2777
2789
عنوان

بهداشت و حمام در پریودی خانمای تمیز بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 1724 بازدید | 77 پست
والا من دارم تحربه چند نسل و برات میگم تو قبول نمیکنی بند کردی به متخصص زنان!!! دانشجویی مثلا یکم در ...

چرا انقدر پرخاشگر هستید؟

من دانشجو نیستم،اینجور مسائل جز اطلاعات عمومی هست و به نظر من هر خانمی باید از آناتومی بدنش اطلاع داشته باشه و سعی کنه از خودش مراقبت کنه

ربطی هم به دانشجو بودن نداره، از نوجوانی و پیش از بالغ شدن،خوبه که اطلاعاتمون رو با سایت های علمی معتبر بالا ببریم

در کل شما صاحب اختیار هستید که هر طور مایلید عمل کنید

اما من دوست ندارم‌اطلاعاتی در اختیار دیگران قرار داده بشه که پشتوانه ی علمی نداره

دانشجوی پزشکی نیستم،زمانی که برای کنکور مطالعه میکردم این اسم رو انتخاب کردم،پروفایل من تصویری هست از بانو یوتاب،خواهر آریوبرزن و یکی از سرداران مقتدر و زیبارویِ هخامنش🌱
چرا طب اینا که عفونت رو با پشگل الاغ ماده درمان میکنن تایید میکنه !!!!

😅

نمیدونم‌راستش،عقایدشون اگه منبع علمی داشته باشه! کاملاً قابل احترامه اما مشکل اینجاست همچین چیزی که میگن درست نیست اصلا...

دانشجوی پزشکی نیستم،زمانی که برای کنکور مطالعه میکردم این اسم رو انتخاب کردم،پروفایل من تصویری هست از بانو یوتاب،خواهر آریوبرزن و یکی از سرداران مقتدر و زیبارویِ هخامنش🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بوعلی مسیحی بوده آیا 🤐جز این طب قدیمی هیچ متخصصی نمیگه نرید حموم که بقیه حالشون بد بشه از بوی بدنتو ...

بنده خدا چرا گارد میگیری کلا یه دیوار کشیدین دورتون فک میکنین فقط خودتون درس‌میگین 

من پریودام بشدت منظمه قبل پریودی حموم میرم و هر روزم لباسمو عوض میکنم و از خوشبو کننده استفاده میکنم  از قدیمم مامانم نمیزاشت سردیجات بخورم و این کارا کلا تو منطقه ما یه سنته و واقعا من کم دیدم کسی مشکل بارداری داشته باشه 

من تجربه چندنسل و گفتم شما دنبال چارتا مقاله هستین که پزشکایی  منتشر میکنن که هزار ویتامین و از مواد غذایی شما گرفتن که داروهای خودشونو بفروشن 

𖣘مث قهقهه یه آدم لال ؛ وسط نمایش یه آدم کور𖣘
😅نمیدونم‌راستش،عقایدشون اگه منبع علمی داشته باشه! کاملاً قابل احترامه اما مشکل اینجاست همچین چیزی ک ...

دقیقا و اصرار میکنن 

طرف سرطان داشته وقابل درمان رفته بود پیش اینا یک دکتر آشنایان هست گفت بعد یک سال اومده بود کاری دیگه نمیشد کرد متاستاز داده بود کل بدن ...

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

من کاپ استفاده میکنم 

و کثیف کاری نداره

وقتی نداشتم دوش میگرفتم

حوله مخصوص این دوران داشتم 

سریع یه شو   رت نخی میپوشیدم 

بدنم رو خشک میکردم و لباسم رو عوض میکردم با پد

آخر سر هم کف حمام رو برای محکم کار  آب میگرفتم

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

یه دوش ۵مینی میگیرم از اول تا آخرش 

کثیف کاری هم نشده تاحالا فقط حوله تنم تو اون تایم فرق داره ی دونه مخصوص دارم و تمیییزززز 

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

چرا انقدر پرخاشگر هستید؟من دانشجو نیستم،اینجور مسائل جز اطلاعات عمومی هست و به نظر من هر خانمی باید ...

از روی کدوم متن من متوجه شدین من پرخاشگرم!! 

بسم الله 

والا نمیدونم چجوری بگم😅 

ولی کمی خودتون فک کنین دنیا اونجوری که شمام فک میکنین نیس.

منم به اندازه کافی تحقیق و تجربه ادمارو دیدم بیسواد نیستم لیسانس نرم افزارم . 

دیگه خود دانید🙃

شمام ببخشید با چارتا کتاب که خوندی فک میکنی علامه دهری این چیزا از قدیم هس و گفته شده و تجربه ثابتش ...

چرا آنقدر عصبی هستید 

به نظرم روی اعصاب خودتون با طب قدیمی کار کنید 

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
بنده خدا چرا گارد میگیری کلا یه دیوار کشیدین دورتون فک میکنین فقط خودتون درس‌میگین من پریودام بشدت م ...

باشه نسلتون پر توان ادامه بدین انشالله خدا بهت ده تا بچه بده😄

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

باشه نسلتون پر توان ادامه بدین انشالله خدا بهت ده تا بچه بده😄

حتما که همینطوره عزیز من ولی این تاپیک سوالی بود منم نظر خودمو دادم  

بازم میگم میخاین پریود منظم داشته باشین باید اصلاح سبک غذایی کنین حذف سردیجات و استفاده از گرمیجات و حموم نرفتن توی پریودی 

کدوم مقاله ی علمی این موضوع رو تایید میکنه؟!

ببینین هر چیزی نیازی به مقاله علمی نداره....من دخترر عموم توی هلند پزشکه باور کن همیشه دیدم تمام اعمال و رفتارش توی تربیت با فرزندش و حتی اصول زندگیش قدیمی و الگو گرفته...تمام ظروفشون مسی هست و همیشه دمنوش محلی میخوره و خودش میگه توی ۳ روز اول بی هیچ وجه دوش گرفتن صحیح نیست البته این برای کسایی و خونریزیشون ۵ روز یا ۷ روزه...

خدایا هزاراان مرتبه شکرررر برای هرآنچه هستم و نیستم......    برای هرآنچه دادی و ندادی....🙏🤲
چرا آنقدر عصبی هستید به نظرم روی اعصاب خودتون با طب قدیمی کار کنید

شاید تو با لحن عصبی خوندی عزیزه من 

متاسفانه دنیای الان جایی نیس که ادم بخاد به کسی خوبی کنه 

اشتباه از منه