گذشت دیدم از پشت اومد بیا سوار شو 

منم گفتم داد زدم گمشووووو نمیهوام بلند داد زدم 

یهو پیاده شد عصببی کف ابرومو داری تو محله میبری یدونه با پشت دستش زد دهنم😭 دهنم خون اومد 

اولش فک کردم دندونم شکست بعد دیدم لبم ترکید همه جا خون شد 

زنگ زدم باباش گفتم بیایین پسر لاتتونو جمع کنین 

بخاطر پول زده دهنم پرخون شده 

از ترسشون آوردن خونشون مبادا به خانوادم بگم 

اونم شب کاره 

الان من فردا چیکار کنم برم خونه مامانم؟ 

مقصر کیه 

چیکار کنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای بابا

اومدم بگم امشب شوهرای نی نی سایتیا وحشی شدن دیدم خانوما دست کمی ندارن

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایران🇮🇷به شما سه تبریک عرض میکنم:1️⃣تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن او2️⃣تبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو 3️⃣تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.🏡 گروه خانه داری خانومای شاغل https://eitaa.com/joinchat/3357737771C332d5b9474

یکم مدیریت کنین دو تا آدم بالغ هستین دیگه 

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).        گوشه ای از جنایات رضاخان میرپنج https://farsnews.ir/H_raji/1760521642799780630