2777
2789
عنوان

زندگیم داره بهم میخوره تورخدا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 52656 بازدید | 610 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب وقتی میخام برم بغل شوهرم و اون نمیزاره چی؟اینو چیکار کنم وقتی هرچی میگم ببرش خونه خودشون بازم می ...

ینی چی اون نمیزاره اون بچه نمیزاره ؟😂

خب نزاره 

ببین وقتی باهمن رو نمیتونی کاری کنی میتونی؟ نه 

خب پس باید برای وقتایی که تنهایین فکر کنی چطور همسرت دلش بخواد وقتشو بیشتر با خانومش بگذرونه

هزار تا راه هست که بخوای انجام بدی

نمیشه حس میکنم بچه داشته باشمم شوهرم وابسته بچه خای اونه

اشتباه فکر نی کنی 

با اطمینان و یقین کامل میگم 

آدمیزاد یه جونوری هست که بعد از خودش موفقیت و ثروت رو فقط واسه بچه ی خودش می خاد 

من پنج سال اول زندگی با مادرشوهرم بودم و ناهار و شام هم حتی مشترک سفره مینداختیم 

خاهرشوهرم همیشه خونه ی مادرشوهرم اومدنی 

شوهر من بچه ی خاهرشوهرمو رو چشمم نگه می داشت 

من بدم نمیومد منم پسر خاهرشوهرمو خیلی دوست داشتم باهاش زبان انگیسی کار می کردم بازی می کردم صبحونه اش خودم می دادم حتی چند بار با خودم خونه ی بابام بردم ولی ته قلبم ناراحت می شدم ،چون من مشکل نازایی داشتم و با مادرشوهرم مشترک زندگی می کردیم از رفتارهای اغراق آمیز مادرشوهرم و شوهرم ناراحت می شدم نه از خود بچه ،بچه هست دیگه تقصیری نداره ،تو هم سعی بچه ی جادیت دوست داشته باشی،سخت نگیر تا روزگار سخت نگیره 

خودم پسردار شدم کلا یادش رفت بچه ی خاهرشوهر رو 

هیچ وقت فکر نکن خدا فراموشت کرده ،خدا به همه کس و همه چیز حواسش هست ❤️
عزیزم یکم لباسهای باز بپوش شوهرت حساس بشه بگه این چیه پوشیدی جلو بچه زشته تو هم بگی اینجا خونه منه ن ...

بچه ۱ سالشه منم خودمو جلوش لخت کردمم شوهرم خندیدخ مگه دیوونس بگه چرا جلو بچه ۱ ساله لخت میشی 

خوب وقتی میخام برم بغل شوهرم و اون نمیزاره چی؟اینو چیکار کنم وقتی هرچی میگم ببرش خونه خودشون بازم می ...

زندگی با با جاری تو به ساختمون سخته؟غیراز این مشکلتون؟منم قراره بریم یه ساختمون

چقدر یه کرد می‌تونه بیکار باشه که نصف شبی پیامهای خانوما رو بشینه به.نه واقعا برات متاسفم

منظورت   نفهمیدم  چقد یه چی؟ کرد منظورتون کُرد؟

هالا بگذریم  اینش به شما ربطی نداره ، شما چرا انقد فشار می‌خورید از بودن من ، کافر همه را به کیش خود پندارد

خداکنه اما حس میکنم اصلا نمیشه

بچه داری برات زوده بزار دو سال یا بیشتر از ازدواجت بگذره ببین شوهرتو میتونی اینجوری تحمل کنی یا نه الکی با زندگی ی بچه بازی نکن اگ شوهرت درست نشد چی کمبود محبت پدر گرفت چی و... 

زندگیه بازی نیست ک بشه ضررارو جبرانش کرد گول نخور بچه نیار ک رو دستت بمونه 

انشاالله زندگیت درستشه هر وقت تو زندگیت از ته قلبت خوشحال بودی و احساس خوشبختی کردی بچه بیار

منظورتون چیه؟

شما کلا تو احساس های خودتون گم شدید 

تا حالا شده منطقی با شوهرتون صحبت کنید، در مورد بچه و علاقه خودتون به بچه خودتون  صحبت کنید ، تمایل شوهرتون به بچه داری  بپرسین ، اینکه  دوست دارید براشون یه بچه بیارید؟ شما  باید انقدی با شوهرتون راحت باشید  و خیلی آروم و منطقی  بیان کنید حرف هاتون که  نزدیکتون بشه

منظورت نفهمیدم چقد یه چی؟ کرد منظورتون کُرد؟ هالا بگذریم اینش به شما ربطی نداره ، شما چرا انقد ف ...

گفتم یه مرد چقدر می‌تونه بیکار باشه که بپره نصف شبی وسط خانوما و کامنت ها رو یکی یکی بخونه