من ادم مذهبی نیستم ولی فهمیدم اگه از خدا چیزی میخواین براش مسیر تعیین نکنید براش تعیین تکلیف نکنید راه و چاه نشون ندین
احساس می کنم خدا عاشق اینه از راهی مشکل و حاجت بنده شو حل کنه که فکرشم نمی کنه
پس برای دعا کردن فقط به این که خدا هر چه صلاحه و هر چی درسته اکتفا کنید وگرنه یعقوب پیامبر هم باشی اخر خدا میخواد داستان قشنگ خودشو پیاده کنه و دعاش مستجاب نمیشه دعای و خواسته ی و مطلوب خ یعقوب پیامبر این بود هر چه زودتر یوسف ببینه ولی خواست خدا این بود یوسف بشه عزیز مصر یه ملت و یه کشور نجات بده اگه یوسف نبود کی مردم از خشکسالی نجات میداد؟پس پیامبر هم باشی چیزی که صلاح اتفاق می افته نه چیزی که میخوای
و یه موضوع مهم تر این دعایی که معمولا می کنیم و مستجاب نمیشه مربوط به مسائل عاشقانه ست مخصوصا عشق های واقعی بیشتر به جدایی ختم میشه و هر چه دعا و چله می گیری اخرش هیچی نمیشه
دلیل اصلیش اینه این دنیا جوری دیزاین شده هر چیزی که از همه بیشتر دوس داری و نقطه ی امن ته خدا ازت میگیره
مثلا میگی خدا من هیچی ازت نمیخوام فقط من و عشقم بهم برسیم من بدون اون نمی تونم اصن زندگی کنم دقیقا خدا خودش نمیذاره که بشه تا ثابت کنه بدون اون هم میشه و زندگی فقط بدون خدا نمیشه و تنها نقطه ی امن خودش نه شخص دیگه ای
زلیخا زمانی به یوسف رسید که دیگه یوسف نمی خواست و عشق اولش خدا بود
پس خودت بسپار به خدا هر چه صلاح اتفاق می افته و دست از تلاشم هم بر ندار...
امیدوارم مفید واقع شده باشه این چیزای که خودم جدیدا فهمیدم
هر چه در پیاش بدوی، از تو میگریزد؛ آرام که بگیری، میآید