2777
2789
عنوان

زندگیم داره بهم میخوره تورخدا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 52656 بازدید | 610 پست
با جاریمم مشکل دارم و همش حرف های کنایه دار میزنه بخاطر همین خوشم نمیاد اینقدر پسرش برا شوهرم عزیز ب ...

نترس اینا تا وقتیه که بچه دارنشدی شوهرمن با بچه خواهرش آنقدر بازی میکرد و دوسش داشت الان ازوقتی پسرم بدنیا اومده نگاه اونم نمیکنه تازه  چون با پسرم دعواش میشه شوهرم ازش متنفره الکی حرص نخور برا یه بچه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واسه اینکه شوهرت ب پسرجاریت توجه نکنه تو سن ۱۶سالگی میخوای بچه بیارری؟؟؟نکن اینکارو دخترررر تو هنوز خیلیی بچه ای

همواره ثروت و آرامش و عشق و شادی به سمت من در جریانست...خدایا هزاران بار شکرت🙏🏻
اره میگه خیلی دوست دارم و حتی که الان وجود نداره میدونم که از هر بچه بیشتر دوستش دارم و میخام واسم ب ...

پس یه نصیحتتون میکنن ، اول هیچوقت توی زندگی بد بین نباشید دوم هیچوقت نزارید احساستون جای عقلتون تصمیم بگیره ، دوم اینکه  یه بچه بیارید و بزارید توی این سختی گرمی زندگیتون بشه ، سوم همیشه توی این فضا ۹۹ درصد کسی خیر خواه نیست فقط اونام از سر ترحم یچیزی میگن مبادا شما یه بی احترامی  کنید به شوهرتون یا اینکه  برید از پیشش نه همه چیز یه قانونی داره شما با همون قانون  برو جلو ایشالا حل میشه

وای خانوما چرا انقدر انرژی منفی میدین بهش 

عزیزم اصلا هم اوضاع تو جوری نیس که بخوای استرس بگیری نمیدونم بترسی یا از شوهرت دور شی فقط یه چیز کوچیکه که با گفت و گو با شوهرت می‌تونی حلش کنیو از قبل تو ذهنت بهش پرو بال دادی

خب ببین اول باید بدونم تنها مشکلت همینه؟منظور همسرت چطور باهات وقت میگذرونه رفتاری داره که بفهمی دوس ...

شوهرم خیلی دوستم داره برام وقت میزاره اما خیلی باهاش دعوا میکنم یعنی سه ساله با همیم ولی ۴ ماهه عروسی کردیم تو این ۳ سال همش باهاش دعوا کردم سر چیز های الکی یعنی روش خیلی حساسم تا میاد میگم چرا اینکارو کردی چرا اونکارو کردی ولی بازم دوستم داره بگم ببر منو بیرون میبره ولی بعضی وقتا هم حس میکنم خسته میشه از رفتارام ولی خیلی روش حساسم دوست ندارم با هیچ کس حرفی بزنه ولی این موضوع خیلی رفته رو مخم و خیلی اذیتم میکنه من ۱۶ سالمه و شوهرم ۲۶