خواهش میکنم حرفی بزنین آروم بشم تورو خدا کمکم کنین حالم خیلی شرایط مشاوره رفتن رو ندارم یه جاری دارم یه پسر داره که عزیز دل همه است یعنی نمیشه هبچی بهش گفت و یک سالشه جاریم طبقه پایین خونمون زندگی میکنه شوهرم پیش از حد به این پسر وابسته است یعنی وقتی از سر کار میاد اول میره اونو بغل میکنه میاره خونه بعد میبرتش بیرون دور دور تا صدای گریش رو بشنوه سریع میره آرومش میکنه یعنی یه جور بگم بیشتر از باباش دوستش داره خیلی بدم میاد هرچی میگم نکن خوشم نمیاد میگه برادر زادمه نمیشع نازش نکنم بخاطر تو بدت میاد من خیلی حالم بد میشه این پسر حتی نمیزاره من دست شوهرمو بگیرم سریع گریه میکنع شوهرمم منو دور میکنه بیست و چهار ساعت هم خونه ماست داخل اقدامم که باردار بشم اما نمیتونم صبر کنم تا بچع خودم به دنیا بیاد و تازه فکر میکنم خودمم بجه داشته باشم همین رفتار هارو با این میکنه شوهرم تازه جاریم دوباره حاملس و ترسم اینه این یکی هن مثل این بشه برا شوهرم خواهش میکنم کمکم کنین حالم خیلی بده خواهش میکنم اصلا شب ها خاب ندارم کابوس میبینم روز ها همش دلم میخاد گریه کنم و شرایط جدا شدن از یه ساختمان رو نداریم🥺🥺😭😭😭😭
با جاریمم مشکل دارم و همش حرف های کنایه دار میزنه بخاطر همین خوشم نمیاد اینقدر پسرش برا شوهرم عزیز ب ...
نترس اینا تا وقتیه که بچه دارنشدی شوهرمن با بچه خواهرش آنقدر بازی میکرد و دوسش داشت الان ازوقتی پسرم بدنیا اومده نگاه اونم نمیکنه تازه چون با پسرم دعواش میشه شوهرم ازش متنفره الکی حرص نخور برا یه بچه
اره میگه خیلی دوست دارم و حتی که الان وجود نداره میدونم که از هر بچه بیشتر دوستش دارم و میخام واسم ب ...
پس یه نصیحتتون میکنن ، اول هیچوقت توی زندگی بد بین نباشید دوم هیچوقت نزارید احساستون جای عقلتون تصمیم بگیره ، دوم اینکه یه بچه بیارید و بزارید توی این سختی گرمی زندگیتون بشه ، سوم همیشه توی این فضا ۹۹ درصد کسی خیر خواه نیست فقط اونام از سر ترحم یچیزی میگن مبادا شما یه بی احترامی کنید به شوهرتون یا اینکه برید از پیشش نه همه چیز یه قانونی داره شما با همون قانون برو جلو ایشالا حل میشه
عزیزم اصلا هم اوضاع تو جوری نیس که بخوای استرس بگیری نمیدونم بترسی یا از شوهرت دور شی فقط یه چیز کوچیکه که با گفت و گو با شوهرت میتونی حلش کنیو از قبل تو ذهنت بهش پرو بال دادی
خب ببین اول باید بدونم تنها مشکلت همینه؟منظور همسرت چطور باهات وقت میگذرونه رفتاری داره که بفهمی دوس ...
شوهرم خیلی دوستم داره برام وقت میزاره اما خیلی باهاش دعوا میکنم یعنی سه ساله با همیم ولی ۴ ماهه عروسی کردیم تو این ۳ سال همش باهاش دعوا کردم سر چیز های الکی یعنی روش خیلی حساسم تا میاد میگم چرا اینکارو کردی چرا اونکارو کردی ولی بازم دوستم داره بگم ببر منو بیرون میبره ولی بعضی وقتا هم حس میکنم خسته میشه از رفتارام ولی خیلی روش حساسم دوست ندارم با هیچ کس حرفی بزنه ولی این موضوع خیلی رفته رو مخم و خیلی اذیتم میکنه من ۱۶ سالمه و شوهرم ۲۶