2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پودر سنجد پودر جوانه گندم سبوس ۳غله شیکوریدین مخمر آبجو 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

یه چیزی رو از روی تجربه بگم عزیزم 

شما وقتی غذا میخوری به منظور حجم گرفتن کل بدن چاق میشه ولی نکته‌ی اصلی که خواستم بگم فرم ژنتیکی بدنته 

یکی حدود ده کیلو وزن اضافه میکنه ژنتیکی فرم بدنش یه جوریه که شکمش و پهلوهاش اول برجسته میشه و مابقی جاها هم مقداری این بدترین فرم هست 

یکی هست ژنتیکی مدل بدنش گلابیه وزن که می‌گیره بیشتر تو ناحیه پایین‌تنه تجمع پیدا میکنه تو شکم هم میره ولی اون نقاط برجسته‌تره 

در کل به فرم اولیه بدنت بستگی داره وقتی وزن بگیری همون نقاط برجسته میشن فقط 

لطفا بدون تمرین وزن اضافه نکن عزیزم حتما تمرین کن که خوش‌فرم پر بشی 

یه چیزی رو از روی تجربه بگم عزیزم شما وقتی غذا میخوری به منظور حجم گرفتن کل بدن چاق میشه ولی نکته‌ی ...

دقیقا من بیچاره۴۷،۴۸ کیلو هستم تا یکم غذابیشتر میخورم شکم میزنم

و برعکس کافیه نخورم دوباره تخت میشه

اعصابم میریزه بهم

دقیقا من بیچاره۴۷،۴۸ کیلو هستم تا یکم غذابیشتر میخورم شکم میزنمو برعکس کافیه نخورم دوباره تخت میشهاع ...

با بدنسازی نتیجه‌ی خوبی میگیری عزیزم ورزش حتی به ژنتیک هم تا حدودی میتونه غلبه کنه نقاط دیگه رو خصوصا پایین‌تنه که عضله‌ست رو میتونی بسازی با تمرین قشنگ 

خود رشته بدنسازی؟میخاستم برم ایروبیک

من از بدنسازی تجربه داشتم عزیزم 

ایروبیک هوازیه فکر کنم برای افرادی که چاق هستند مناسبه تا بخوان باهاش چربی‌ها رو به حداقل برسونن و بشن تازه عین شما و بعد همونا بدنسازی کار کنن میتونن بدن زیبا و شکیلی بسازن 

به شرط رعایت استراحت و تغذیه‌ی اصولی در کنار تمرینشون