2777
2789
عنوان

بهداشت و حمام در پریودی خانمای تمیز بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 1739 بازدید | 77 پست
حتما که همینطوره عزیز من ولی این تاپیک سوالی بود منم نظر خودمو دادم بازم میگم میخاین پریود منظم داش ...

من اصلا از اول شما رو ریپلای نکردم شما اومدی منو ریپلای کردی 

من اتفاقا بهترین سبک زندگی و لایف استایل رو دارم سالهاست چیزهایی که الان مد شده رو میگن نخور نخوردم 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من اصلا از اول شما رو ریپلای نکردم شما اومدی منو ریپلای کردی من اتفاقا بهترین سبک زندگی و لایف استای ...

ریپلای نکردی ولی مسخره کردی اگر کمی خارج از مقاله های مثلا علمی تحقیق داشتی بهتر برخورد میکردی ، اگاه باش به مسائل اطرافت دوست من ♥️

موفق باشی

𖣘مث قهقهه یه آدم لال ؛ وسط نمایش یه آدم کور𖣘
ریپلای نکردی ولی مسخره کردی اگر کمی خارج از مقاله های مثلا علمی تحقیق داشتی بهتر برخورد میکردی ، اگا ...

به اندازه شما و کل خاندانت پزشک و متخصص هست دور و اطراف من 

اطلاعاتم هم خیلی بالاست اتفاقا سرم رو نکردم تو برف چهار تا دکتر علفی تقلبی مغزمو شستشو بدن و برام تعیین تکلیف کنن با مسائل هزار سال پیششون!

به جهالت و خرافات آدمهای سمی و ضد علم باید خندید اتفاقا و بهشون گفت تا چهار تا آدم ساده و بی اطلاع رو تحت تاثیر قرار ندن 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

به اندازه شما و کل خاندانت پزشک و متخصص هست دور و اطراف من اطلاعاتم هم خیلی بالاست اتفاقا سرم رو نکر ...

تجربه خودمو گفتم این توهین کردن نداره عزیز من. 

کاش یاد بگیریم دل ادما تو مجازیم میشکنه

تجربه خودمو گفتم این توهین کردن نداره عزیز من. کاش یاد بگیریم دل ادما تو مجازیم میشکنه

خداروشکر تو نی نی سایت بگی هوا هم خوبه دل یک سری آدم میشکنه چون هوای منطقه شون بده تو مجازی ناراحت شدن

شما تو بحث علمی کم آوردی دلت شکسته قبول 

با همه اینجا کلی حرف زدی هرچی خواستی گفتی حالا دلت هم شکسته بازم قبول دیگه چی بگم؟! 

دقیقا و اصرار میکنن طرف سرطان داشته وقابل درمان رفته بود پیش اینا یک دکتر آشنایان هست گفت بعد یک سال ...

چقدر بد،سلامتیشون قربانی افکار قدیمی شد

دانشجوی پزشکی نیستم،زمانی که برای کنکور مطالعه میکردم این اسم رو انتخاب کردم،پروفایل من تصویری هست از بانو یوتاب،خواهر آریوبرزن و یکی از سرداران مقتدر و زیبارویِ هخامنش🌱
ببینین هر چیزی نیازی به مقاله علمی نداره....من دخترر عموم توی هلند پزشکه باور کن همیشه دیدم تمام اعم ...

متوجه منظورتون هستم،

هر کسی سبک زندگی خودش رو داره

نمیشه گفت دختر عموی شما اشتباه میکنه یا کار درستیه،

تا زمانی که اطلاعات غلط رو نشر ندیم و هر فرد به بقیه آسیب نرسونه،سبک زندگی هر کسی به خودش مربوطه

دانشجوی پزشکی نیستم،زمانی که برای کنکور مطالعه میکردم این اسم رو انتخاب کردم،پروفایل من تصویری هست از بانو یوتاب،خواهر آریوبرزن و یکی از سرداران مقتدر و زیبارویِ هخامنش🌱
چقدر بد،سلامتیشون قربانی افکار قدیمی شد

حالا از اون بدتر تعریف میکردن یک نفر دیگه بوده رفتن گفتن طلسم مرگ برات گرفتن طرف حدود سیصدمیلیون هزینه کرده بود اونم متاستاز داده بود 

تو اینجا دیدم طرف آلزایمر داره با قطره گل سرخ میخوان درمانش کنن !

طرف دیدم چند تا غده مشکوک تو رحمش داره میگن عسل به رحمت تزریق کن خوب میشی 

اونم دوران کرونا بود 

من کلا با هر خرافات و اندیشه ضدعلمی مخالف صد در صدم

خداروشکر تو نی نی سایت بگی هوا هم خوبه دل یک سری آدم میشکنه چون هوای منطقه شون بده تو مجازی ناراحت ش ...

من اصن خندم میگیره با گاردی که گرفتی انگار من عطار باشیم نشستم گولش بزنم داروهامو بفروشم 

من بعنوان هموطن تو ، تو این قضیه اطلاعات و تجربه ای داشتم گفتم! تو خیلی مسائلم ندارم 

نمیدونم کجاش اذیت کنندس شما راه خودتو برو 

قلبتو صاف بگیر عزیز من . 

من اصن خندم میگیره با گاردی که گرفتی انگار من عطار باشیم نشستم گولش بزنم داروهامو بفروشم من بعنوان ه ...

من فقط نوشتم طب سنتی و اسلامی در جواب یک کاربر دیگه شما ول نمیکنی برو داروی گیاهی اعصاب بخور آروم بشی منم حوصله بحث با آدمهایی با تفکرات قدیمی شما ندارم ....

تجربه خودمو گفتم این توهین کردن نداره عزیز من. کاش یاد بگیریم دل ادما تو مجازیم میشکنه

فهمیه ی عزیز،

عقاید آدم ها یکسان و حتی مشابه هم نیست

ممکنه من و شما تو ی موضوع دیگه کاملاً هم نظر باشیم

من وقتی دیدم‌شما اصرار دارید به حرفتون دیگه صحبت رو ادامه ندادم.

الان هم علت اینکه مجدد کامنت گذاشتم براتون این هست که دوست ندارم دلخور نباشید

من‌اشتباهی نکردم و هدف هم‌دعوا نیست

تا صبح هم دلیل علمی بیارم ممکنه متقاعد نشید

همونطور که شما تا صبح به من توضیح بدید ممکنه دلایلتون برام‌کافی نباشه

پس بیایید ذهنمون رو دیگه درگیر این مسائل نکنیم

امیدوارم همیشه هممون فارغ از سبک زندگیِ ایده آلمون،سلامت باشیم

دوستتون دارم دوستِ نی نی سایتی🤍🌻

من فقط نوشتم طب سنتی و اسلامی در جواب یک کاربر دیگه شما ول نمیکنی برو داروی گیاهی اعصاب بخور آروم بش ...

من هر متنی نوشتم توش با محبت نوشتم عزیزم» 

حالا خدامیدونه کی نیاز به داروی اعصاب داره 

حالا از اون بدتر تعریف میکردن یک نفر دیگه بوده رفتن گفتن طلسم مرگ برات گرفتن طرف حدود سیصدمیلیون هزی ...

متوجه هستم،زمان امیر کبیر مردم معتقد بودن واکسن زدن(آبله کوبی) باعث میشه جن به خون افراد ورود کنه!

اما کم کم مردم درک کردند که اینطور نیست

در نتیجه امیدوارم حداقل با گذشت زمان نسل های آینده واقع بین تر بشن،به قولی از نسل ما که گذشت😅😂