2777
2789
عنوان

خونه من شده تفریگاه خانواده شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 150143 بازدید | 896 پست
من از این زورم‌ میاد ازشون بخوام کمک‌کنن غر‌میزنناگربخوام برم خونشون نیستن یا بهونه میارندور‌همی می ...

دختر خوب حرص نخور، پدر و مادر همسر با مال خودت هیچ تفاوتی ندارن اون به کنار 

ولی من یکبار خواهر شوهر میومد خونمون بعد از غذا فقط از همسرم تشکر میکرد یک روز منم که اومد خونمون همون گوشت و مرغ و غیره رو با همون نایلون و اشغالهاشون گذاشتم سر سفره گفتم بفرمایید و دیگه هیچی نگفتم خودش موضوع دستش اومد و خیلی معذرت خواهی کرد ولی اون شب مجبور شدم از بیرون شام بگیرم ولی درس عبرت شد تو هم همچین کاری بکن 

بنظر من اول از همه با همسرتون صحبت کنید و بگید که این کارشون بی احترامیه که به شما که خانم خونه هستید زنگ نمیزنن و شمارو بی اهمیت جلوه میدن طوری وانمود نکنید که انگار از ریخت و پاش و خرج و مخارج و این چیزا ناراحتید چون جواب نمیده بعد اگر کارساز نبود یه بار دیگه که اومدن خونتون خیلی محترمانه بگید مهمون حبیب خداست ماهم خیلی خوشحال میشم ولی ای کاش با من هماهنگ کنید بعد تشریف بیارید چون من خوب نمیتونم تدارک ببینم اگه بازم نفهمیدن ینی اینا واقعا بیشعورن دفه بعد خیلی رک و راست حرفتو بزن بگو اره اتفاقا به فلانی(همسرتون)گفتم بیا یه دستی به سر و روی خونه بکشیم فامیلاتون خسته میشن ماهی دوسه بار هی دو دیوار تکراری میبینن تمام😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از این زورم‌ میاد ازشون بخوام کمک‌کنن غر‌میزنناگربخوام برم خونشون نیستن یا بهونه میارندور‌همی می ...

بگو عزیزم مهمون ماله سالی یکی دوباره شما ماشالا صاب خونه اید دیگه غر زدن نداره که شما اگه تو خونه خودتونم میخواید کار کنید انقد غر میزنید که وای به حال شوهراتون

بخدا هیچی حالا ناگفته زیاد هست که نگفتم ولی این قصه سر دراز داردواقعا کلافه شدمبخدا به زور پا میشم ا ...

در جواب اینم وقتی دیدشون بگو به فلانی (همون همسرتون)گفتم ماشالا چه فک و فامیله وفاداری داری تو روزای سخت و کمر و درد و دست درد کنارمونن تو روزای خوشیو تولد و این چیزا پی زندگیشونن واقعا قابل ستایشن🫠👍

در جواب اینم وقتی دیدشون بگو به فلانی (همون همسرتون)گفتم ماشالا چه فک و فامیله وفاداری داری تو روزای ...

اره اتفاقا متلک‌انداختم بهش 

هیچی‌‌نگفت …😅 

برای سلامتی سومین فرزندم دعا کنید ، نی نی قشنگم دوستت دارم.  

عزیزم درکت میکنم

منم باردارم، دو هفته دیگه زایمانمه

دو تا هم بچه کوچیک دارم

از دو هفته پیش تا همین یکی دو روز پیش خانواده شوهرم خونمون بودن، البته خیلی کمک میکردن ولی واقعا تو زمونه الان دو هفته بری خونه عروس، اونم وقتی بارداره یه کم بی انصافیه، همینا خودشون خانواده شوهرشون این کارو بکنن از صد جا پارشون میکنن بعد به عروس که میرسن انقد پرروعن

بخدا هیچی حالا ناگفته زیاد هست که نگفتم ولی این قصه سر دراز داردواقعا کلافه شدمبخدا به زور پا میشم ا ...

انشاالله عزیزم مشکلتون حل بشه ولی مراقب خودتون باشید ناراحتی عصبی آدم رو از پا در میاره

معلم کلاس اول هستم هر سوالی داری میتونی بپرسی 📝📝📝📝✏✏✏✏
باور میکنی چند شب پیش که جاریم اینا اینجا بودن از کمر درد و دلدرد و پا درد خوابم نمیبرد همشون سنشو ...

متاسفانه با رودروایسی به بدن خودت ظلم میکنی .. امیدوارم صحیح و سلامت بچه هاتو بغل بگیری❤️❤️

بابا شوهر من نظامیه کو حقوق ۴۰،۵۰تومنی اخه😆ی قرون قسط نداشته باشی تهش ۱۸تومن ک ما هیچوقت بالاتر از ...

نیروی هوایی چهل تومنه

تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیم‌کارت دیگه با این کاربری اومدم با سیم‌کارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم
شرمنده تیتر سایت اینه : نی نی سایت، راهنمای بارداری و بچه داریحالا شاید شما به حول و قوه خدا بارداری ...

نه عزیزم راهنما و اساسنامه سایت رو مطالعه کنید،سخت نیست فرض کنید میخواهید غیبت جاریتونوبکنید

مادرش برای پسرشون ۹ماه زحمت کشیده،همون پسر هم باید جبران بکنه نه همسر پسرش و بقیه

دقیقا با حرفتان موافقم، عرض کردم پسرش مقصره که کارا رو گردن خانومش انداخته، کی گفته زن کلفت خونس؟ ما ایرانیا طرز فکرمون مثل اعراب شده متاسفانه