2777
2789

از حضرت زهرا خواستم یه خوبشو بهم بده ، همیشه پای یه رابط در میان هست که دونفر رو به هم میرسونه برای من خاله خودم ، با شهدا هم میشه ، رفت گلزار باهاشون رفیق شد ازشون خواست اجابت هم میکنن خیلیا رو دیدم از این هم نتیجه گرفتن 

خودم ازدواج نکردم هنوز ولی برای اطرافیان میگم 

مامان و بابام تو سرکار همکار بودن 

خاله م رفت یک کار موقت اونجا حالت منشی داشت یکی از 

اقایونی که اونجا کارمیکرد ایشونو دید اومدن که خوب بودن شدن شوهر خاله م 

اون یکی خاله م،فامیل دور بودن گفتن پسر فلان فلانی خاله مو دیده

خوشش اومده...اینجوری اوکی شدن

دخترخاله م تو دانشگاه خواستگار داره 

عمو ی کوچیکم تو محیط خیریه کارمیکنه و اینا بعد اونجا یکیوپسندیده

یکی هم از دوستان با اشنا کردن تو مسجد،یعنی همینجور معرف ها میگفتن اشنا میکردن اینام چندجلسه مشاوره و معارفه و ... اینا به هم میخوردن ازدواج کردن 

عمو بزرگم هم نزدیکه ۵۰سالشه هنوز ازدواج نکرده میگه باید اشنا باشه بشناسیم همه اشنا هایی که ب سنش بخوره رو گفتیم همرو رد کرده دیگه اشنا نداریم معرفی کنیم بهش...ازدواج نمیکنه.‌.

این از ما

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودم ازدواج نکردم هنوز ولی برای اطرافیان میگم مامان و بابام تو سرکار همکار بودن خاله م رفت یک کار مو ...

شاید عمو بزرگت طلسم داشته ازدواج نکرده باید باطل کنه تا ازدواج کنه

خداااااااااا  

از حضرت زهرا خواستم یه خوبشو بهم بده ، همیشه پای یه رابط در میان هست که دونفر رو به هم میرسونه برای ...

همسر خودتون و خالت خوبن؟  

واقعا خوبشو قسمت میکنن؟ 

همه میگن پشت کنکوری، ولی من میگم پشت آرزوهام💕

همسر خودتون و خالت خوبن؟ واقعا خوبشو قسمت میکنن؟

خیلی خوب تا اینجا که نظر و عقیدش اینه که تو رو خدا امانت داده دست من بهت سخت نگذره تو زندگی ، هیچ وظیفه ای تو خونه این اقا ندارم همش لطف و محبت من میبینیه هیچ وقت طلبکار من نیست واقعا خوبشو میده بهت