2777
2789
عنوان

بهداشت و حمام در پریودی خانمای تمیز بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 1721 بازدید | 77 پست
کدوم مقاله ی علمی این موضوع رو تایید میکنه؟!

طب سنتی و اسلامی شون 🤐🤐🤐

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

من اینجوریم روز اول از جام بلند میشم از خواب تا نوک انگشت پام دقیفا بدون اغراق خون میاد

حتما برو دکتر ببین مشکل چیه 

دقیقا مامانم قبلا اینجوری بود 

جوری که وقتی میخواست عوض کنه همه لباسش کثیف میشد خیلیم درد داشت 

طبیعی نیست اصلا 

https://s6.uupload.ir/files/img_۲۰۲۵۰۲۲۱_۱۵۴۱۴۵_qggu.jpg

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا متخصص های زنان میگن خوب هم هست

تو دنیایی که با کود شیمیایی و هزار چیز دیگه ویتامین و از غذا و میوت گرفتن که داروهای خودشونو بفروشن تو میگی متخصص زنان گفته!!! 

طب قدیم و دنبال کن اگر میخای سالم بمونی 

𖣘مث قهقهه یه آدم لال ؛ وسط نمایش یه آدم کور𖣘
شمام ببخشید با چارتا کتاب که خوندی فک میکنی علامه دهری این چیزا از قدیم هس و گفته شده و تجربه ثابتش ...

اتفاقا من هیچ کتابی راجع به موضوعات پزشکی نخوندم

صرفا از یک متخصص زنان پرسیدم و مقاله های معتبر علمی رو از گوگل خوندم

حتی یک مقاله ی معتبر هم ننوشته نباید شما ۳ تا ۷ روز حمام نرید

دانشجوی پزشکی نیستم،زمانی که برای کنکور مطالعه میکردم این اسم رو انتخاب کردم،پروفایل من تصویری هست از بانو یوتاب،خواهر آریوبرزن و یکی از سرداران مقتدر و زیبارویِ هخامنش🌱
طب سنتی و اسلامی شون 🤐🤐🤐

آخه طب سنتی هم تایید نمیکنه😂😐

دانشجوی پزشکی نیستم،زمانی که برای کنکور مطالعه میکردم این اسم رو انتخاب کردم،پروفایل من تصویری هست از بانو یوتاب،خواهر آریوبرزن و یکی از سرداران مقتدر و زیبارویِ هخامنش🌱

لطفا اگه بهداشت و رعایت نمیکنید و مثل ۱۰۰ سال پیش حموم نمیرید تو مکانهای عمومی هم نیایید ما گناهی نکردیم که مجبوریم بوی تعفن عرق و پریودیتونو تحمل کنیم

نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.

اتفاقا من هیچ کتابی راجع به موضوعات پزشکی نخوندمصرفا از یک متخصص زنان پرسیدم و مقاله های معتبر علمی ...

والا من دارم تحربه چند نسل و برات میگم تو قبول نمیکنی بند کردی به متخصص زنان!!! 

دانشجویی مثلا یکم در دنیای اطرافت کاوش کن ، چیشده که مردم انقد مریضن ؟ چیشده که اینهمه مواد غذایی و میوه میخوریم ولی باز کمبود ویتامین داریم؟  

𖣘مث قهقهه یه آدم لال ؛ وسط نمایش یه آدم کور𖣘
دین و سیاست چه ربطی به طب قدیم داره اخه طب بوعلی و .... چه ربطی به مذهبیا و اخوندا داره

بوعلی مسیحی بوده آیا 🤐

جز این طب قدیمی هیچ متخصصی نمیگه نرید حموم که بقیه حالشون بد بشه از بوی بدنتون 

شما که میخواین تو قدیمها باشید گوشی و امواج براتون خوب نیست نگیرید دستتون ...

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

ببین درد خیلی زیاده شیاف به نظر من قشنگ‌ترین مسکنیه که در دو اوکی می‌کنه من همیشه روز اول و دوم واقع ...

وای دقیقا منم نمیتونم حتی پاشم غذا بخورم  

راه ک بزورررر 😭

شیاف امتحان میکنم ببینم 

خونریزی هم کم میکنه ؟

آخه طب سنتی هم تایید نمیکنه😂😐

چرا طب اینا که عفونت رو با پشگل الاغ ماده درمان میکنن تایید میکنه !!!!