2777
2789

مسکن ملی رو دوسال دیگه تحویل میدن ۱۰۰متری سنددار تو ی شهرک تازه تاسیس هست ک جای رشدش خیلییییییی زیاده ولی هب صبرو تحمل میخواد و اینکه ۱۰سال قسط داره الانش اونایی ک تحویل گرفتن ماهی ۱۴میدن دوسال دیگه ۲۰ رو شاخ ماست حالا ب سرم زده امتیازشو بفروشم برم ی محله قدیمی ی خونه قولنامه ای کدرهگیری دار بخرم البته باید ماشین و طلاهامم بفروشم روش بزارم تا ی واحد ۸۰متری ۱۰سال ساخت بگیرم ازین مستاجری دربیام

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من باشم قطعاااااا مسکن ملی

این همه تحمل کردی دوسال دیگم روش

به پیشرفتش فکر کن ک بعدا میتونی بفروشی ارتقا بدی

الان اگه بخای قولنامه ای بخری ن تنها پیشرفت چندانی نداره بلکه ضررم میکنی چون طلا فروختی طلاهم در اینده خیلی بیشتر میشه نگهش دار حداقل بعدا بزار رو خونه ی مسکن ملی و ارتقا بده چون هم خونت ارزشش بیشتر شده هم طلات گرونتر

مسکن‌ملی‌خونه‌قولنامه‌ای‌دردسر‌دار‌شاید‌یک‌دفعه‌صاخب‌اصلی‌باید‌ریسکش‌زیاد‌اگه‌به‌صاحب‌اصلی میخوره‌بخر‌اگه نمی‌خوره نخر‌مشکل‌برات‌ایجاد‌میشه وصاحب اصلی‌خونه‌باید‌

هم‌خونه‌را‌باید‌تخلیه‌کنی‌وهم هیچی دست نیست چون‌تلوزیون‌گفت. که قولنامه‌که امسال نوشته بشه ‌اعتبار‌نداره‌ولی‌سال‌های قبل اعتبار دارن از نظر من مسکن‌ملی‌بهتر 

خونه قولنامه اگه به صاحب اصلی بخوره خوبه اگه نه نخر‌

چون‌یک‌دفعه‌دیدی‌صاحب‌اومد‌بعد باید تخلیه کنی و دولت 

گفت قولنامه امسال نوشته بشن از یک تاریخی اعتبار ندارند 

واکر کسی ادعا کنه‌مشکل‌خریدار‌ولی سال های قبل نه‌با‌فروشند

خب پس دوستان ما چرا دارن ۱۴میدن

نحوه پرداخت متفاوته بعضی ها بازه ی زمانی کوتاه تر وقسط بیشتر انتخاب میکنن بعضی ها مثل ما باز پرداخت پله ای که یکی دوسال کمتره بعد بیشتر میشه