2777
2789

من ادم مذهبی نیستم ولی فهمیدم اگه از خدا چیزی میخواین براش مسیر تعیین نکنید براش تعیین تکلیف نکنید راه و چاه نشون ندین 

احساس می کنم خدا عاشق اینه از راهی مشکل و حاجت بنده شو حل کنه که فکرشم نمی کنه

پس برای دعا کردن فقط به این که خدا هر چه صلاحه و هر چی درسته اکتفا کنید وگرنه یعقوب پیامبر هم باشی اخر خدا میخواد داستان قشنگ خودشو پیاده کنه و دعاش مستجاب نمیشه دعای و خواسته ی و مطلوب خ یعقوب پیامبر این بود هر چه زودتر یوسف ببینه ولی خواست خدا این بود یوسف بشه عزیز مصر یه ملت و یه کشور نجات بده اگه یوسف نبود کی مردم از خشکسالی نجات میداد؟پس پیامبر هم باشی چیزی که صلاح اتفاق می افته نه چیزی که میخوای 

و یه موضوع مهم تر این دعایی که معمولا می کنیم و مستجاب نمیشه مربوط به مسائل عاشقانه ست مخصوصا عشق های واقعی بیشتر به جدایی ختم میشه و هر چه دعا و چله می گیری اخرش هیچی نمیشه

دلیل اصلیش اینه این دنیا جوری دیزاین شده هر چیزی که از همه بیشتر دوس داری و نقطه ی امن ته خدا ازت میگیره 

مثلا میگی خدا من هیچی ازت نمیخوام فقط من و عشقم بهم برسیم من بدون اون نمی تونم اصن زندگی کنم دقیقا خدا خودش نمیذاره که بشه تا ثابت کنه بدون اون هم میشه و زندگی فقط بدون خدا نمیشه و تنها نقطه ی امن خودش نه شخص دیگه ای 

زلیخا زمانی به یوسف رسید که دیگه یوسف نمی خواست و عشق اولش خدا بود 

پس خودت بسپار به خدا هر چه صلاح اتفاق می افته و دست از تلاشم هم بر ندار...

امیدوارم مفید واقع شده باشه این چیزای که خودم جدیدا فهمیدم

هر چه در پی‌اش بدوی، از تو می‌گریزد؛ آرام که بگیری، می‌آید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه واقعا مذهبی نیستی دیدت بشدت مذهبی و قشنگه اونم مذهبی با تفکر 

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...

چه ول کنی چه نکنی اتفاقی که بخاد میفته حالا چه بیخیالش باشی چه پیگیرش باشی فرقی نمکنه 

من به شدت فتیش آدم اصیل دارم، کسی که هول نیست، هرز نمیپره، نمی‌پیچونه، آداب معاشرت بلده و سعی میکنه درست رفتار کنه. این چیزای ساده سخت نیست ولی خب کم شده، خیلی کم که تصور خوبی ازشون واست باقی نمونده.
کلا میشه یه خلاصه بگی

خلاصه شو اینه اگه حاجتی دارید برای خدا مسیر تعیین نکن مثلا اگه بچه میخوای نگو بچه م پسر باشه یا دختر باشه یا مثلا از خدا پول میخوای نگو خدا فلان قرعه کشی اسمم در بیاد خدا دوس داره از جایی که فکر نمی کنی به بنده ش حال بده 

👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻روحتون رشد کرد، بهتون تبریک میگم

شما تونستید با موفقیت این مشکللتون رو پشت سر بگذارید، چون پندش رو یاد گرفتید. 

هرمشکل = یک پند 

یا پند اونو نگیری اون مشکل ممکنه هیچ وقت حل نشه 

ناامید نشوید، مشکلات ممکن است سنگین تر بهتون وارد شود،سعی کنید پند آن را هم یاد بگیرید و روح خودتان را به خداوند نزدیک تر کنید

👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻روحتون رشد کرد، بهتون تبریک میگمشما تونستید با موفقیت این مشکللتون رو پشت سر بگذارید ...

دقیقا درسایی که تو سختی و گرفتاری هست تو هیچی خوشی نیست

دقیقا درسایی که تو سختی و گرفتاری هست تو هیچی خوشی نیست

اتفاقا خوشی هم پند داره

کلا تک تک اتفاقات و تک تک اتفاقاتی که تو زندگی یک ادم میوفته با برنامه شده است و بسیار دقیق 

داری راه میری، یک لحظه سرت بخوره مثلا به در اتاقت، حتما دلیل و حکمت پشتشه

ولی گفت واقعا نمیشه همشو درک کرد، حتی اگرم بخواهیم شیطان که تخمه پوست نمیکنهه که ،نمیزاره... مثلا میاد ناامیدمون میکنه یا حسرت گذشته یا هر چی القا میکنه به ما و مارا گرفتار این زمین گرد و کوچک میکنه